Европа може да бъде начело на новата вълна от иновации

Вървим към изграждане на паневропейска екосистема за иновации в полза на бизнеса и обществото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам само тая що не се концентрира в правенето на свирки що за друго не става.

Това е Мария Гаргамел с дългата шия назначена на синекурна позиция само да мели глупости и нищо да не прави. Члвек на герб но прави кариера с помощта на мъжо си

Иновация от хенкел: да завършиш няква там смешна специалност, да забиеш депутат и да те парашутират за фактор. Тва са евр атлантическите ценности - пари, секс и безкраен кариеризъм с нулево съдържание

Какви иновации при ширещата се шуробаджанащина, корупция и пр. Към БАН има институти, в които работят цели семейства, преки роднини и дори съседи по местоживеене. Трябва да има независим орган, който да финансира индивидуални патенти и научни изследвания, за да се намалят негативите в науката. https://youtu.be/hZwUfEGRtD4

Още една не направила нищо години наред за България.

Тая горе на снимката ква куха лейка е, направо не е истина!

какви иновации ма? като те гледам тебе каква си ми еврокомисарка и колко ти е умствения багаж, такива иновации ми се привиждат! Долу ГЕРБ и простака Будадрисов!

като я видя и ми се повръща от демагогията и

Нова вълна от иновации.........крадлива пасмина иновативна , 2ст. не струват глупостите ви с черни мухи и бели брашняни червеи......скапаняци

Тази провинциална празноглава, мокра кокошка като й видя тъпата муцуна и ми става тъжно за целия ЕС, че издържа това и още много други тъпи животни без никаква полза!

Не стига и умни, а и много красиви са тия гербаджийки, бе - габриел, майдел лилито павлова, деси свеирката, фидосова, каназирева-----!

Ужас, пропуснах и пкп караянчева и менда!

мата хари до мата хари си ги наредил, брат!:)))))

"Високотехнологични (deap-tech) иновации: " - Е що не са ползвали някой deep tech система за корегиране на правописа поне... чувала леля ти за технологии.... да ходи да затваря компоти.... ма май и това няма да знае как се прави....

Света ври и кипи от проблеми, а това тъпо същество плямпа за иновации!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!важното е да се отвлича вниманието от истината!!!!!!!!!!!!!!

лудите зомбита имат огромна скорост на размножаване!

Този ПАРАЗИТ чул за графеновите кондензатори, а не батерии и изобщо не е иновация а патент на Корея. Също като иноватоеа евреин Мъск. С милиарди субсидии иновира... електрокар с компютър. И кое е новото? Както и реупотребата на 1 ва ракетна степен, което е ултра тъпо и скъпо, защото се ремонтира и изследва след големият стрес на материала.

новото е че с премахването на границите между изновациите се дефрагментира хоризонталната екосистема , което повишава конкурентноспособността . четете ги тия статии бе :))))

но това важи с пълна сила и за вертикалната екосистема, което идва да ни рече че няма никакра куролация с ъгъла на екосистемата

Конкурентоспособността в хоризонталната екосистема , чрез иновации... Как така екосистема , бе? Животните са част от екосистемите. Хората градят цивилизация , те са се откъснали (за добро или за лошо) от пряката зависимост на екосистемата още преди милиони години. Ти да не си бушмен и да живееш в джунглата?

Единствените нови иновации в Европа ще бъдат как се готви трева във френската кухня и как се отглеждат отново магарета и коне и се правят каруци с дървени колелета и свещи от восък и парцалки. Щото от екоталибаните друго няма да се види.

Направи ми деня с това изказване!:)))) Ма какво ще я готвим тая трева,бе, направо ще си я пасем, то нали от еуропата дойде т.нар суровоядство. да сме модерни, като кукундрела на снимката горе.

Кухо дрънкало.Паразит

Тази женица ако прочете коментарите по нейн адрес, сигурно ще скочи в морето с релса на врата!

Със сигурност няма. Марчето беше дигитално, сега е иновационна, каква ли ще е следващата думичка, която ще джвака, без да разбира?

А пък смятам, че женицата трябва да получи съжаление и съчуствие, а защо не и психиатрична подкрепа! Психиатрична, не психологична, 'щото психологията не работи с тежките лекарства, които са необходими в нейният случай. Представяш ли си каква трагедия е за неяизведнъж да осъзнае какъв празен живот е живяла? И на всичко отгоре, всичките й тъпотии, изказани за запълване на тази празнота са надлежно документирани в световен (или поне европейски) мащаб.

Не е чувала за наука, За иновации говори.

Тая е с интелигентност 3,14 :) Единствените иновации ще са, ако мъжете започнат и да ражда, за друго Юръпа не става

Долна мърша! Излъга и унищожи малкото работещи пчеларски стопанства.

Моля ви скрийте я тази. Нито радва окото, нито говори членоразделно, нито казва нещо интересно, нито има индивидуалност в изказа, облеклото или външния й вид. Аз не знам тази освен че е омъжена за някакъв човек от ЕНП, има ли някакви други постижения ?

Във външния вид определено има индивидуалност, а именно - редкият синдром на Марфан, чийто най-очевиден признак е вратът, но и другите се виждат, макар и тях да успява да ги прикрие по-добре.

Хванала е члена на ЕНп за члена. Едни членове се развяват ...

Прави с@@ки на шефа на мъжа си

Ама надали!

Така е,сега ще покажем на джапонците кво е туй харакири.

Лозунгите на комунистите"Напред към светли бъднини" се претворяват в лозунгите на ЕС и такива пионки като тази.Айде марш смешници!!!

Кой ги взема тези урунгели за жени ?

