Ердоган откри с Алиев новото летище Ризе-Артвин, построено чрез насип в Черно море

Кулата за контрол на въздушното движение на летището, намиращо се в известния с производството на чай окръг Ризе, е с формата на чаша за чай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Марешки къщата е на пясъчната ивица. Предлагам да извадим малко пясък та да уширим двора му, откъм морето

Братя Българи, благодаря ви, че най-сетне разбрахте Истината за Турция! Поздрави от Türkiye!

Един Азербайджанец, проердоданец наскоро ми подхвърли че по-добре би било България да се присъедини към Турция. Стана ми много неприятно, но се засмях за да не покажа раздразнението си, ама после като се замислих, май е прав човека.

Ами ако смяташ, че е толкова добре пти комшиите отивай да живееш при тях. Какво търсиш тук. Самият факт, че в Ордин всичко е без пари показва кой какъв стандарт има!

Оф,оф,оф ,само дето обикновените турци не могат да осъзнаят в какъв прекрасен свят живеят.......

Строежът на летището взел 35 жертви. :(

Колко жалка, мъничка, безхаберна, примитивна, опоскана, безидейна, крадлива, корумпирана, некадърна и назадничава псевдодържава сме, на фона на такива новини.

Ти пък си много хубав. Затова ти е такава държавата.

На "Хийтроу" ВСЯКА МИНУТА излита или каца самолет; А "Ризе-Артвин" щяло да бъде ПО-НАТОВАРЕНО. :)

Беше преди пандемията. Сега са доста по-рядко.

Пандемията се отрази навсякъде.

Все едно кацаш на самолетоносач в морето. Не е за всеки. Ще има катастрофи. Солена морска вода, обледеняване и всички удоволствия, свързани с това.

Летището на Ница също е в морето.

Турция е богата държава с умно управление. Много умно управление, с политици от най-високата класа. Ние нямаме такива. Ние нямаме никакви политици.

След като българите изкупуват Одрин заради ниските цени и минималната заплата е по-ниска от нашата дали е така?

Изкупувал бил Одрин.... Даваш си парите за стоки, с които могат да те заливат добезкрай, а парите ти свършват и кой печели?!?

Путин, лукашенко, ердоган, вучич и орбан. Това са единствените политици в Европа. Без значение, дали членуват в съюзи или не,държавите им се развиват, и народите им живеят все по добре. И най важното е, че все още успяват да запазят съверинитет, избягват всяка зависимост, въпреки, че тези 5 политика, всъщност са разделени от политикоикономичедките договорености между съюзите в които участват,то те заявяват и постигат просперитет на държавите си. Не се заблуждавайте, а гледайте, тези 5 държави отдавна са наказани и от ес и от САЩ, но продължават, да продължават нспред . Защото ес и САЩ са безсилни пред еолвт, и силата на човешката свобода и независимост

Не ги поставяй всичките в един кюп (казано по турски). Тансу Чилер беше много по-добра и успешна като президент на Турция от бай Ердоган!

Истинската модернизация на Турция я започна Тургут Йозал.

Тансу никога не е била президент на Турция!

Руснаците и беларусите живеели все по-добре ?1 :))))))))

Един русофил не съм чул да си е пратил децата към тези държави. Що така?

"Построено чрез насип"?!?!? WTF, Чалева? Не го ли научи тоя български език? Как се строи летище ЧРЕЗ насип? Да не е ВЪРХУ насип?

извинете, моля, благодаря: в случая вероятно просто се има предвид че достатъчно уплътненият/трамбован насип е между между морските води и асфалтобетонната самолетна писта, живи и здрави

Всички хубаво , но едно не разбрам.. как може портретите на Ататюрк и Ердоган да са един до друг

Само за тъпанари като теб е проблем.

Баце , я си карай таксито и не се излагай тука

Хубав земетръсен район. Да е хайрлията...

папагал

Използват новината за са правят антибългарски коментари и внушения! Да пукнат Дано! А иначе България благосарение на Европейският Съюз и НАТО е едно много добро място за живеене.Потвърждават го и стотиците хиляди чужденци които се заселват у нас.Главно рускоговорящи.

Рускоговорящи останаха само Украинците в България .

Хубаво би било да е така,ама все още не е,Все още има много руснаци по морето.

