Euromoney: Кажете истината защо не искате България в еврозоната

Лидерите на държавите, приели еврото отложиха „най-малко с година“ молбата на София за ERM II

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България никога не може да бъде равнопоставена в ЕС. Държава, чийто Конституционен съд постановява, че "таванът" (кражбата) на пенсиите е допустим, НО за нас - конституционните съдии - това НЕ ВАЖИ, не може да е нормална. Вижте законите. Гласуват се първосигнално от оялите се депутати (справка декларациите), и след 2-3 години измененията и допълненията са повече от основния текст. Смешен плач на Б.Б. и сие олигархия. Като просяци тропаме по вратите на Шенген, ERM II, еврозона ...

Цветан Василев и пирамидата КТБ допринесоха основно за недоверието в България.

Нима има българин, който да е доволен от състоянието на държавата ни?

Zasto da ni vzenat, kato i tiia ne mogat da odarzat. Evrozonata se razpada, no nie se natiskame za da pokazem kolko sme verni ku4eta.

искате истината? териториата нече не е оперативно интересна. спират еврофондовете и умира. ше я остават извън ес даже.

КОРУПЦИЯ и ЛОШИ ПРАКТИКИ са НЕЖЕЛАНИ

Не ни искат, щото сме политически нестабилни и като нищо утре ще завием у лево, а всички знаят до къде води това- до фалит......

причината всички я знаем- приемането на България беше по геополитически прични, като награда за това, че си дадохме територията на американците да разполагат с нея. Но повече подаръци от ЕС няма да получим, ще трябва да се задоволим със свободното движение на хора. И това е добре, защото над 2 милиона българи извън България позволяват на Бойко, Цецо и сие да тръбят, че имало най-ниската безработица от времето на Хан Крум.

Не ни иска щото нема ЕВРОМЪНИ. Защото ще се удавим, като мачета, ако ни вземат в еврозоната. Няма ЕС да си лепнат черно петно я.