Еврохолд приключи придобиването на бизнеса на ЧЕЗ Груп в България

Компанията купувач ще обслужва над 7 млн. клиенти и ще има повече от 6000 служители в 11 държави от ЦИЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече собственик е изцяло българска компания и ще харизва енергията без пари.. Щото чужденците били лоши и искали електроенергията да се заплаща.

Ганя не иска да си плаща "тока" и австрийците и чехите разпродадоха всичко и офейкаха през глава.

Как няма да бягаат като Бойко ги натисна да сложат в борда на директорите Митко Каратиста - виден енергетик от времето не мутрите-енергетици. Колко още услуги (пари) е искал от ЧЕЗ само той и дебелия знаят. Отделно кражбите на ток (основно от черни граждани и държавни учреждения). Сега ще видим докога Еврохолд ще се въздържа да не вдига цените. Иначе тока пак ще си спира регулярно, както е нормално за нашите ширини.

за ганя не знам, ама има едни тъмнозелени, дето не само не го плащат , а съсипват и цели трасета, жици и тн. , ей това не им излиза изгодно, но нали са гласоподаватели, всички си ги пазят, бъдещето на нацията ...

Щом тия руснаци (това дружество е на руската мафия) имат 120 млн оперативна печалба и смятат да я правят 200 млн, значи излиза че токът у нас ще поскъпне почти двойно и то много скоро.

Каратиста стоя малко в борда на директорите. За сметка на това Кутев бе в борда на ЧЕЗ години наред.

Тлъcтия бaнкянcки крaдeц кaтo нe уcпя дa купи ЧEЗ c Вaриaнт-A - Гинкa Тeмeнужкoвa, прибeгнa дo вaриaнт-Б - мутритe oт ТИМ, прeимeнувaни в Eврoхoлд. Aмa бългaритe cи гo зacлужвaт 1000 %.

кой седи зад еврохолд? някой аватар на чекмеджан ли?

Реалният собственик е Кюлчев Чекмеджиев и ортакът му Делян Пеевски. Тези откраднати милиарди трябва да се изперат.

Тези не бяха ли дето не уважаваха Бацко и той даваше заръки по телефона, как да ги намачкат ... държавните институции? :) Интересно каква "глоба" са му платили?

Мне ... ДПС скачаха срещу приватизацията ... или се правиха на луди. Интетересно кой е собственика ... това е фирма която тръгва от еврохол и евроинс през 1996 години ... Виденовата зима. В момента е най-големия частен фонд по печалби. Занимават се основно с застраховане ... напоследък купуват компании в Русия и Беларус. Та кой може да е? Няма как от 1996 г да не могат да се проверят инвеститорите и да се намери зависимост.

На тоя ли Тиквата искаше да му размаже физиономията, "задето не се съобразява с мене"?

Собственикът е Вождът ти Тиквун - откраднатото трябва бързо да се препере, че Магнитски идва ....

Ситуацията с ЧЕЗ и най-вече случилото се с ТЕЦ "Варна" е изключително лош сигнал за международните инвеститори у нас! Но Тиквата го интересува само чекмеджето му.

Най-овчото население в света, което дори не знае кой стои зад най големия му холдинг стартирал 1996 г. точно преди Виденовата Зима, а днес притежава електрическата му компания без никакъв опит в електропроизводство и разпределение. Тази компания купува и продава фирми и акции на фирми в Беларус и Русия ... коя нормална европейска фирма ще има интерес да се замеси там. Риска от санкции е огромен ... според мен това са на Путин олигарсите които тихо и спокойно си я ползват фирмата от създаването и за препиране на пари ... какво по добро от застрахователния бизнес. Но разбира се като един от овчото население и аз мога само да спекулирам.

Защото много шум се вдигна и в чешкият парламент за ТЕЦ "Варна" и как държавата спъва инвестиционните намерения на чехите!Като резултат компанията реши в крайна сметка да се оттегли от нашия пазар!

Собственикът е Вождът ти Тиквун - откраднатото трябва бързо да се препере, че Магнитски идва ....

ЗНАЕМ, НЕ СИ МИСЛИ , ЧЕ НЕ ЗНАЕМ ... КОЧИНАТА ПРЕДСТОИ ДА НАПУСНЕ ЕС И НАТО ... СЕЩАШ СЕ ЗАЩО ! КОЙТО МОЖЕ ДА БЯГА ОТ ТУК!

