17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не позволявайте на НРК да контролира Европа! Ако сте чели книгата 1984 на Джордж Оруел, тя изглежда, че е еталон за китайското правителство.

А какво стана със свободата на словото, пазараната икономика свободната инициатива?Или също като при соца на теория имаш свобода, на практика не можеш да я ползваш....С какво се различава Европейския съюз от съвестския ?

Китай и виетнам са азиатските дракони. Скоро ще се окаже че Китайския комунизъм е по-успещен от либералната демокрация.

Китайците не са спрели да го правят това. Ама става само в Европа. Щото в САЩ има специална държавна комисия, която да разреши сделката. Затова китайците пазаруват в Европа. Защото тук няма такъв орган. А китайците са единствените в света, които в момента имат кеш.

Европа е вече джамахирия. Ние също. Пребройте джамиите

Китай навлезе в едно ново ниво на развитие,което по технологии застига Япония и САЩ,а за някои неща ги надминава.В същото време е страна независимиа, с огромно население, могъща Армия и огромно Световно влияние. Китай е с 5000г История. Древни традиции, тайни и прочие. Не напразно имаме китайска медицина известна с чудесата си, китайски бойни изкуства и прочие и прочие... В момента Комунизма е само външна Форма за Възраждане на една велика Империя, която по свои кога разбираеми, кога непонятни начини иска да завладее Голяма част от Света. САЩ се уплашиха и разработиха този вирус за да порази Китай най-вече, но той се върна като бумеранг на злото именно срещу тях. Китайската инвазия, с новотехнологичните методи не може да бъде спряна по никакъв начин, освен чрез ядрена Война или нов успешен вирус, на който те няма да могат да отреагиарат, както на Ковид-19. Още малко ще бъде завърше Пътя на Коприната,транс-континенталният ЖП проект и тогава международната търговия с бавни морски контейнеровози ще бъде срината. Китайците идват: Европа, Сибир, Африка и къде ли не. Западните бюрюкрати-масони тикнаха Русия с огромните си ресурси и площи в обятията на Китайският Дракон, а сега с конвулсии ще спасяват положението си с административни мерки. Само да завърша, Китаец в България не умира. заравят го и с неговият паспорт вкарват друг. БДЖ го виждам продадено основно на Китайци, само те могат да го оправят и направят съвременно. Това е положението, колкото и да не ни харесва...учете китайски. Ше-шие!

Много задълбочен анализ, но както при всички подобни предсказатели няма да се сбъдне. Та и аз само да завърша - ЦУН КАЙ ХУх!

Ми ако се сбъдне и ти бъдеш първия посрютрадал? Вече ЦК на ККП подготва списък на българските тролове и "демократи" които първи ще бъдат разстреляни като дойде Китай !Щото Народния съд пожали предците им а трябваше да ги избие до крак.Така сега нямаше да има "демокрация" и повечето хора щяха да са добре.

Те китайците ще ви питат, ама може ли да ви купим?- точно толкова, колкото индийците питаха англичаните!

Мързеливите западни фЕдали да се научат отново да работят - така както техните родители работеха след разрухата на Втората световна война .... Европа да стане отново индустриална сила, а не бюрократичен център! Колкото и акъл да имаш, без работа нищо не става .... а минаха времената, когато Европа ще дава акъл, а колониите ще им работят за "благодарност".

Аз още преди 2 месеца казах-" Сега е най-важното кой пръв ще извади парите"....

Запада да се отърве от китайското икономическо присъствие въпреки алчността на големите европейски, американски и японски корпорации. Да си върне милоните работни места и парите. Иначе още много вируси и китайски ментета ще изядем

Ако бюрокрацията на ЕС вземе да "обмисля" по 2-3 години (както и е навика) то дотогава всичко, което е могло да бъде изкупено, ще бъде изкупено.

Нека има конуренция бе, няма само американци да изкупуват на най-ниска цена....

не искам жълти в Европа

Някой да те пита панелни талаъсме? Да си мислил 1989-та....

Това трябваше да бъде направено мноооого отдавна . Китайците агресивно изкупуват от години в Германия ,Гърция и в другите страни от ЕС . Много немски фирми са били продадени на китайци - следва затваряне , изнасяне на машините в Китай и евтино производство ТАМ на ниски цени и с ниско качество ,НО със етикет MADE IN GERMANY .

Усетихте ли се,как под носа ви измъкна цялата икономика на света.Ее качестово китайско,стандарти за дрехи по китайски размери.Ето сега дори и тъпите. Маски не сме доволни,но крайно време е да се осъзнаете,че китайците са много различен народ ,подариха ни вирус за благодарност на света,че станаха много силна икономика,да пази Бог ,китаец шеф.Инквизиция яко,заплащане нищо

Нефелна рапта. Даже няма да я коментирам. В момента китайци държат СТОЦИ европейски фирми чрез офшорни компании с номинални директори. В кой свят живеете бе пройдохи? Наглосаксите създадоха офшорните зони но трябва да сте идиоти ако смятате, че само те се възползват от тях. Този миндил немски, ако иска нещо да направи, трябва да въведе забрана офшорни компании да участват в икономическия живот на ЕС. Това е лекарството. Но дали всички "европейци" са съгласни с него? :))))))))

Щом един трол-путидиот като тебе го казва, сигурно е така!

