17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Няма лошо, да са живи и здрави. А дали помагат на милионите деца по света които си лягат гладни. Аз не съм беден нито много богат и помагам с каквото и колкото мога.

да си менегер на днешно време . Парите се печелят от преливане от пусто в празно . Инженерите са излишни. И "специални" услуги на Ейпл. Кораба потьва - но сметките набьбват.

Ако помагаха наистина, нямаше да имат такива печалби. Виж, има и едни двамца, които правят фондации и уж “раздават” милиарди, но сметките им са всеки един “раздаден» милиард набъбват с още 5-6. Та така е в света на богатите псввдофилантропи/

Само да не правят опити да въвеждат цензура под "оправдателнен предтекст", че след това идва дебелия.

Имам ного бедни, които искат да са на мястото на богатите и има много богати, които искат да са на мястото на свръх богатите. В тази система щедростта е по презумпция изключена от менюто на повечето такива дами и господа като изключим най-талантливите от тях, на които не им се налага да вършат бели за да получат това, което искат, дори тези с таланта много рядко се целят в парите, те са по-широко скроени, но няма и да откажат. Докато има едни други, които биха дали мило и драго за да получат повече от това, което смятат, че би го удовлетворило, но уви алчността е като бездна, в която колкото и камъни да паднат не може да се запълни, освен ако човек не се опита да разбере положението в което се намира и че в притежанията няма нищо солидно.

Логичния въпрос е колко данъци платиха и къде? А отговора, най-вероятно е по малко от вас или никъде!

Наближаваме пак 1900-тата година. Дано комунизмът не плъзне пак. Тази лакомия на големите шефове на корпорациите е безумна - трябва да преразпределят богатството и да дават повече на своите служители + да плащат данъци + повече благотворителност. Не е здраво общество, в което парите са концетрирани. А и какво ще правиш с 50млрд активи + 1 млрд в банката? Колко лодки можеш да купиш? Отношения на заплати на ЦЕО към служител от по 300-400 пъти и нагоре са безумни...

Апъл и Гугъл имат повече пари от 5 росссии на великия пипин вечний ха ха...