Франция се бунтува срещу карантината заради малките магазини и книжарниците

Някои малки бизнеси, включително много книжарници в страната, експериментират с нови начини на работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно, че няма да затворят училищата! Това с достанционно учене а абсолютна глупост! Смятай,ч е им отиде промишленост и наука! Това се отнася за всички, освен за нас, защото ние отдавна нямаме нито кадри, нито преподаватели, нито някаква промишленост и наука!

_stankow

Малка книжарница да продава онлайн !? Що за глупост е това ? Нали точно това не искат хората !!

В Германия са отворени. Имат условието да няма повече от един клиент на 10м2 площ на магазина. А тия малките имат по клиент на 3 часа.

МАКАРОНА НА МАКРОН И ДА СИ ТРАЯТ! ВЕЛИКАТА НАЦИЯ, ХАХА! ЕДНО МОМЧЕНЦЕ ГИ НАПРАВИ НА МАЙМУНИ! АЙДЕ СЕГА, БИЙТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ ДЕ!

Мечтая да видя такава книжарничка, като на снимката и в София. Ако някой знае къде има, да даде адрес.

Франсетата обаче не затвориха УЧИЛИЩАТА, а ако измислят вариант за книжарниците и малките си магазинчета, ще се оправят. Защото французин не си купува сиренето от суперматкета, а ние ще рупаме турските и македонски домати с колците.

Какво им пречат книжарниците,там не се струпват хора?!? Целта е малоумие явно,съсипване на образованиетго и овце,които да се управляваст по лесно от сатанистите!

Книгите в последна битка срещу глобалния фашизъм! Колко по-ясно да се види какво се случва в момента?

И да се бунтува и да не се бунтува ислямо-фашизма е факт.Късно е.

Сваляй Макарона ! Долу изчадията глобалистки.

"Правителството обмисля да настои да бъде блокиран достъпът до рафтовете в за стоки, които не са от първа необходимост, например играчки."