Френският парламент окончателно одобри облагането с данък на дигиталните гиганти

САЩ започнаха разследване дали Париж не прилага неправомерна търговска практика. Заради резултатите от подобно разследване започна търговската война между САЩ и Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лицемерие от страна на Франция. Няма такова нещо като “съюзници”. Не може френската медийна пропагандна машина да плюе в съветски стил 24/7 по Тръмп и процъфтяващата американска икономика и в същото време да се говори за “съюзници”. Французите ще платят жестоко за малоумията на своя “президент”.

Французите са "малоумни", че облагат с толкова нисък данък тези паразти.

процъфтяващата американска икономика? ахахахаха

Как ще се облага този данък? На клик ли? На абонати от Франция? И защо само на тези сайтове? Има сума ти подобни онлайн компании със същите услуги. Изглежда че набелязват само американски компании. И защо? На Макрон простотията и омраза към Америка.

Не бе, не, няма такова нещо. РУСИЯ е най-велика!! И винаги ще бъде! Руската икономика е най-добрата в историята на човечеството. Амин.

като Китайска Компания с Име или Без Име ти продаде Умен-Телефон, Париж налага ли им специален данък?! това е не само безумие, а е съм сигурен в лицето не само на Вашингтон, но и на средностатистическият америкатец, е нищо повече от опит за Линч над американските компании, лидери в ИТ. Обаче, нали Потъваща Европа и Франция, трябва да смукат от някъде - те не искат да правят Велики ИТ компании като САЩ, а искат да правят фалшиво сирене и вино, т.е. продукти на 100-ци години, но да смукат парите, на тези дето строят бъдещето. Европа скоро, много скоро, тотално ще потъне напълно - САЩ, Китай, Русия, Индия, Япония, че дори малък Израел с Космически програми, Европа - с програма да нахраним Ислямистите и Африканците. Титаник вече удари Айсберга и се пълни с вода, по-бързо отколкото Европейците схващат!!

Вярно. Ама само чакай малко русофилите да се събудят, да видиш как ще писнат.

Каква процъфтяваща икономика, бе... 2 трилиона долара заем за запушване на бюджетния дефицит за последните 2 години, на всеки допълнителен $ бвп, 7.5$ заем, направо цъфтят та се пукат.... За 2020г прогнозата е 1.9$ растеж. Светът влиза в рецесия, Италия леко полека започва да прави своя парична единица, индустриите са в постоянна рецесия от миналата година, ти за цъфтеж ми говориш хахахах Стягайте гъзягите, че до 2 години 2008ма ще ви се струва като приказка..