Европарламентът спря ратификацията на инвестиционната сделка ЕС - Китай

Той поискаха Пекин да отмени санкциите, наложени на законодателите от Европейския съюз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

европарламата доказва какъв САЩисан пудел е

Това , което Европарламентът ни представя като силно ухапване, скоро ще се разбере, че е всъщност дружелюбно приджафкване спрямо китайските инвеститори.

И без това китайците смятат ЕС за менте комунисти!

И как точно го е спрял? Не виждам резултатите от гласуването. Поне кажете - толкова гласа против, толкова за и т.н. Щото ако не е гласувано...

Ха ха, вчера Русия сключи с Китай договор за строежа на 4 нови 1200 Мв реактора. И СП2 продължава.

Гадни китайци Да си изместят фабриките от Китай и да гледам нас си ,а не тия жълтъри

БРИКС си е сила... Ще махат ли доларите скоро?

"Китай направи грешни изчисления и сега продължава да подценява решимостта на Европейския парламент да защитава европейските интереси и ценности" - горкичкият евродепутат. Той си мисли, че китайската политика е като неговите умни мисли и забележителни "ценности". Много бърка...това е политика, в която са отчетени до малки подробности всички реакции, даже такива малоумници като него.

е ясно. Шефчето /САЩ/ маха санкциите срещу Северен поток 2 срещу спиране на китайските инвеститори за Европа... А гей...Ропа слушка...

Вярно е това. Китайците мислят с други измерения - с десетилетия напред. А ташите пишман-политици мислят само за 1-2 години напред, най-много до следващия мандат. Европейците също сме имали подобни лидери - Кьолнската катедрала е строена над 700 години. Започналите са знаели че ще я довършват потомците им. Имали са визия. Та е било и у нас - при застрояването на София е имало много хора считали, че бул. Витоша е твърде широк. Надделяла е визията за бъдещето. А сега... тази визия, това мислене за бъдещето е загубено.

Жален вой на бито куче, китайците отдавна са изтървани и вече цялата промишленост зависи от тях. Няма уред или устройство в което да няма китайски компоненти.

Те не мислят, мисли бизнеса как да лапка кинти и да не си дава зор. Само че великите мислители сега ще подсмърчат отстрани а който си е оплел кошницата ще папка.

Да де, ама като си поръчвате боклуци от Китай напоследък колко ви струват ?

На мястото на Китай щях да поставя в черния списък и всички бездарни чиновници от ЕК, като ги прасна заедно със семействата и "партньорите" им от 32-та пола. Така ЕС ще има основание да се откаже от "услугите" на тия безполезни, често вредни натрапници, пречещи на 550млн човека да живеят и да се развиват като почтени граждани.

Брюксел събира повече данъци от Пекин. Китайците ще клекнат, че са скарани и с американците. Докато петролът се котира в долари - туй крепи щатите и си правят квото си щат.