Коментари - Евродиректива ще улесни производството на ток за собствени нужди | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В съседна Гърция държавата покриваше част от инвестицията на домакинствата във фотоволтаици. В България това НИКОГА няма да стане, защото от това трудно може да се краде и да се пълнят чекмеджета. Най-сменшно е като се изтъпани някоя теменужка по телевизията да ни обяснява колко ни трябва нов АЕЦ.

Прекалено ниските доходи са основния проблем. Например в съседни държави почти всяка къща има слънчеви панели, докато в България е голяма рядкост.

Докато са ГЕРБ това няма да стане Агата е зависим от мутрите както и самият тои е мутра Няма да допуснат ние сами да си произвеждаме ток Тогава техните фирми какаво ще спечелят Това е все едно да си направиш електрическа кола без да има акомулатори което разбира се е много по леко за направа и в пъти по евтино Но тогава вместо пари за нафта бензин или газ трябва да даваме пари за акомулатори Тези нещастници допуснаха да бъде изето златото в БГсъс участие на дялове на дъщеря и зет му та ток безплатен никога Взеха ни водата като искат да слагат водомери на бунарите А ако стане ток безплатен цената на производствените мощности произвеждаики електроенерги ще бъде висока и сам трябва да се откажеш от това чудо

--производството на електричество за собствени нужди --Та то досега е било забранено ли .Тези са по обвързващи и от едно време .Зависими ни правят от ЕС.

10kw волтаици с инвертори и батерии стъпват на 25-27к. За 10ина хил. е китайския вариант с ежедневните проблеми.....

Те щото тия за 25 бона не са китайски...

Имаш погрешна информация Самият запад използва много Китаиско производство и то е на много добро ниво Но ако търсиш прекалено евтино и не си компетентен в тази сфера не се захващаи и не пиши глупости Работя в тази сфера на запад от 20 години От там купуват нашите търговци прекалено евтино и неграмотни като теб и други се ловят на въдицата и кълват

Обсъжда се въвеждането на данък СЛЪНЦЕ

ЗА ФАКТА, ЧЕ РБългария НЕ Е РАТИФИЦИРАЛА ВСЕ ОЩЕ ТОЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ЗА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН ДОКУМЕНТ ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ САМИЯТ ДА ПРОИЗВЕЖДА ЕЛ. ТОК ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ И ДА МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ЕЛ. МОНОПОЛИСТИТЕ ???!!! Ясно ни е защо вече... Ей това е наистина хубаво нещо, благодарение на членството ни в ЕС, което ще не ще-ще се случи и в обрулена България. Ура!!! Ура Народееееееее !!!! Вече няма да ни дреме за IVNQ ЧЕЗ и т.п. простотии!!!

земах от битака едно генераторчр 5квт за вилата; захранва ми печката и телевизора и лампите, гори към 3л/ден.... дреме ми на шмайзера кви документи са измислили по въпроса

Освен това шуми, пуши и мирише? Или не?

Има и газови четирактови генератори 3-5 кВт. Поне не миришат.

няма коментари, я виж ти?! а темата е важна! да си независим от ЧЕЗ и ВиК е важно за бъдещата ни независимост от мафии и корпорации... може би, защото те кокала не пускат току така!

....