В европейските ценности мисълта за бъдещето е в първите места, а протекционизма и чуството на превъзходство особено на немци и французи също не отстъпват много! И затова е нормално такова поведение, още повече че на китайците основен приоритет е ноухау-то на закупените фирми и затова и мерцедес и бмв и волво какви ли еквибристики не измислиха за защита на интелектуалната собственост от покитайчване! А за всички уверени в китайското превъзходство бих им препоръчал да се пробват да изкарат пари от китайци независимо в азия или тук!

Да защитим европейските интереси срещу стратегически конкурент е похвално. Само не става ясно какво отношение има тук това, че Китай иска да измести САЩ като водеща сила. Да не би да прислужваме на САЩ да е похвално, а същото действие да е лошо само ако тяхното място се заеме от китайците?

ЕС и САЩ са братя близнаци! Демокрации и с европейски ценности! китай е една гнуснна феодална държава! Едно време дори СССР се гнусеше и странеше от китай! За това става въпрос! ЕС винаги ще подкрепя САЩ!

ЕС и САЩ били братя близнаци? хахах аве от къде ви намират такива малоумни олигофрени

евразийски глистт, гледай си там северно монголската бензиностанция и не давай мнения за великите САЩ и ЕС

великите САЩ и ЕС? хахах велики велики колко да са велики щом не могат да спрат една тълпа имигранти да ги завземат без бой

Мда! Тълпа са! Руски окаяни мужици от фалиралия кенеф ссср! 3 милиона са само в САЩ!

аве що така не можем да ги видим тея "Руски окаяни мужици" по границите на ЕС да напират да влизат?

Правилно! Китай затова пусна този вирус, за да съсипе света и после да купува на безценица!

Китай не е пуснал нищо, само една мафиотска държава може да си позволи да пусне вирус и това са САЩ

Да знаем ги опорните точки на Пекин и Москва! соРос и илюминатите пуснаха вируса, за да опетнят доброто име на гнусярите всичкоядци!

явно и тук цензурата е голяма и не търпи друго мнение освен наложеното от "биг брадъда", ама пак ще питам, и модератора да ми каже защо ми изтри коментара? тея "опорни точки" идват точно от американци, които могат да мислят и не вярват на фейк нюз и "дийпстейт", а я кажи защо американците са разработвали короновируси в техни военни бази и защо са финансирали лабораторията в Ухан? и как така Бил Гейтс и няколко фармацевтични фирми, правят "генерална репетиция" за пандемия точно преди короновируса, която съвпада на 100% с това което стана после? или Бил Гейтс е новия Нострадамус май?

Добре де, ако не искат китаици да ги купят, защо самите политици не ги купят?Тези -дето забраняват продажбите?!?А....защото не могат да ги развият.А не могат защото или политиците са некадърници или фирмите са си жив боклук! Ако е първото - лошо.Ако е жторото -пак лошо!А собствениците и акционерите каккво?Ще затварят кепенци или ще блъскат без печалба за ползу роду?

И друг път съм писал. Прочетете малко за китайския колониализъм и национализъм. Европейски ценности, а насреща какво има китайски протекционизъм. С две ръце съм съгласен. Опитайте да купите някаква интелектуална собственост от Китай или завод ще видите, че слънцето не изгрява от изток. Вън жълтите от Европа

а в Корея и Япония как мислиш че е? и там е същото, хората си пазят държавата и ги наричат "националисти", "протекционисти" и т.н., а в разградена Европа всеки влиза и излиза както си иска

Вярно е. И в Корея съм бил и в Япония съм бил, но Китай е друго нещо.

бил си ти друг път

Лидера на Народняците в Европа разкри Цялата истина в последното изречение! "Китай.....който Иска да увеличи мощта си,и да змести САЩ като водеща сила." САЩ отчаяно активизират шпионите си на всички нива в политически елит на жалкият ЕВросъюз. Без оглед на силно отрицателните реакции на европейците от това явно Слугинство към САЩ!!! И къде остана глобализма им и свободно движение на... Бла Бла ? Или това е само Еднопосочен процес ,винаги в изгода на САЩ и Германия?

Гладни, но горди.

И къде отидоха прословутите европейски ценности? А свободното движение на капитали? Защо така бе, камаради?

Путидиот-чайнофил коментира евро ценностите! Да се смееш ли да плачеш ли!

Няма такова нещо, аз съм европеец, гражданин на държава, която вече близо 14 години е в Съюза. Вярно, че за тези 14 години не чух някой да назове конкретно поне една европейска ценност, извън защитата на трансджендърите, но това не е пречка пред моята вяра в ЕС! И затова съм дълбоко смутен от изказванията на г-н Вебер. Защо се слага пречка пред свободното движение на капитали???

типичен руски п/едал си ти. не се прави

Ама той материалът е за китайците, новият Голям Враг. Чети ги тези неща, селски.

Свободното движение е в рамките на съюза, ама нали чукчата е писател, а не читател...