Евростат: България е годишен шампион в европейската търговия

Статистическата служба на ЕС направи сравнения по общности и страни членки в търговията на дребно по данните от месец юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То като тръгнеш от нула, лесно се трупат големи проценти растеж. Я напишете колко е търговията в абсолютна стойност на човек от населението, за да ни лъснат бедните за..ници.

Браво, да се хвалим с повишените цени. Скрито зад едни евфемизми за увеличени обороти в търговията на дребно. В най-бедната страна- най-голям скок на оборота. Ами печатането на пари в ЕС води след себе си инфлация, а тъй като в България почти всичко се внася, инфлацията се отразява най-силно., защото заплатите не растат.

Моловете пълни, хипермаркетите пълни, строителните борси пълни, магистралите задръстени, КПП по пет часа висене, два пъти на море в Гърция и в България, поне два автомобила в семейство… Кой е беден в България?

с повишени картелни цени .... Люксенбург с 10 пъти по-големи заплати са на минус

Това доказва, че последните 30 години, България се управлява от национални предатели.

Молове, хипермаркети и строителни борси пълни с некачествени стоки, пътищата пални с таратайки незнайна употреба. Разликата между две коли понякога е сто пъти в цена и качества.

Абе ти какво каза току що?

На баницата мекото - само търгаши 30 години - никой не може да произведе :Д