Като изблик на телешки патриотизъм, може да си поръчате да Ви изработят трикольорна тоалетна хартия и прагова изтривалка. Да не забравите и да поднасяте перманентно цветя на измисления кенотаф, наречен "Паметник на незнайния войн" (Незнайно дали е бил войн.) Като се има предвид общия етимологичен произход на думите "кенеф" и "кенотаф" (Празен гроб), като деца мястото го ползвахме по предназначение, поради голямата отдалеченост на тоалетните в двете градинки на ул. "6–ти септември". За съжаление "Развитото капиталистическо общество" ликвидира тези тоалетни и сега трябва да се стискаме.

Държавите извън ЕС се развиват с бързи темпове , стандарта на Живот се Вдига . ЕС потъва в Мизерия , хората гладуват . Какво се случи с тази идея за ЕС ? Изядоха я Бюрократите и Мафията .

Във ЕС нама мизерия.Мизерията и разрухата са в Русия.Турция просперира въпреки Ердоган и идиотската му политика.Турция принадлежи на към Европа и се противопоставя на имперските действия на Русия и енергийният и рекет.

"...и енергийниЯ ("него"!!!) ѝ рекет." Слаб 2! В понеделник – с родителите при учителката по български език!

Бате,ти може и да си вярваш на глупостите дето си ги изписал,щото е видно,че кракът ти не е стъпвал В държава от ЕС. Ама ,явно кртериите за подбор на тролове рязко са паднали,липсва здрав контрол и вие сте го ударили на яка самодейност.

Турция е една от малкото държави в която "умерената" диктатура е с положителен знак, потвърждение на тяхната си приказка: "Ние сме прост народ, но ни управляват умни хора" Не трябва да се пренебрегва факта, че са много работливи и с много младо население.....

и ние бяхме така, имахме си простия ББ

Турция е реална интелигентно устроена и истинска държава! Произвежда всичко, което можете да КИ помислите, има река и тежка Промишленост, селско стопанство, енергиен отрасъл, какъвто ние вече нямаме, отгледаха поколения интелигентни ръководители, това е страна с бъдеще, стремително и бързо развитие и много инвестиции в образование. На северозапад от Одрин се намира една изостанала страна, която е много далеч вече от стандарта на Турция. Жалко, че тук не могат да копират и да следват какво се случва в много по-напреднала страна, сякаш тук е останала само утайка и мизерия, хора, които не могат да свършат нищо полезно.

В Турция никога не е имало комунизъм и дори във време на инфлация те правят такива неща които ние няма да можем да направим със столетия. Да живее "братския руски народ" който ни докара до просяшка тояга !

България не правеше ли подобни прокети по време на комунизма? Сега подобно нещо е абсолютна научна фантастика за възможностите на България.... И Турция има много екстензивна история с комунизма и десетк ивоеннни преврати с периода на Студената война.

2022-05-14 20:28:34 sdfsd (нерегистриран) Турците са на страната на Русия - малоумен дебил. Сега ще наложат вето на Финландия и Швеция за НАТО ----- ТУРЦИЯ ИМА ДА СИ ВРЪЩА ЗА ТОЛКОВА МНОГО ВОЙНИ, ЧЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ ... И КРИМ Е ТУРСКИ, АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЧНИ ...70% ОТ МЛАДИТЕ ТУРЦИ ИСКАТ ТУРЦИЯ В ЕС ! ИСТИНАТА Е ДРУГА - ОБРЪЧЪТ ОКОЛО БУНКЕРА ПО ЮЖНАТА ДЪГА СА ЗАТВРАРЯ И ЗАТЯГА ... ЦЯЛАТА ЮЖНА ГРАНИЦА НА МОСКАЛИЯ Е С МЮСЮЛМАНСКО НАСЕЛЕНИЕ .... А ОТ СЕВЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИМА И ВТОРИ НОВ-СТАР ФРОНТ - ФИНСКИЯТ ! И ЩЕ СЕ СБЪДНЕ МОЯТА ОТДАВНАШНА ПРОГНОЗА, ЧЕ ББЯДОВЕТЕ ЩЕ БЪДАТ ХВАНАТИ ВКЛЕЩИ ОТ 4 СТРАНИ - ОТ ЗАПАД /СЕГАШНИЯТ УКРАИНСКО ЕВРОПЕЙСКИ ФРОНТ/, ОТ ЮГ - МЮСЮЛМАНСКИЯТ ФРОНТ, ОТ СЕВЕР - ФИНСКИЯТ ФРОНТ И ОТ ИЗТОК - КИТАЙСКО-ЯПОНСКИЯТ ФРОНТТ! И КАКТО КАЗВАТ БЛЯДОВЕТЕ - "ХАНА НА "МАТУШКАТА" ТИ !"

