"Ураган" удари Уолстрийт

Основните фондови индекси се сринаха с между 3% и 4%

Обратно в новината

Коментари - "Ураган" удари Уолстрийт | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да правят американците, руският газ е много по-евтин и качествен от американския втечнен сурогат.

Мултитата пак ще захлебват.

Днес е 11. Денят в който Транснационалните Олигархически Кланове обичат да създават кризисни ситуации. Чакаме нови катастрофи.

Тя стана катастрофата, ама в Русия...

от 10 години слушам че в Русия все катастрофа става ама те все така не знаята, щото став в медиите , а Сащ все така са си един балон бананов тигър на хартиени крачета

Олигарси има в Русия, питай рашките.

Продавам морска сол и на моята борса няма празно! Всяка зима потича солената ми река по всички пътища на България. Да живее зимата! Тя винаги държи високи "кациите" ми и осигурява стандарт повече от достатъчен.

Е, толкоз. С лидер като бате Дончо пак дълго го закрепиха там. :) Нищо, важното е, че се умориха да побеждават. :)) Толкова много победи. :)

Започна се. Купувайте сол, кибрит и топли дрехи ...

А вода и сапун? Не, че нещо, ама и в статията пише, че февруари е било по-лошо. Тогава купи ли си сол, кибрит и топли дрехи? :) Има ли още къде да ги трупаш? :))

Когато супника се напълни с вкусна супа, ще падне голямо плюскане. А иначе казано от 27 000 до 14 000 са 13.хил. долара печалба от един микро лот DJ . И като се има предвид че излизайки на късо от високата позиция си осребрил печалба от движението 7 000 до 27 000 или още 20 хил. долара печалба, така се изкарват въздушни кинти законно. Не е като при нас да изпотрепеш хората само защото си откраднал едни кирливи милиончета от пътя при Своге..........

Е то балона си има граници. Не можеш да го надуваш до безкрайност...

Е, поне двама смятат, че може да се надува безкрайно. :))) Нищо де, те и 2008 са мислили така. Почти съм сигурен, че са вложили малко кинти и в биткоин, когато беше над 15 000... :)))