"Излизането на CEZ от България беше съпътствано с политическа намеса, като първоначалният купувач - "Инерком" на Гинка Върбакова, беше отхвърлен от Комисията за защита на конкуренцията през 2018 г. с абсурдни аргументи"

Там нещата са много дебели ... достатъчно дебели за да могат да си сменят който и да е български политик тръгнал да им размазва физиономията ... това си е най-старата ДС фирма на която дори Борисов не знае кой точно е собственика.... Тия си имат подставени лица Доган Черепа ... Бойко ако се наложи и с машини за гласуване могат да го разкарат .. прекалено малък е пожарникаря но се беше самозабравил Но все пак ги удари ... и с тоя магнитски трябва да поникнат нови пипала.

Надценяваш го тиквун ... а магнитски е насочен точно срещу две от пипалата на този холдинг който се контролира от олигарсите на изток

Честито дургарю Борисов - вече имате легален бизнес и милиардите ви ще бъдат законно изпрани. Магнитски няма да може да ви пипне.

Борисов се мислеше за неуязвим ... щеше да им размазва физиономиите ... не случайно изтече именно този запис.

Елементарни сте .. Пеевски и Черепа са бушоните на собствениците на този холдинг основан 1996 г. Рашков го сложиха именно те 1995 г. за да им осигури комфорт. Сега го върнаха пак те като Борисов почна да става прекалено смел. Тези фирми са си пипалата на ДС прикачени директно към мрежата на олигарсите от източния блок.

БАМКА ЧЕБУРАШКИТЕ СИ НАКУПУВА ИМОТНИ ПАСПОРТИ /МАЙКА ИМ ДА ЕБА/, ПРЕЗ СЪЩАТА БАМКА ТИЯ МУТРИ СЕГА КУПИХА ТОКА НА БЪЛГАРИТЕ! А УПРАВИТЕЛНОТО ТЯЛО НА СЪЩАТА БАНКА Е ОНЯ ПРЕСТЪПНИК - ЦАРСКОТО ЮПИ МИЛЕНЧО! ККАТО И ДА ГО ВЪРТИШ ТУКА, В ТАЯ КОЧИНА РАНО ИЛИ КЪСНО СТИГАШ ДО .... БУНКЕРА !

Да и видяли какво мо се случи на Бацко ... върнаха му Рашков да пресъздаде 1996 -та когаато фирмата е създадена.

ДС - ЗНАЧИ КГБ !

Гинкв Върбакова беше отхвърлена много правилно ... то и това оставаше ... Гинка Върбакова да купи ЧЕЗ от едно мазе. Със сигурност са опитали да купят ЧЕЗ с подставено лице за да не вдигат много шум ... иначе Магнитски ала бала като ги надушат ... става сложно.

Тия сега вече ще намалят цената на тока !!! Бойко Борисов го е договорил!!!! Венсеремос, Бойчето !!!

Нали скачахте срещу ЧЕЗ. Сега ще видите какво е наистина да ядете де бе лия.

Сега ще видим в София сметки за ток........

ще видим......

Моята спекулативна теория е следната. Тази фирма тръгва от Агроинвест създадена 1996 г.точно след като Бойко Рашов става шеф на следствието. Собственика никой не знае кой е но нито една от медийните групи не я рови ... по един или друг начин всички ДС олигарси - Черепа, Доган и т.н. не смеят да закачат хората които са собстеници. Изтече един запис на Борисов който щял да размазва дизиономията на изпълнителния директор на същата тази компания ... и ето къде е Борисов една година по късно. Ето къде е и Бойко Рашков ... От друга страна фирмата купува и продава акции и фирми в БЕЛАРУС! Коя нормална застрахователна компания от ЕС би отишла там ...?! След като никой не знае кой е главния инвеститор ... което би следвало да е информация от национално значение мога само да предположа че става дума за руски и белоруски олигарси добре свързани с дълбоката държава там и ползващи услугите на цялата ДС мрежа в България. А сега се пригответе за увеличение на тока ... щото от сега Мая Манолов ви отвлича вниманието с предложения за сметките за вода ... но не за тока!

С Гинка завъртяха една сапунка с фалшиви пречки. Сега вече и ЧЕЗ официално е на ГЕРБ-ДПС. Честито българи !

З асегашните потребители на ЧЕЗ остават следните варианти: 1.Да се молят зимата да не е тежка 2.Да си купят генератори 3.Да изкарватдостатъчно пари за да си плащат сметките и да изпълнят точка 2.

