"Фолксваген" прати "костенурката" в историята

Последният автомобил слeзe от конвейра, ще бъде продаден на търг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бръмбъра е нелоша платформа за градски електромобил, може би поизбързват със спирането.

ако не бяха тогавашните немци, американците щяха да гледат луната през крив макарон

аааа, значи има и хубави неща от онова време на мръсните нацисти!

Народна кола това е WV създаден от Хитлер. Всеки работник да може да си я позволи. Днес е лукс. Ракетостроене, космически технологии....до днес САЩ и Русия се развиват благодарение на Хитлер. SIEMENS е създадена от Хитлер. Днес е световен гигант. Генетичните изследвания са дело Хитлер, за което е обявен за престъпник....но руснаци, израелци, американци, китайци днес създават слънчобоб, овцекози а 65 годишната Алла Пугачева "роди" близнаци от Галкин. Днес вече има деца от Трима родители....но Хитлер е осъдения. Аутобаните са дело на Хитлер. 75 години след Хитлер светът живее с неговите социални и технически постижения.

светът днес пие вода благодарение на Цезар, защото той е въвел виадуктите и снабдяването с вода на градовете ...!Канализацията демек! Колкото до магистралите, пак римляните са ги измислили ...римските павирани пътища...!

"костенурката" не може да бъде пратена в историята, защото тя самата е История!

Историята е странно нещо, автомобилът направен по поръчка на Хитлер, се е ползвал от хипитата като символ на мира?! Направо да се смееш ли да плачеш ли?! А новите костенурки базирани на гоуфу са пълни боклуци.

Като последни бройки ще му скочи цената сериозно!