Европейски сблъсъци за близо 2 трлн. евро: за какво настоява България

Много са спорните въпроси, по които ЕС ще трябва да търси компромисни решения - на първо място разпределението на средствата от възстановителния фонд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ОСТАВКА!

╔═══╗╔═══╗╔════╗╔═══╗ ║╔═╗║║╔═╗║╚═╗╔═╝║╔═╗║ ║║─║║║║─╚╝──║║──║║─║║ ║║─║║║║─╔╗──║║──║╚═╝║ ║╚═╝║║╚═╝║──║║──║╔═╗║ ╚═══╝╚═══╝──╚╝──╚╝─╚╝ ╔═══╗─╔╗╔═╗╔═══╗─╔═╗ ║╔═╗║─║║║╔╝║╔═╗║─║─║ ║║═╝║─║╚╝╝─║║─║║─║─║ ║║═╗║─║╔╗║─║╚═╝║─╚═╝ ║╚═╝║─║║║╚╗║╔═╗║─╔═╗ ╚═══╝─╚╝╚═╝╚╝─╚╝─╚═╝

отвори чекмеджето може да финансира целия ЕС и пак ще останат мангизи за любовницата в Браселона.

Все още се запазват споровете дали въпросът с върховенството на закона да бъде условие за получаване на бюджетни средства. Дано да стане! ще видим кой ни вярва за корупцията!

България настоява да се напълни пак чекмеджето на Тиквата, за друго нашите "евро"-депутати нямат сила

Е, щом Тиквата ще ни "защитава" интереса, нещата са ясни... Ще е поредняит провал за нас, както стана и с пакета на МкАрон за международните превози... И там ни нае...ха! Нищо ново...

Но ние не знаем как най правилно да ги харчим.Даваме ги за къщи на тъщи и на милионери арендатори,вместо да подпомогнем дребните зеленчуко производители и животновъди.Изсякохме горите, а не отделяме пари за залесяване.Нямаме и производство нито на електромобили нито на друга енергоспестяваща техника.Близки на депутати и министри си направиха соларни паркове,чиято енергия трябва да купуваме на многократно завишени цени.

Значи, всички са единодушни колко милиарда в повече да съберат от обеднелия от кризата среден европеец. Обаче, не са единодушни за какво да се похарчат. Ех, да му се невиди - страшна дилема!

Елитите, вместо да предвидят икономии, искат да съберат още повече пари от хората в тази криза. Шарл Мишел например е измислил нов данък върху пластмасовите опаковки на стоките. Не измислайте нови схеми за пренасочване на пари, мизерници, въведете облекчения за данъкоплатците!

Никакви пари за България, докато тия крадци от ГЕРБ, Патриотарите и ДПС са на власт ;-)

Пари само за огладнелите крадци от БСП, ДПС, АБВ, Черепа, Цвък Цвък, Славито, Маямата, Бабикян и любовницата му Мария Капон - Миса, Хаджигенов, умнокрасивите от "Дай, България", потомствения комунист Минеков с тати - ловен другар на другаря Тодор Живков и други позабравени креатури от близкото ни минало, които искат да захапят не кокала, а направо живо месо от съвестно работещия данъкоплатец.

За каквото и да настоява и каквото и да получи България, ние няма да видим нищо. По радиото казаха, че заради корона вируса са отпуснали 2 млд ( от пари, НЕУСВОЕНИ ОТ бг от европейските фондове??!!). Някой да е казал къде са и за какво са похарчени

Ако някой успее да се изтропа в мръсната клоака на лицето на Кауня и да му напълни грозната човка с топли акита-ще спечели сърцата и душите на целокупна България!!! Не сме имали такъв продажник в цялата си история, бих го плюл където го видя това руско лай.о!!!

И защо да е руско, той винаги се кълне в европейските ценности, макар да няма понятие какво е това. Той е просто едно мекере.

а е евроатлантическо .

Сега ако на тиквата любящите го емигранти, му спретнат едно протестче в Брюксел направо ще го разковат с 200!

Баце е талант да кани най-големите си критикари да управляват, но и да поемат отговорност при грешки. Само че, материалът е лош! Вие ще поемете ли този риск да дойдете лично от Брюксел и да работите за обществото, а не за себе си?!

България НЯМА да получи нищо, ако Мунчо Чебурашкин успее да надъха нискочелата, инертна маса от платени клакьори и заблудени хора от "протеста" да продължат с про3тотиите на площада!! ЕС няма да даде пукнато евро на държава, на която преЦедента и е агент на путкиН и работи за руската кочина!!! Избийте си го от главата просто, никой в ЕС няма да преговаря с нов екип, който ще трябва да се създаде след една промяна в правителството!! Затова драги "протестиращи" -гответе се за студен, тежка, гладна, бедна зима 2020/2021!! За пореден път сами си го набивате до шия, после някой друг ще е виновен, но не и вие!!! Позволихте на руската Ушата Маймуна гумЕН Гадев да ви повлияе, а той търси просто начин как да се спаси от съдебен процес-който неминуемо го чака за анти-българската му дейност в полза на РУската Кочиня!!!! А вий, вий сте иДеоти!!

