Френското правителство настоява за увеличаване на пенсионната възраст - от 62 до 65 г.

Има немалко противници на подобно намерение и затова може да се стигне до заобикаляне на Националното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще те наеме след 55 г. дори, да не говорим за 60 и нагоре години? А за съжаление не всички са хирурзи и програмисти... Теоритечно, ако все пак сме оптимисти и работиш без прекъсване до 65 г., колко ще са работещите и плащащите пълни данъци и осигуровки след 20 г., та да получаваме съответните пенсии? Риторични въпроси сякаш...

* теоритично

Не знаех, че "Възраждане" била партия на Маркон. Мислех, че си е българска, а то се оказа клон на френската.

Възраждане'то на Макрон, е с номер 14 в България. "Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев, ами ИЗБЕРИ БЪЛГАРСКОТО!

Е франсета какво става сега .??????????????? Ще ми ходите по бистра ,лазурни брегове. !!!!!!!!! Ще ходите ама ако дочакате пенсия .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Демек, пак белите работещи ще го отнесат. За сметка на това, половината Африка, дето живее във Франция, ще продължи да си живее както и до сега - социалки, грабежи и всичките известни нам Сигански мурафети. Това ако не е расизъм, здраве му кажи.

И 200 евро пенсия на месец.

Французите да работят достолетие

Е сега дойде революцията... Франсетата само това чакат

Те от 5г настояват ... а е ясно още от 10-15г , че това ще се наложи , колкото и да е неприятно...просто със застаряващо население няма да има кой да работи и внася достатъчно осигуровки, за да се покриват пенсиите. И колкото повече се отлага- толкова по-тежко ще е. Това важи и с пълна сила в България, но тук много малко хора мислят за 10-15г напред ...

Аз предлагам до 100 години

недей така до 93 трябва..после рахат...ако стигнеш до там