17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да на печетарския бизнес и други свързани с производството на хартия. Истината е обаче играейки срещу Русия с подбиване на цената и нуждата от петрол, САЩ играят срещу себе си, защото така нуждата от долари рязко ще намалее и тогава ще стане страшно. Трябва спешно да се намерят други стики, които да се продават само срещу долари. Примерно оръжия на страни като нашата, но само с оръция няма да стане. Изнудването тепърва започва

иконом.растеж на казиното Зимбабве с фондова борса и златен х..у за клетниците населяващи гетото.

От кога една печатница почна да прави анализи на икономиката? Че и да бъде цитирана като капацитет. Смешни, по-смешни, американци. Ама дядо казваше: Няма да е все така, чедото ми.

Да кажат защо златни те кюлчета които продадоха на Китай се оказаха олово с водна баня отгоре

Олово с златна баня

И за негрите да кажат също. Защо бият негрите ?

Само ,че вече не бият негрите,а белите.

Ама статистиката се е Тяхна бре Да Не Очаквате Да Кажат Истината ! Илйюзионисти са от нищо правят нещо

Този икономически растеж явно го мерят в печатани на нова зелена тоалетна хартия. Чудя се чий лик ще бъде на нея.

Не знам дали САЩ печатат долари, ама приятелите на любимата ти Русия във Венецуела ударно печатат нови нули на тоалетната хартия наречена боливар. То и в Расията си е така де.

САЩ, общоизвестно е, че са напечатани в такова количество, което може да изкупи всичко, което е създадено в целия свят, включително и всички налични валути по света. Сега с тия ново напечатани банкноти ще има нов растеж. Логично е.

ще има яко печатане на долари за овците като нас по света