"Епъл" предлага 2,5 млрд. долара за справяне с жилищната криза в Калифорния

Компанията ще работи с губернатора на щата по няколко програми за решаване на проблема и намиране на домове на бездомници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е страхотна новина, а сег акакво правим, като това са еднокранти пари, които много бързо ще свършат?

Това е защото парите са хартии!!!

Най- либералния щат до там са я докарали. Наркози и бездомници.

В ЛА са най-големите средни заплати в САЩ. Куцо и сакато иска да ходи там и да печели. А бе нещо като София за България.

Карат маймуни от третия свят да им пишат софтуера, които заради скъпотията спят по петима в стая. Американец не би се хванал на такива условия. Сан Франциско и ЛА са два огромни кенефа, а целия щат се е превърнал на либерално-джендърско гов*о. Белите хора бягат

и най напред домомове эа беэдомници и и беэпомошни хора

Мързелива паплач ... като българските младежи, дето по цял ден висят по кафетата, мрънкат как нямало работа и как нямало да работят за по 600-700 лв, защото било много малко. Същите и тези - колко нелегални латино-американци работят като общи работници, без да знаят езика ... а за тези нямало работа, свикнали на социални помощи и просия и не искат да работят, както нашите римляни.

2.5млрд?!?!? Е па печатницата че смогне ли да ги на печати?!?!?

Епъл имат 500 милиарда долара кеш в банки. Това е най-свръх капитализираната компания в света. Няма друга с тилкова много финансов ресурс. Явно са се стреснали че няма кой да ги пази. Пожарникари и полицаи нямат възможност да си плащат ипотеките във СФ.

Щяло да има ,ама само за държавните служители с по-ниските доходи.Ами за останалите граждани които не могат да си позволят жилище в Сан Франциско и ерията наоколо,с тях какво правим ? Това не е решение на проблемът изобщо,ако може да се нарече дори и решение на нещо.

С Щатите либералните закони позволяват да живееш в палатка на улицата в центъра на голям град и никой нищо не може да ти каже - така почти цялата утайка на щатите се е преселила в Лос Анджелис и Сан Франциско, които са сравнително богати градове, тоест има от кого да се проси, и с мек климат, тоест целогодишно може да спиш на улицата в палатка. Повечето от тези бездомни многократно са им предлагали дом, но не искат, защото са свикнали с безплатните грижи на различни фондации и органицации. Докато не криминализират подобен начин на живот, колкото и милиарда на даваш, нямва да се оправят нещата. Я опитай да опънеш палатка в Берлин или друг европейски мегаполис, да не говорим пък в Москва. Иначе похвална инициатива за Епъл, но няма да има резултат.

И в Ню Йорк ли е мек климата ? То пък от няколко милиона бездомници, никой да не иска дом - странна работа.