ама вярно са ти мокри сънищата на теб! разбираш от гео политика колкото, Киро от икономика...

Дълбок поклон на турската инженерна мисъл и двоен поклон на мъдър управник като Ердоган!!!!! Пълен срам и пълен позор за деструкцията, която отбеляза държавното формирование тук, управлявано от откровени профани, крадци, позор за държава на 13 века. Позор, че ни докараха до просешка тояга, но отново дълбок поклон за нормалните страни ръководени от интелигентни политици.

Тоя пА. Кланяй се ти, малоумнико, на ердоган. И вземи виж колко турци живеят в ЕС защото видиш ли там е лошо

В Турция соросите опитаха да свалят Ердоган преди няколко години с военен превра - свършиха много зле.

дори Университета в Ризе се казва Ердоган. Приживе. То и на путкин рисуват икони приживе. Шантави азиатци

Байно, не пиши глупости, ами отиди на една екскурзия да видиш как са турците, развита държава, навсякъде чисто, нови постройки, евтини стоки и лекарства............................

не са ни първите, ни последните дет ползват умишлено (с цел ,,извоюване" на територия) изсипан камък в соленоводен басейн: или холандци, или японци години преди тях са ги преварили, живи & здрави

Турция е истинска държава! Промишленост, икономика, енергетика, интелигенция, традиции в дипломацията, развитие и бъдеще. Дали няма да се хапем някой ден за задниците, че не сме си останали в империята? Скоро няма да израснем от стадо до нация. А то и читав подлог тук вече няма. Останали са хора четвърта цедка, неудачници, пенсионери и такива, от които нищо не става! Амин!

Коньовичарско–каруцарския език на епистоларния изказ на мнозинството е потвъждение на съждението. "Говорят, за границей культура - Нам на эту культуру - плевать! Вот у нас на деревне - культура: Что ни слово - то "ёб твою мать!"

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Artificialislandairports Фалшива новина за съжаление.

Ердоган е против приемане на Швеция и Финландия в НАТО. Този турски президент наистина е мъдър човек

Доган го дава като комунистит. Когато се наливаха основите. бетон ,желязо и полза нулева. Само заеми и заеми

"Един народ две държави", ама скоро може да станат и една. Да му мислят тия посредата Грузия и Армения.

Браво на Ердоган ! Срам и позор за всички български политици събрани от кол и въже само крадци, продажници, национални предатели, събрани от кол и въже само баклуци.

това е руска пропаганда, иска да сме отслабени пред русия и турция и да ги посрещаме винаги с хляб и сол.

Знае ли някой, дали в Турция има комуняги и русофилистици и паметници на червените орди? Отговор бе искам, защото го знам

А ти знаеш ли соросоид да е министър, а да не е в затвора, където му е мястото?

Има, всички са комуняги, а ти си тъп ама много тъп трол. Прочети за московския договор от 16/03/1921 година между москва и великото национално събрание на Турция. И че Ленин им помага и Турция я има днес в този вид.

има, ама са на ПКК

В Манхатън преасфалтираха нощем район колкото половин София за седмица. В София, квартала Лозенец е с паваж и тротуари отпреди 100 години и кметството даже не планира никакви ремонти. Ремонтират се периодически няколко централни улици без причина. Управляват ни идиоти.

Той целия Манхатън е колко половин Лозенец. Баце, това го асфалтира у нас за два часа. Щяха да ми асфалтират и хола, ама успях да затворя вратата на балкона щот сме на първия етаж.

Ердоган се оказа мъдър политик и строител на съвременна Турция, защото успя да неутрализира безотговорни елементи като Осман Кавала и плеядата платени соросоиди!

Турците знаят да работят!Въпреки натиска от САЩ богата държава с умно управление.

300 КМ - ПОКРИВА СЕ БЕЗПРОБЕМ ОТ MGM-140 ATACMS!

За какво говориш?

А ние нямаме един равен тротоар

Пък ние ше завършим Струма след 2030 година ,евентуално

За олимпиадата в Атина ... 2004-та година

За каква Струма мечташ, като проекта се спира от изтъкнат платен соросоид като Сандов - ДБ, а Фандъкова вече 2 години рехабилитира трамвай №5, а трябваше за една!