Европейското по футбол не изведе ресторантьорите на печалба

Не всички собственици са имали ресурс да инвестират, за да подготвят условията за излъчване на мачовете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този всъщност какво казва? „Да се ваксинират клиентите, за да могат да ми правят оборот, ама аз нямам намерение да се ваксинирам в никакъв случай“. Тогава по каква логика да ти правим оборот, другарю?

С тези ресторантьори.На тях и Меси да им играе в заведението заедно с Роналдо,пак ще са на загуба.

Господин Коларов правото ви на труд се нарушава, това е безспорно. Но не търсете вина в не ваксинираните, това също е тяхно право. Забраната за строителство по черноморието, също нарушава моето право на труд, но аз не виня вашия бранш за това. Виновно е заспалото ни общество, което позволява, съвсем безпардонно държавата да нарушава собствената си конституция. Нека бъдем едно будно общество, а не просто сбор от келнер, зидари и не ваксинирани

Споко брат и без заведенията ви и без ваксините ще оцелеем

Шилo

Трябва да си невероятен некадърник, за да имаш ресторант и да си на загуба! Или да си такъв мърляч, че данъчните и РЗИ да ти пишат актове всяка седмица. И в двата случая световното няма нищо общо.

Шилo

А на мен КАТ ми нарушават конституцията, като не ми дават да си карам с 200...

"На нас също ни нарушават правата на труд, само че кой го интересува? Той казва: Аз няма да се ваксинирам. Да става каквото иска", ама ни затварят нас". Коларов бе категоричен, че заведенията ще са първите обекти, които биха попаднали в нови ограничения при ръст на заболеваемостта от Covid-19, но предупреди, че този път браншът няма да позволи да търпи последиците от невъзможността да се овладее пандемията." Тази новина е стара, ама аз чак сега я видях. Прав си, че от ваша гледна точка не е справедливо вас да затварят, защото народът не иска да се ваксинира. Само че няма никакви гаранции, че дори и народът масово да се ваксинира, пак няма да има силни вълни и локдауни. Аре недей да се дървиш толкова, че браншът нямало да позволи затваряне, когато това се налага, че всички потърпевши от това, че сте развъдници на заразата, да не вземем да ви затворим веднъж завинаги! Тъпи кръчмари ще морите народа! Засега по света никой никъде не е успял да овладее пандемията - със или без ваксини!