Ердоган: Турция е отворена за инвестиции

Не сме искали пари от никоя страна, твърди държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Турция е отворена за инвестиции | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Ердоган. Очисти натовската и американската агентури и ще управлява като падишах 30 г. напред. Достоен ръководител. Плямпаниците за пикливата демокрация ликвидирала България не го интересуват

ще ще ще ще ще

Е няма как да се инвестира в страна в която 1 човек решава каквото и както му се иска. Току виж не му хареса бизнеса ти или се окаже, че пречи на неговия или на негов авер...

Пазарна икономика с административни методи?

Феномен е фактът, че лудите се мислят за здрави, а имат всички здрави за луди!

Турция е голям пазар, разбира се че ще влагат у тях. У нас ли да инвестират, има ли такива луди. Загрижили сме за Турция, сякаш ние сме вързали и цъфнали.

не сме се загрижили, просто коментираме. Това, че е голям пазар, не я прави автоматично привлекателна за инвестиции.

И България е с голям пазар от 550 милиона души, като държава в ЕС. Защо да са луди да инвестират тук, а в 80 милионна Турция да не са луди като инвестират?

В главата ти е каша. Освен това статията е за Турция, коментираме Турция. За срива на ПЧИ в България има други в момента. Пиши там.

Бе като гледам кашата е в твоята глава. Ако не си забелязал това е отговор на Кънчо, който намеси България от една страна от друга коментирам Турция, сравнявайки пазара й с този на България. Та като няма какво да кажеш по-добе си трай

Сега ще инвестирам, като се изходя, та водата да го донесе до мустакатия с паметниците.....

Да инвестираш в държава, управлявана еднолично от падишаха и неговата семейно-партийна клика, държава, която само допреди 3 месеца беше в извънредно положение, с двуцифрена инфлация, драстично поевтиняла валута, политизирана съдебна система, използвана като бухалка за саморазправа с неудобните за Ердоган, несигурна среда, с влошени отношения с ЕС и САЩ, и още, и още... Кой ще е този луд външен инвеститор, който ще си вложи парите на такова място се чудя..

Идиот, нямаш никаква представа за живота в нашата страна. Заповядай в гости, остани една седмица и след това да поговорим!