На червените и ДПС е.

Сметнали били вече колко ще печелАт от нас.

2021-07-27 20:15:14 Ха ха (нерегистриран) Нали скачахте срещу ЧЕЗ. Сега ще видите какво е наистина да ядете де бе лия. ----- СКАЧАЛ СРЕЩУ ЧЕЗ ... КАКТО И НЕ СКАЧАМ СРЕЩУ КАУФЛАНД, ХИТ И БИЛЛА (А БЕЛАТА ЗЛАТКА ИСКАШЕ ДА ГИ ЗАКРИМА, ЧЕ ДА КУПУВАМ У КВАРТАЛНИЯ - Х2)- ПРОСТО СА ХУБАВИ МАГАЗИНИ И ИМАМ ЕДНО ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ ЗА "ПО СИГУРНО", ДОКАТО ВЪВ ФАНТАСТИКО - ЗНАМ, ПРОСТО УСЕЩАМ, ЩЕ МЕ МЕТНАТ И ЧЕ Е НЕКАЧЕСТВЕНО.... БЪЛГАРИНА ЩЕ ТЕ ПРЕЦАКА, ЩОТО Е ГАДНО КОПЕЛЕ ПО ДЕФИНИЦИЯ!

Тоя па .. .Бойчето на тези им мътеше водата ... те движат целия парад. Фирмата е от 1996 г. 100% ДС творение вероятно собственост на големия брат и използвана за пране на пари.

Еми точно де.

2021-07-27 20:16:04 И качество (нерегистриран) ще видим...... ---- ЧЕСТОТА ЛИ ШЕ Е ТОКА ИЛИ НАПРЕЖЕНИЕТО ШЕ Е 250 ВОЛТА?! ЧЕТЕТЕ ЛИ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ, ВЕЧЕ ИМА НОВО ПОНЯТИЕ- "КАЧЕСТВО НА ТОКА"

Интересен момент за смяна на собственика ... ЧЕЗ е с 30 хиляди служители и е специализирана в управление на подобни компании ... тия дето ги купуват имат опит в ... застраховането. Успех зимата! Запасете се с свещи.

ДС си е творение на КГБ ... тези дето пробват да се откачат без разрешение като Луканов и Илия Павлов ги намират куршуми. Бойко Рашков пък разследва убийствата.

ЗАЩОТО СКОРО МАНДАЛОТО ЩЕ ХЛОПНЕ.... ИДВА ЕВРОТО ...ИДВАТ ПЕПЕЛЯНКТИЕ... СТАВА СЛОЖНО ... ТЪГМО СЕГА Е МОМЕНТА /КОЙТО МОМЕНТ БЕШЕ УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕН/ В МЪТНАТА ВОДА БЕЗ НИКАКВА ФОРМИРО ПРАВИТЛСТВО И СИЛНО РАЗКЛАТЕНА /ОТ БУНКЕРА/ ЛОДКА !

В същност е на мутренската групировка ТИМ. С нея бат' Бойко си имат уважение.

Дека ойде Гинка?

Казва се качество на електроенергията и има един единствен параметър, който определя нейното качество. Аре бегайте. ПУЦ вечерно да бяхте завършили щяхте да имате по богата обща култура.

След тази сделка могат да затворят тлъсто заплатената комисия за защита на конкуренцията в бГ-то (КЗК). Оформя се нов частен монополист на елктропреносната мрежа и разпределение в жалката ни държавица. Това беше целта и на "тайната операция" на Гинка Врбакова, но тогава ги изловиха по бели гащи от чужбина. Сега не се и крият. ИСТИНСКИЯТ СОБСТВЕНИК Е ВАРНЕНСКАТА МУТРЕНСКА ГРУПИРОВКА ТИМ.

Тези милиардите за нищо ги нямат. Лъжат та се късат. Но има доста балъци в държавицата и цената на акциите им драстично ще скочи.

Как става тая работа - фирма която се занимава с застраховане купува фирма за електроразпределение от международна фирма която държи електроразпределението в почти всички източноевропейски държави. Значи ЧЕЗ е на загуба въпреки че имат значителен обем сходни в оперативните си изисквания бизнеси и продава за смешната сума от 300 милиона евро бизнеса на някакви льольовци застрахователи които нямат компетентност да сменят една крушка?!