То и до сега България НЕ ПОЛУЧАВАШЕ НИЩО - получават САМО БИБИТКО И МАФИОТИТЕ МУ.

Алчните джендъри ще се избият за пари.

така е, като си нямат един върховен вожд като Путин дето да разпределя общите пари.'бсолютни тъпаци, нали?

30 милиарда евро ще потънат в нечий бездънни джобове,някой пак ще преядат с пари,а народа пак ще е най бедния в света и нищо няма да усети,затова оставка на всички управлявали досега и вън от политиката! Вън на Борисов и Радев,сега борбата е между тия двамата и ГЕРБ - БСП,кой да вземе пая,не се е замислил никой за народа,никой!

Бягайте евролидери, че Боко идва с двеста !

Ето за какво се борят отровните на площада да не се лъжем ;))))))))

... и за това бибитко - лъже и маже , само за да остане н власт , барабар с гладния прокурор .

В разгара на битката за пари, които реално да влязат в България, ние сваляме Правителство. Няма такъв добитък прост като българите! Че кой друг, освен този мазник Борисов, може да реагира за три дни и да го направи?! На Нинова ще й отнеме година, само да се запознае със казуса и да се разбере с мафиотите от БСП как да го откраднат! За Радев да не говорим - той може да шофира самолета до Брюксел, не и друго.

На Балканите нищо ново. Виж Северна Македония 50 на 50 , Сърбия и другите. Липса на единство , раздробено , разпокъсано . Орел , рак и щука. От векове и за векове. И това е защото някой от изток постоянно ръчка и ръчка.

Ей, има ли по крив народ?!

а много търпелив.

За какво щяла да настоява България? Е как за какво?! Ще настоява да си попълни липсите в чекмеджетата, че нещо в последно време все отворени стоят и от там излизат пачка след пачка и....редно е да се попълнят липсите, дам...

Като какъв Борисов ще застане пред Европа, когато България не го иска? Как ще застане пред евролидерите да хленчи за безвъзмездна помощ, когато преди година авансово плати за самолети МИЛИАРДИ? Защо сега не каже, че това ще бъде обвързано със съгласие за вдигане на данъците на българските граждани. Престани да ни унищожаваш.

Трябваше да даде тези пари на пенсионерите. За какво й е на България армия?! Ние сме тъпи роби по раждение

Битката за пари... Какви думи само.. Щом поставяме парите над всичко, целият европейски съюз ще изгние като паднала на земята ябълка. Време е да помислим и за други ценности. Ако ти имаш пари, но хлебарят откаже да ти опече хляб, какво ще правиш с тези пари?

Бойко казА, че в шкафчето му имало само лекарства (в копюри по 500 и в 23 каратови кюлчета) Явно банкнотите и златото засищат глада.

,

Кой доктор ги предписва да ида при него?

Чета !!!„ЩомБ.Б. защитава интересите ни ще се мре от глад“.-Питайте Румен Гечев за Лукановата и после Видинова, зими и гладът тогава, ТОЙ дори бе министер.1долар бе равен на 3000лв.

за твоите умствени способности. Защо долара стана 3000лв? Има доста и различни интереси и български и външни за да се стигне до това. Не повтаряй опорки, защото си смешен и жалък

При долар 3000 разни чужди и български "инвеститори" си накупуваха работещи предприятия за жълти стотинки.

Два трилиона заеми (това са 40 годишни БВП на България) с 20 годишен гратисен период. Ето за това е голямата истерия! Да се похарчат легални пари, които някой друг трябва да връща. Разбирате ли защо така разпалено работят всички медии?

Днеска парат света владей!

Е, при толкова задаващи се кинти за "усвояване", как очаквате Боко да си подаде оставката? Ясно е и кой за какво стимулира протестите. Пък аз мисля да си хрупам пуканки и да се забавлявам, наблюдавайки как хората си мислят, че нещо може би зависи от тях...

Иска си Баце повече пари.. Кой друг кат него се е трудил да такова другите лидери с 200.. А идването на повече пари му е известно още от 27,09,2013. Еврокомисар лично в София му го каза, че и пример му даде: " Факт е, че България има най-ниския БВП и това води до най-нисък обем от средства на глава от населението в абсолютно изражение. Средно по 970 евро се пада на всеки българин за следващите седем години, докато дори новоприсъединилата се Хърватия получава повече от нас - по 1870 евро, каза Хан." Щото безвъзмездната помощ в ЕС, ЕК и т.н. е фиксирана на 2,35% от БВП-то.. А11-та година България е последна в ЕС по БВП.. Не мръднала и на йота от това място..

