17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, и след 4 години Тръмп ще почука на вратата и ще поиска сметката....

Тоест, вместо да помогне на собствената си икономика и граждани директно и масирано (както правят САЩ), безумното творение ЕС ще разчита да паразитира върху възстановяването на иконокиката на САЩ и ще се опита да "смуче" икономически растеж косвено от евентуалния растеж отвъд океана...Е, няма такъв дебилизъм. Да чакаш някой друг да се възстанови за да можеш де паразитираш от него, вместо сам да налееш средства за възстановяването на собствената си икономика и за спасението населението си - само брюкселските боклуцимогат да измислят такава извратена схема...

:))) Баси! Ми след като напечатването на общо над 3 трилиона долара спасява икономиката и играе положителен ефект на доминото в ЕС, ми дайте да им помогнем на американците бе! Отпечатайте 2 трилиона евро примерно и стимулирайте европейската икономика. Може би ще има и положителен ефект на доминото в САЩ... Баси, това наголстта на някои край няма!

Байдън/САЩ/ печатат милиарди долари и с тях неработещите американци/50% чернокожи и 50% расисти/ си купуват стоки произведени от китайските 100% жълти пчелини. Кога ли, Китай ще се осъзнае и ще спре да складира тоалетна хартия/$100 доларови банкноти/ в трезорите си?

И като как генерираната в САЩ инфлация ще вдигне европейският износ... обикновено "евтината" валута вдига износа от страната която девалвира парите си;)

Те мисирките в целия свят не могат да разсъждават. Пишат каквото им кажат и за каквото им платят мошениците/политиците, инвеститорите и банкерите/.

е отбелязано , че раздвижването ще бъде усетено най вече на финансовите пазари/балони/ където за пореден път ще се опитат да спасята комарджиите /инвеститорите-спекуланти/.За другите ще се почака доста дълго.

А като гръмне балонът - ще може ли с една средно месечна заплата да си купиш поне 1 хляб?