17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правят сечено на Тръмп.

Теща щатите уж 2008 пак загиваха....

Лихвите се вдигат, за да се повиши интереса към задокеанския гъзпапир. Погледнете справките - за последните 4 месеца фед е изтеглил от обръщение над 160 милиарда гъзпапира и в момента продължава да изтегля. След като от 26.03 Китай почна да купува петрол в юани, Русия се отказа от гъзпапира и Турция спря вътрешнодържавните разплащания в гъзпапир, търсенето на последния рязко намаля и за да не се обезцени жестоко, тъпаците си го изтеглят от пазара. А с това намалява и влиянието, което тъпаците имаха след Втората Световна война.

Гъзпапир ама ако ти лепнат една пачка от тоя гъзпапир и ще разтвориш задни бузи ;)

Поредният пирон в ковчега,не само на САЩ а и на света като цяло! Живеем във време,за което ще се говори векове напред...и нищо хубаво няма да се казва! Амин

Това е показател, че САЩ загиват.

Аз лично, мисля, че е време за това. Ще натъжи чуждопоклонниците, но те и без това са безсмислени елементи.

Според Фед икономическият растеж "расте със стабилен темп", безработицата намалява, а разходите на домакинствата нарастват. И поради това смятат, че следващо увеличение на лихвите е "уместно". А да разбираме ли, че Русия вече е загинала с нейните 7,5% лихва? Или пък Турция с нейните 24% лихва? Или да разбираме, че някакав тъпак се прави на интересен? Аз залагам на последното.

ichko131

Ама как не - те загиват още от ВОСР -1917г по времето на чичко Ленин В. И.!!!

Десет години "стимулираща кредитно-парична политика". Време е палачинката да се обърне!