Коментари - Ердоган нападна рейтинговите агенции: Те са измамници | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро се въртеше клип как едни от анадола си бършат носовете с долари и ги палят.скоро ще дойде време когато ще си бършат задните части с лири.европа ще изнудваш,германия ще изнудваш,ще се правиш на кърагаларин на балканите,руски самолет ще свалиш,ще допуснеш да убият руския посланик в анкара и ще чакаш да ти се размине.няма как.и балалайката на султана не спира.иде видов ден

Ердоган да командва и рейтинговите организации и тогава с лирата всичко ще е наред.

В случая Ердоган е прав: рейтинговите агенции са измамници

Голям политик е Ердоган, евалла ! Бай Дончо Перуката беше смачкан от Ким та се хвана за Ердоган, но ще яде рязаната ксарабина

Ти наистина переш на ръка!!! Нали не искахте Америка да води войни!! Е сега ще го ядете дебелия, Перуката ке ви оправи!!! Санкции до дупка и изолация на всяка държава, докато им омекнат китките!!!! Па си апвайте от ракети танкове и самолети, лошо няма!!!

много лоши капиталисти ей . искат да им връшаш заемите а нови не ти дават защото другаруваш с дявола (Путин) . "Га ядахте кифтетата оть ни ривахте ?"

Ердоган е съвършено прав втова отношение. Ако ги слушаме рейтингът на Боко Тиквата расте дори и в момента.

човекът донякъде е прав - тези рейтингови агенции са се излагали неведнъж в анализите си. Но е факт, че турската икономика е пред сериозни проблеми от нефинансов за сега характер. Но това бързо може да се промени защото турската лира както и всяка друга необвързана валута е в пряка зависимост от плодовете на местната икономика.

Брутен вътрешен продукт на Турция е около 900 милиарда долара при население от 80 милиона. На Швейцария е около 700 милиарда с 8 милиона население. Та не знам какви плодове от икономиката ще "берат.

Пералнята Швейцария ли бе тунчо ?

Брутен вътрешен продукт на Турция е около 900 милиарда долара при население от 80 милиона. На Швейцария е около 700 милиарда с 8 милиона население. Та не знам какви плодове от икономиката ще "берат.

Това важи особено за българските рейтингови компании. Ако ги слушахме сега трябваше БСП да не са слизали от власт - хахахаха. Платени кукловоди.

Прав е човекът, но скоро това приключва. Ситуацията, възникнала след ДВЕ световни войни в Европа за 30 години, отдавна е променена.

А бе още Ленин пророкуваше, че комунизма ще доминира още през 1930-а, а пък каква стана тя? Вместо да пишеш идиотщини, гледай си бананите на клона и не си ври зурлата в дела, които не разбираш.

Той мамун, не гледа банани,а шишарки в Сибир!!!

Всеки, който е тръгнал с Мамшистан стига до дъното!!! Ердо все още е само до тинята, но има още път на долу!!! Пък да се ръби още на свободния свят, още ще си го набута!!! Пък и както се казва " На калпавия диктатор, агенциите му виновни!!!"!

Всичко на което главната централа се намира в Лондон, Вашингтон или Ню Йорк …… е измама. Брутална измама.

Това лично алаха му го е казал

Всичко създадено от американците е създадено за им служи да забогатяват за сметка на останалия свят с изключение на няколкото им васали.

за тия еврейски агенции амуджата е абсолютно прав ,само че чак сега ли го разбра като му го набутаха девет ката или знаеше преди да се налапа с милиарди кредити щото тя стана като приказката за българите "да им имам акъла на ганювците ама дето им идва след това " ….нали беше много ербап ве ага айде плащай сега еврейските сметки да разбереш кон боб яде ли и как турчин в джамия пърди

Правилото на Щрауса - Зариваш си главата в пясъка и проблема го няма . Ердоган нека не забравя все че в тази поза задника остава незащитен.

той задника също може да се скрие ако трябва... па и по-важно за турчина е, да не му го вкарат в устата... задниците не са девствени и без друго. Да ме прощавате за вулгарният изказ.