Тва е стара практика. Грозните женки си избиват небалансираната психика в кариера, като са спокойни, че обществото ги приема. За една жена след 35 да е сама не е само психологически проблем, а и социален. Така, че масово педалите масончета си търсят такива "бичкии", послушни са и си знаят мястото.

И я имам ядна иновация за еврогейсъюза. Всички в еврогейска европа да си сложат една тръбичка в дупенцата и като пърднат да събират метан. Е това е иновация. Не като ваште празни приказки.

Тая какво точно има общо с каквито и да било иновации!?!?!?!?

Не мога да я гледам и слушам, но вече не изтърпявам и да я чета. Брюкселска школа на празното говорене, отразена в българската школа на нищоправенето и обърканите обяснения. Иновативни празнословия, но с оптимизъм.

Респект за филигранната словесната конструкция. Все си мислех, че след Джоузеф Хелър и "Параграф 22" няма живи майстори на този тип словеснот. Свалям ти шапка, човече!!!

За призива на фейсбук да се убиват руснаци.

Иновация си е това ! Ама не е европейска

Нужна иновация ще е как да се спрат общите приказки, празнодумието и разтягането на локуми без да се прибягва до силови методи. Защото явно, че с избори и дебати само комунистически отрепки и наследниците им властват в Европа. Тая кукувица и менторите Кунева и Паси са типичния пример от България. А в Западна Европа нещата са още по- развити. Само разгул, лъжи, лицемерие и мотаене.

Вредна е! Да помогнем на хората, тази .. вреди!

жената има дълга шия и знае как да я използва

Малката ,като може,защо не е?

Ето това е българската мечта на момичето от село. Успешен брак с правилния мъж и топло местенце под широк чадър. Защото тя може да е проста и ръбеста, но децата й ще учат в елитни училища и един ден ще бъдат като истински лордове и графини. А нейните връстнички ще бачкат за минимална и ще се чудят как децата им да завършат кварталното СОУ. Дерзайте момичета. Пътят е дълъг и най-бързо се изминава с... лежане.

Като повечето български работи, така и мечтите ни са дълбокопровинциални и извън контекст. На тая докато децата й се класират за графове, ЕВропа ще е девета дупка на кавала. Между двете войни, Аржентина е била върхът и натам са бягали сума емигранти от цялата Южна Европа, пък виж ги от десетилетия на какво са заприличали и накъде вървят. Само, че който не знае и не чете си мисли, че статуквото е вечно и през ум не ми минава, че след 20-тина години и в Европа ще е на аржентинското дередже.

Феноменално, за подкрепа на тази мисирка няма нито един плюс!

и няма как да има. Всичката Мара втасала...само иновациите и липсват

Боже, прости ѝ ! Тя толкова си може !

На нахални простакеси с умствен багаж на двуседмично кенгуро не прощавам

Много обичам да слушам мъдри съвети от успели българи. И особено от българи успели благодарение на успешен брак и политически машинации. За мен това е еманацията на българския успех - да си човек на правилния човек. Това и Солунската митница, разбира се. А истината е, че има и доста успели българи. Но те не дават акъл и полезни съвети. Те не шумят около себе си. А работят върху успеха си. И успяват. Без брак и без политически пазарлъци. А тия със съветите само дразнят с присъствието си и слагат голямо черно петно върху българите и успехите им. Но така е! Като не си заслужил успеха, не можеш и да го цениш!

дзверО,мъжО и трЕбе да е голем ебач/за да му стане/.

И този паразит живее години вече на наш гръб! С празни приказки в стил БКП и Бай Тошо!

Еврокарикатури, живеещи във паралелена вселена.

Просълзих се!

с тази грешка на природата.

Еврократури никога за нищо не са се борили, само задкулисие, договорки и партийна проституция ала фондер лайнен, за това цялото евросъюз е цъфнал вързал, ама друг път.

Мисля, че тази жена просто прикрива безмерната си глупост и ограничен ум зад купчина кухи фрази и клишета, които само звучат гръмко. Но са празни от съдържание, точно като въпросната госпожа. Пази Боже сляпо да прогледне.

В началото се криеше и зад лош английски, нищо че е по образование даскалка по езици. Трагедия.

Коя Еврпна, ма ку..во? Тази Европа с разбита икономика от разни американски подлоги и такива като тебе креватни преуспели, дето я управляват ли ?! Тази Европа ли, дето заради интересите на Америка вече купува бензина по 2,6 евро литъра ли?! Тази ли Европа ще дава пари за иновации?! Да ви ева в алчната некадърна сбирщина да ви ева !!!!

Като след пленум или конгрес на БКП говири девойката :)

Недей така с това девойка , тя точно щото не е девойка е на този пост!

Кухи заучени фрази. Защо не каже какво е свършила, като е за втори мандат в ЕП. Всъщност най-лошото е че това е типичен представител на брюкселската номенклатура. Нима са по-добри Урсула, Борел, Мецола, Тимерманс и сие?

Европа си изхвърля наложниците, пенсионерите и боклука в ЕС. Тази сбирщина "управлява" трилиони на европейските данъкоплатци. Урсула договорила по чата трилионите за ковида с оня турчин...

Господи прибери си вересиите

Това подобие на жена, откъде изпълзя?

От леглото на един високопоставен Брюкселски чиновник.

Мария няма никакво понятие. И се обзалагам че нейните акции не са в тези фирми и дори в никакви европейски. Само празни лозунги.

Шефката на иновацииите "ние няма да правим Гугъл". Гугъл - съюз на руски и американски евреи. Ама това че САЩ издаде патент на българи за семантично търсене, това че Европа не е само България, къде са САП, Филипс, Сименс и тн Дигитална патка.