Интересно, какво ли ще обясни на колегите си, като го питат какво се случва в България?

че това е руска атака. Знае че повече от това не ги интересува. Това кражби ,правосъдие....бош лаф...както би казал Алековия герой.

чак си го каза.. БАЦЕ И ДОНЧООЛУУУ са зависимиот Русия.. Та Бацепо руска заповедируски опоркиша оди в Брюксела.. Нъл тъй? А той не краде, не е съден за лъжец от български съд,нее освидетелстванот български съд за тъп..

настоява че парите трябва лично на него да се дадат и той ще реши какво да ги прави

Въпросът е, от къде са парите? Може да звучи добре, но реално ги плащат всички от ЕС (и ние) или ги печатат. Просто в ЕС ги разпределят.

Заем от ЕЦБ с 20 годишен гратисен период. Тоест днешните управници ще са отдавна пенсионери/покойници/мултимилиардери, когато дойде ред парите да се връщат от нашите деца/внуци.

Давайте си Оставките , какво чакате , немци ? ОСТАВКА на Борисов !

"Българските позиции ще защитава премиерът Бойко Борисов." Това е някакъв оксиморон.

стига да не закачат тиквата.

Schilo

Тикво, очаквай 26 представителя на останалите държави от ЕС да ти го набият с 500. Дорде се усетиш, ще е в дупарата ти!

Б-я настоява да са за нас, защото само ние можем да ги откраднем всичките.

Schilo

Кой ще защитава българските интереси? Тиквата? По-добре е Йоло Денев...Нашият, пак е "Каквото кажат шефовете, Винаги готов". Ония ще се избият за си защитават техните интереси, сал нашия тиквеник - съгласни сме....С кое бе, Тикво?

Ми той чужди езици не говори, освен да казва YES и ОК ... или конграчулейшън, друго трудно ще им каже. Ама пък за софрата и за селфитата си струва да отиде - добре стоят във фейсбук.

Schilo

Прав си, мамка му!

Видяхме ги и другите!?-Спряха еврофондовете и всички останали пари.Закриха реактори.Сложиха ниски квоти зо сел.стопанска продукция и все бяха хора, знаещи МНОГО езици и защитаващи чужди интереси.Б.Б. може и да не знае езици-на такива фороми е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се говори на майчения език.Важното е да защити интересите на България .А щом отпускат пари значи ги защитава.

Schilo

Как се отпускат средства от Европа, бе? Знаеш ли? Да не мислиш, че ти ги дават напред и ги харчиш? Ба си глупаците сте това, герберастите. Хайде, стига с тая мантра!

Щом позицията на България я представлява Тиквата спукана ни е работата. Яко ще се мре от глад.

Ми що не иде Рубльов да ги защити той нашите искания???

и не знаеш на кой какви са му правомощията.

Радев е Рубльов, а Борисов е Евров!! Тия тези и опорки явно хващат, бая матрял има!

Някои хора са като държавите си, живеят още в 1934 година и там си им е ДОБРЕ! хахахахаха!!!

Продължавам да се чудя: Къде са били тези 2 трилиона до сега? В чия банка? Кой ги е въртял?

У Евреите. Всички банки, мобилни мрежи, петрол, застраховки и прочие са техни. Не съм видял евреин да разнася пица или да мие чинии.

Борисов е евреин !

Свобода, братство и равенство! Тия ще се изпоизядат, камо ли да подхвърлят нещо насам. Жалка картинка и това го гледат всички по света. Каза се многократно, че най-засегнати ще са икономиките на малките и слаби държави, но неее, първо по-равните сред равните и каквото остане. Верно тежка зима ни чака и събирайте съчки.

Виждаш ли че има идиоти коитп и на тази 100% истина слагат минуси... Смотан прост народ който си заслужава съдбата. Пък то му личи и от хората които си е избрал да хо управляват.

Заради хвалбите на Тулупа, на нас ще отредят най малкото парче от мазната торта. Ако беше малко по умен и хитър, с лекота вместо да се хвали, можеше да обявява колко е зле в Бългатия бизнеса,колко много заболели има. А сега хитрите жабари и испанци ще оберат каймака. Но затова пък унищожи 3 големи енергиини проекта и бетонира черноморието. За пачки и кюлчета не вземам отношение но за горепосочените антинародни деяния съм свидетел.

Минусчиите, кое не е вярно бре :) И 1000 минуса да сложите това е истината. Когато Тиквата научи чужд език тогава ще му се напълни газовоят хъб. Ха ха ха

Хората ти слагат минуси заюото си твърдоглав комунист приятелю! Марш у Сибир!

Умните хора го предсказаха още преди месеци - финансовата олигархия разду мита за "вируса",за да се пусне свободно печатницата за цветни тапети, а после те да се усвоят от когото трябва...

Натам ли е тръгнал Боко с протегнатата ръчичка и шапката отпред?