Френският парламент окончателно одобри облагането с данък на дигиталните гиганти

САЩ започнаха разследване дали Париж не прилага неправомерна търговска практика. Заради резултатите от подобно разследване започна търговската война между САЩ и Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като Китайска Компания с Име или Без Име ти продаде Умен-Телефон, Париж налага ли им специален данък?! това е не само безумие, а е съм сигурен в лицето не само на Вашингтон, но и на средностатистическият америкатец, е нищо повече от опит за Линч над американските компании, лидери в ИТ. Обаче, нали Потъваща Европа и Франция, трябва да смукат от някъде - те не искат да правят Велики ИТ компании като САЩ, а искат да правят фалшиво сирене и вино, т.е. продукти на 100-ци години, но да смукат парите, на тези дето строят бъдещето. Европа скоро, много скоро, тотално ще потъне напълно - САЩ, Китай, Русия, Индия, Япония, че дори малък Израел с Космически програми, Европа - с програма да нахраним Ислямистите и Африканците. Титаник вече удари Айсберга и се пълни с вода, по-бързо отколкото Европейците схващат!!

Вярно. Ама само чакай малко русофилите да се събудят, да видиш как ще писнат.

Как ще се облага този данък? На клик ли? На абонати от Франция? И защо само на тези сайтове? Има сума ти подобни онлайн компании със същите услуги. Изглежда че набелязват само американски компании. И защо? На Макрон простотията и омраза към Америка.

лицемерие от страна на Франция. Няма такова нещо като “съюзници”. Не може френската медийна пропагандна машина да плюе в съветски стил 24/7 по Тръмп и процъфтяващата американска икономика и в същото време да се говори за “съюзници”. Французите ще платят жестоко за малоумията на своя “президент”.

Французите са "малоумни", че облагат с толкова нисък данък тези паразти.

процъфтяващата американска икономика? ахахахаха

Не бе, не, няма такова нещо. РУСИЯ е най-велика!! И винаги ще бъде! Руската икономика е най-добрата в историята на човечеството. Амин.

Каква процъфтяваща икономика, бе... 2 трилиона долара заем за запушване на бюджетния дефицит за последните 2 години, на всеки допълнителен $ бвп, 7.5$ заем, направо цъфтят та се пукат.... За 2020г прогнозата е 1.9$ растеж. Светът влиза в рецесия, Италия леко полека започва да прави своя парична единица, индустриите са в постоянна рецесия от миналата година, ти за цъфтеж ми говориш хахахах Стягайте гъзягите, че до 2 години 2008ма ще ви се струва като приказка..