Ето кои са 10-те най-скъпи марки в света

Амазон и Епъл остават на върха, но китайските брандове ги настигат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и стотици росийские ама са толкова много, че не могат да се изброят и затова не са включени в списъка:)

Хубаво е като крадете чужди статии поне източника да пишете https://europost.eu/en/a/view/amazon-stays-on-top-as-world-s-most-valuable-brand-35319

от 10 марки само три произвеждат нещо

А и така написано марки.... думата е brands ама няма точно това предвид. Затова по-добре оставете чуждицата. Иначе излиза, че Амазон е толкова пари, а самата стойност на компанията всъщност е "Amazon’s Market Cap: $1.63 Trillion" което е доста повече от "марката" :)

След цяла статия възхвала на китайските марки, накрая разбираме, че: Като цяло преобладават американските марки - 74 процента от водещите 100 имена. Те са и брандовете с най-бърз растеж през изминалата година.

Пирамиди, фараони.... продават сандвичи и правят милярди. Това на некои друг. Скоро ште изгармите.

Само да кажа че коментирате милиарди компании, а в същото време тук пишещите сте пълните неудачници.

Ами ти що дириш тука бе тъпунгел?

"От Европа водещи марки са френската Луи Вюитон (Louis Vuitton) на 21-о място и германската софтуерна група САП (SAP) на 26-а позиция." Егати Европата! С тоя "лидершип" в Брюксел до никъде няма да ни докарат!

Тоя проект бранд З, го праиме тука у България

А от могучия рашка говняшка ни една ?

От 10 марки, нито една европейска и причината е ясна - безгръбначни политици, които се опитват всичко да вкарат в процедури, рамки и тежка бюрокращина, като най-голяма заслуга затова естествено имат германците. Затова и путинчо си прави каквото си иска с тази пародия на политици.

Ам що няма ни една японска компания,напр. Сони?