"Финансовото Г-7" обсъди пътища за извеждане на икономиката от кризата

Министрите и управителите на централните банки обмениха възгледи za глобалното възстановяване от Ковид-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се чудите ? Светът изяде парите на няколко поколения напред . Не е уместно да ги плащат само те . Ние също може да се присъединим - като за начало ще жертваме пенсиите и заплатите .

Искаш да кажеш нещо като парите в някои латиноамерикански страни, местни долари и местни долари за чужденци? Това с този големият ресет се приближава все повече, има едно филмче от минута и половина от Давос, рекламно. Та започва с 1ва стъпка, гласи Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив. Филмчето е минута и половина и с него обясняват колко ще е красиво след ресета. Може д се потърси на англииски под заглавието, няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив

Ще печатат яко за да нахранят тълпите с банкноти! След това ще въведат нови цифрови валути с които ще си нулират държавните дългове! Тези цифрови валути съответно ще имат курсова разлика спрямо старите хартиени пари и много бързо курса им ще догони този на биткойна! В цифрови валути ше се плащат ограничени предимно държавни разходи и разбира се заплатите на висшите държавни чиновници, а за простосмъртните граждани и селяни ще останат девалвираните стари хартиени пари! Естествено дълговете на обикновените граждани и малки фирми ще останат дължими! Само да не ги превалутират в новата цифрова валута, че ще се наложи да се плащат и от наследниците до 10-то поколение! Новото класово разделение ще бъде КАСТОВО!!!