Еврокомисар: Ниските доходи в България не са пречка за еврозоната

Няма предварителни условия по отношение дохода на глава от населението, каза Домбровскис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да влизаме в еврозоната точно сега е все едно да си купиш нова фабрика на 08.09.1944, когато частите на 3-ти Украински фронт вече са в България. Или да кандидатстваш за член на БКП на 09.11.1989. Много навременно и перспективно.

Напротив. Ниските доходи за тях са вдъхновяващ пример...

Т.е. нищо не пречи да си продължим с ниските доходи, даже и в еврозоната! Щях да попитам, защо тогава ние нужна тая еврозона, ама отговорът си идва сам и естествено: Защото на елита /бащиците/ апетитът е ненаситен и безкраен!

Дай боже по-скоро , та банките да се поозаптят че те просто дерат кожи до кокъл . Да им секне далаврата . И да видим тогава колко банки ще останат .Защото сега те са като аптеките на всеки ъгъл . В една бедна държава 30 банки , можеби и повече ...

работете си за малко пари карайте скапани втора ръка коли... не ми пречите ама въобще... щом аз съм си добре....

Аз това го разбирам като: "Проблема на България за еврозоната не са ниските доходи а високото ниво на корупция." Но за тиквун и компания сигурно означава, че няма никакви пречки. Не че ни е притрябвала еврозона де.

Я, тоя па! Ела поживей и поработи тука, да те видим дали няма да обърнеш лопатата :)

това е най голямата лъжа изречена от евродепутат. Ако доходите са ниски ще бъдем ли първи по строителство на хотели и имения.Ще бъдем ли първи по луксозни возила?Ще имаме ли специална служба за охрана на властимащите?Ако доходите са ниски ще можем ли да издържаме Съдебна система която30г.не работи и МВР което е само на хартия.Ще има ли толкова вного частни клиники ,а здревеопозване никакво? Не в чакалнята ,а направо в еврозоната ,докото не сте се разпаднали.

а за коя държава говорите че не е ясно ? Вероятно говорите за съвсем различна държава защото тая в която живеем ние се казва България и тук във вход от 21 апартамента 50% са пустеещи защото богатите им собственици се изселиха от България за да припечелят малко парички за черни дни , здравната система е в тотален колапс болници пред фалит , пациентите хем здравно осигурени хем си плащат за всичко , частни клиники които точат здравната каса по какви схеми може да ти каже всеки един гражданин по тия земи , съдебна система която обявява за невинни 4-ма човека които заради немърливост са причина за смърта на 13-14 човека , убийствата на пътя и условните присъди на виновните да не говорим , полиция която месеци и години неможе да открие хора с влезли в сила ефективни присъди , пенсионери със 100 евра пенсия и инвалиди със 150 евра месечен доход , средна заплата от 800 лв при ежемесечните корекции в цени на основни стоки .... а това е само една малка част от премеждията на обикновенният човек по тия бедни земи

И цяла България да измре от глад, не е проблем за Еврозоната, тя и без това се движи като валяк в тълпа.

Цитат: " ..."Няма предварителни условия по отношение дохода на глава от населението или по-точно сравнен със средния в ЕС. В България той е равен на този в Литва и Латвия в момента..." Аз ли нещо неразбирам написаното или човечеца нещо е объркал сметките или пък някой от тиквите на Боце го е метнал в цифрите. Как е възможно да сме най-бедната страна в ЕС и същевременно дохода на глава на населението да е равна на тези с Латвия и Литва ? Демек Най-бедните страни в ЕС са 3 а не ние сме най-бедни или някой лъце тука безогледно щото му се присънило че иска да плаща в кварталният магазин с мъртва валута ?

Преди дни премиерът Бойко Борисов обяви, че до седмица България ще подаде документи за кандидатстване в чакалнята на Еврозоната. Ще ни приемат ли поне документите.

Не са пречка разбира се, даже са предимство - къде другаде ще си продавате дрехите, колите и храната втора употреба, ако България има високи доходи ?

Ще измъкнат и последните пари на българите европейски комисарю!

ниски доходи имат червените чугунени тикви чакащи на хранилката на кремля но рублите освен за тоалетна хартия за друго не стават ахахахах който е демократично мислещ и либерално настроен реди далаверки, става гей, работи в НПО сектора въобще навсякъде където се иска акъл

Нищо, че не може да пише.

Хм, хем комунистите били ограбили България и били зад всички групировки, хем нямали приходи - можеш ли да се обясниш или си дотук ? Злоба, арогантност и безсилие - не живееш лесно да знаеш ... Друг ли ти е виновен, че си шушляк ? Едва ли ...

Верно ле не са пречка? Ми ела ти и семейството ти да поживеете малко с подобно заплащане, пък после пак излез да разясниш на всички нещата.

Каква част са му обещали от резерва 40 млрд, за да лобира тая гнида. Като ниските доходи не са проблем, защо се облякал тоя идиот в скъп костюм, да ходи по скъсан потник

Глупак. Ела да живееш така бедно и ще те питам. Кретен мръсен,вместо да започнете производство срещу България заради ниските доходи говорите глупости. Цената на труда следва да бъде като в ЕС. Това е въпрос на справедливост. КакъвЕС когато живеят добер 200 семейства ,а другите мизерстват. От такива "умници" съсипаха населението. Но идва видов ден. Бой се от търпеливия. Идва тълпата и освен справедливост ще търси мъст и възмездие. Не дали а кога.

са пречка за народа...