Фолксваген съкращава 7000 работни места в Германия

Съкращенията са свързани с плановете на компанията за преструктуриране и увеличаване на производството на електромобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го.......>>>> www.Trade46.Com

Така е БЪЛГАРИ нямат ни доверие лош матерлял негодна алчна власт

още ше съкратите....

Съкращава 7 000 , ама открива нов завод на Шкода в Турция. Къдя сте бря анилизатори и подръжници на тезата , че Байган не е цървул? Фокзваген се колебаеше 3 месеца между БГ и Турция. Защо отиде в ТР? А Шкода е чешка, колкото ЧЕЗ-БГ е чешки. БГ пак ще шие калъфки, за всичко, ако му дадат.

Хайде, правете повече електромобили, че след 10 г да дойдат в България да ги купим като "нов внос, карани от една баба само до супера" ;)

Ама като ти дойдат след десет години втора употреба не се знае дали няма да ти трябва нова батерия, щото това няма да е точно като при ДВГ, а тази нова батерия може да ти струва примерно 8000-10000 лв. На електроавтомобилите тепърва им предстои пазара втора употреба и това с километрите ще е малко по-различно.