17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казано по-простично - отваря се нов кол център. Целта на компанията е да си увеличи печалбата чрез намаляване на разходите за заплати, затова и кол центъра не се отваря във Франция, където ще трябва да плащат високи заплати, а в бедна България. Но лошо няма, все пак и бедняците трябва да имат нещо за ядене.

България - Високотехнологична Индустрия и в 21 век - радва се на бизнес с химикалки!!

маса, стол и лаптоп по европроект

В държава като нашата никой не смее да прави нещо повече.

Чудно е при това положение как сме изнесли продукция през 2018 г. за 33,205 млрд. долара. Чудото има лесно обяснение - тъпак насреща.

200 заплатки с по 1000 евро по-малки, ето икономия на средства като да си плаща лодката човека. Най-бързия катамаран за туризъм има.

Наврете всичко в София после защо се обезлюдявали малките градчета и селата. Мама ви деба проста. Децентрализация на капитала и инвестициите!!!!!

е не..в трън ше го отворят хаха

Бонус за служителите към минималното възнаграждение - по една химикалка и самобръсначка BIC.

Хубава новина, работни места - чудесно е, но защо пак в София! Пренаселихте я тая София, стига вече! След като така или иначе е отдалечена дейност и не е свързана с конкретно място, защо пак в София. София не е единствения град в България. Пищим, че е пренаселена, че едвам диша и ето - пак тук. Ами да им се постави условие да е в друг град, толкова ли е трудно. Как да се задържат хората в другите градове ....

Защото в София преборихме Иванчева, за да ви изградим небостъргачи с колцентрове.

и в другите има работа..основно в производстото и земеделието ..туризма.

Ходете до малкото градче Пирот да видите какъв завод за гуми направи Мишлен, и никой не бие тъпани. А тука един миризлив кол център където единствената инвестиция е заплати 1500 на персонала. Нито строят , нито купуват нито произвеждат че и данъци няма да плащат в Бг

Ти си малоумен, бе

Не само е малоумен, а е и дебил, който не знае какво говори.

200 места по една минимална заплата на място...

Минимална друг път. Не е български работодател, все пак.

Дообре! Значи по една и половина минимална. Таман толкоз плащат чуждоземските "инвеститори".

поне 2 бона..за ужас на неграмотния комуняга хаха

КОл център, кол гърлс и един кол за бабЪ Илийца.

Няма лошо! Но е поредният кол център, ще има пак такива готини позиции като бизнес анализатор и още някакви по-засукани длъжности, които звучат яко, ама не са. Досега съм питал няколко бизнес анализатора точно какво им представлява работата и никой не може да обясни. "Ами правим едни неща" и дотам.

Ами броят обажданията по телефона и ги събират в таблици. Тва са им анализите

Голям праз ! Стига вече с тия безсмислени микросъбития. Все едно да мерим с колко една пръдня е надула платната на ветроход, когато истинският вятър не може да се прогнозира и може и да спре съвсем. 200 работни места... заслужава ли си да го пишете това ?

А какво да пишат? Ще си доволен ли да пише, че магазин затвори врати и 2 души останаха без работа? Ще си доволен, щото ще можеш да си упражняваш плюнките на воля.

... производител на химикалки, самобръсначки и запалки, ще създаде 400 нови работни места в сферата на цифровите технологии... прооизвеждали били дапалки, ножчета и химикалки обаче щели да разкриват работни места в сферата на ЦИФРОВИТЕ технологии???!... Че и половината от тях щели да бъдат в ... България??!!! Айде холан!

Зад всички сложни думи, изписани в статията (например: "нови работни места в сферата на цифровите технологии" и "анализите на данни, специалисти по дигитален маркетинг и търговия в интернет, уточни Палие-Капиан. Тя каза, че в София ще бъде създаден център за услуги." ) трябва да се разбира , че в София се създава нов кол център. Да му имам на това правителство представата за индустрия и IT технологии.

От заглавието до първото изречение на маТриала лъжата скочи от 200 на 400 "работни места", за радост на ГЕРБавите дебили!!!

Ясно е защо го правят - защото Китай яко ги е подпрял с евтина продукция. Техните са скъпи и не особено добри, а си вземам китайски тънкописци - страхотни

Остави Китай ,ами производителите от "BiC" не могат да насмогнат на повишеното търсене унас .... То кратуни се бръснат... То ..."катероци"... То космясали мъжки крака и джендърски дупета.... Голямо бръснене пада...Не си ли с обръснати ...не се котираш ...

А ти като талибанин ли ходиш?

Устафка на правителството! Тея ще ни карат да работим. А аз искам да съм Шефче.

Влизаш в герб, тролиш една година, лепиш плакати, обикаляш прояви, после те правят експерт в администртацията, лижеш подметките на шефа-партиец, продължаваш да бориш комунягите, към края на втората година за теб ще създадфат отдел. Ако продължиш може да станеш и заместник на директор, да си построиш къща за гости, влизаш в листите, току виж станеш и депутат. Там ще те вкарат в някой борд, в комисии, може и министър дастанеш.

Постоянно се говори за изостанали и бедни райони в България и постоянно новите инвестиции се насочват към София …. Ами скоро ще дойде денят, когато българите НЯМА да имат собствена държава , а ще остане само пренаселената и презастроена София

Че този ден отдавна мина, бате.

И пак в софия.... София уби България. Така държавата си заминава малко по малко

е не в трън ли искаш хаха

Французите да отворят завод за бикове, много сме надарени.

надарен си, с много и много простота....

Кога микроклимата е добър - западния капитал иде

Закриват 450 щата с 3-4к евра заплата и създават нови 400 работни места с 500-600 евро заплата....

Ами да му мислят французите!

Повърхностно....ти си евтин, това значи....всичко ти е евтино, треата ръка

за 500евро и ти нема да се фанеш хаха

Вече-само BIC-чета!

Доскоро само с тях се бръснех. Метал, с едно ножче са идеални за хора, които се бръснат по веднъж в седмицата, но не всяка седмица. Но от година минах на класическа самобръсначка с двуостри ножчета и е още по-добре. Тия с по 3-5 ножчета са за хора, дето се бръснат всеки ден.

Видими резултати! Неграмотни ше сглобяват химикалки. Хай тек! Видими резултати!!!