17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е България ???!!!

Амстердам, Франкфурт в челото?! Хайде стига бе... В Амстердам в момента се водят нарковойни, подобни на тези в България преди 15-20 години. Вероятността да бъдеш обран в централните зони е доста голяма. Районът на гарата във Франкфурт прилича на арабско-африканско гето. Навсякъде се разхождат видимо дрогирани индивиди. И това ако е сигурност...

Никакво измислено европейско градче, не може да се сравни с Москва и Сант-Петербург ...

Тези класации както винаги са измишльотини. Франкфурт са го сложили в топ 5 по лична сигурност. Авторите били ли са въобще някога в района на централна гара във Франкфурт? Там има хора които се боцкат с хероин на стълбите на метрото. Не мога да си представя това да е град в топ 5 в Света по лична сигурност.

изследването е на "английски учени",откриващи "полу-топлата" вода,за да си оправдаят заплатите...В момента няма град в Европа,който даже да влезе в тази класация,камо ли на челните места...Особено пък в Западна Европа...

В градовете на дванайсета и тринайсета позиция да си вземеш едно парфюмче от магазина и ще ти отрежат ръката. Безопасност та дрънка!

Не знаехме, че критерият за лична сигурност включва свещеното право да си набереш парфюмче без пари. Живял съм в ОАЕ почти 3 години, и ако не се вреш където не трябва и не правиш глупости, усещането е за доста сигурно място. Имат си местни особености, най-вече свързани с алкохола, но къде ли няма такива.

Аз сега разбрах, че има такава държава КолуНбия. Добре че чета Дир-а. :)

Ние нямаме ДИР.РУ. Проверете при съседите във Венецуела.

Брюксел бил на пето място по лична сигурност.... Белгия е на челните места по престъпност според Евростат, ма точно гето Брюксел бил супер сигурен, ти да видиш. Явно който има пари, плаща, за да е в челните места на тия класации.