Енергийният министър поиска смяна на ръководството на "Булгартрансгаз"

Решението е свързано с неефективното управление на държавния газов оператор, подчертават от ведомството

Обратно в новината

Коментари - Енергийният министър поиска смяна на ръководството на "Булгартрансгаз" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо само ги сменят? Да направят един арест специално за тези корумпяги и направо там. Като излезе решението на съда бесило... няма да им плащаме и да си живуркат по затворите.

НОВИТЕ ГЛАДНИ ИДВАТ ..... Честито !

PEYTSCH

Буди удивление напористта на службарите в последните им часове ! Като хамави бързат-бързат да сътворят хаос по радевски....

сигурен ли си че този ококрения знае за какво иде реч. Той си говори по принцип. Така и аз мога.

И аз искам да ти сменя мутрата ама...

До ДАА Не мога да разбера тролската мисъл, явно не са ви спуснали опорка и копаш със старите. Някой си казва "ВземАх едни милиЯрди, без да се отчитам, без да съм казал на контролиращия орган че ще го направя, ама то гербера е вечен, тъй че няма да ме Фанат" Сега ти го показват, че е станало така и ти веднага скачаш на амбразурата: Ми те и другите са маскари. За колко ли стинки работиш...

Тия шумкари да спрат да си играят на Господ, ами да кажат КОЙ, КОГА И КАК реши да вдига данъците с 50%!!!!!! Кой го взе това решение след НУЛЕВО обществено обсъждане? Къде са младите протестърчета сега?!? Скоро аутсорс офиса им ще се мести в Румъния. Имат ли достатъчно мозък да го проумеят това? А дали имат мозък да осъзнаят какво означава увеличение на цената на енергоизточниците в комбинация с увеличението на данъците??

PEYTSCH

Мъ, нещо много нервни бързаци стаха тия маши на ИТН и Радев ! Указанията (командата) е да сътворят такъв неприязън яото нити ИТН, нито Радев да бъдат избрани повече...

Тролче, Задай си следния въпрос, защо не са го направили, аз имам работна хипотеза: Толкова е на загуба тоя "Турски поток", че и калинките от ДКВЕР ще разберат, че не му излиза сметката.

Кога връщате петолъчката?! Направете и мавзолей за 2 месеца. Колко му е.

За говорене БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА трябва да има съд и затвор. Това "служебно" правителство цялото трябва доживот да мие лайна в кенефите на Софийския затвор !

Чегърт, чегърт, чегърт.

Лично лицето Бойко Методиев Борисов е разпоредило Балкански поток да се построи на всяка цена. Това че инвестицията е на брутална загуба и транзитните такси са капка в морето изобщо не е спряло величавия размах на банкяпитека. Ако прокуратурата и данс имаха поне малко смелост да се поразровят каква договорка е направило лицето БМБ с Путин може и нпкога да разберем защо се е стигнало дотам.

Даа, дебиле, на есен с новите цени на тока, с новите данъци и с изчегъркания бизнес - и ти ще си чегърт, чегърт

Колко Кирчо смени ръководството на банката, толко и ти.

Това само доказва колко са отчаяни комунистите. Не остана много до изборите а проучванията сочат загуба. Вече се чудят каква простотия да измислят. Изпускат си нервите горките. Ще има шутове!

Мислиш, че ще спрягат изхарчените милиарди без да ги има на хартия? Това го може само рабодателят ти от Банкя, тролче миризливо.

Само тъпи комунисти могат да обясняват, че да имаш тръба и контрол върху транспортирането с газ е загуба за народа или държавата. Потока беше завършен преди 6 месеца, нормално е в момента дружеството да е с нанален капитал, досега е плащало. Сега почва отново да трупа приходи!

И колко са приходите? Че нещо не излиза сметката и за 100 години експлоатация на тръбата.

Комунистите са грозни, но за сметка на това са ТЪПИ! Поляците оня ден започнаха да строят Балтийски поток, нашите млади, зачервени комсомолци обясняват, че тръбата била голяма загуба за нас. Каквото се построи, построи се. Сега следва безвремие, разруха, СПИРАНЕ

НИЕ ИМАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ И КАДЪРНИ ЕНЕРГЕТИЦИ, А ВСЕ НАЗНАЧАВАТ МАЛОУМНИЦИ, ТЕМЕНУЖКА, ТОЗИ И НА БОЙКО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕНЕРГЕТИЦИ. ТЪЖНА РАБОТА!!!!

здраво

А, колко ще са загубите?! Тоя не е експерт. Нито чух някой експерт да се е произнесал

Тия мотиви са глупост пълна.НЕ гласувайте за БСП и итн.важно е

Поляците ще получават газ за собствени нужди през Балтийски поток, заобикаляйки Украйна. А колко газ получава България от балкански поток? Един голям геврек.

Кой , КОЙ завлече готовите пари за строежа на магистрала хемус другари крадливи протестъри ?

Що е то загуба. Как се остойностява. Кога се остойностява. Празни приказки. Да ти омръзне от грамофони.

И това дружество по стар шумкарски метод , трябва да се оглави и източи

И сега тази свръхзадлъжнялост от 2 млрд директорът на Булгартрансгаз ли ще я възстанови в бюджета, след като той не е спазил процедурата. Ей такива трябва да стоят в затвора и всеки ден да ги е.ат докато не възстановят сумата!

Всеки руски проект е катастрофа за България и бедност за българите

ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С БАЛЕТ МАГАДАНС И ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО СЕПТЕМВРИ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива =========================================================== Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ =============================================== ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С БАЛЕТ МАГАДАНС И ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО СЕПТЕМВРИ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива

може ли да споделиш малко имена на кадърните...?

Новите цени на тока, парното и газта, само че са заради досегашното управление от крадливия еднокнижен боклук и неговите поставени калинки. А не защото ще бъдат безпощадно изчегъртани.

Е как? Р Овч.

Да го закриват направо и да възстановят ТОП ЕНЕРДЖИ на Луканов ... като едно време ... да ви дойде акъла.

Хаха .. мутри вън

Чегърт, чегърт..........

Те едни миналата година преместиха Парламента в гнездото на другарите (стария партиен дом). Така, че се видя кой е имал неустоимото желание да постави и петолъчката!

Парата свърши не се хаби вече, не става само с изхождане на метеното

Тия умират от яд и злоба че са вложени толкова много пари в инфраструктурни проекти в който се очаква печалба с години напред.А сега няма от къде да измислят от къде да откраднат мириарди.Некадърна и алчна работа.Все още не виждам нито един проект да са започнали.Тия освен пресконференции друго не знаят да направят.Следващото след изборите което ще опитат да откраднат са пенсионните фондове.

Загубите за България са ужасяващи.Първо се отказваме от 1.2 милиарда долара за спрения транзит през стария тръбопровод.Даваме 3.5 милиарда за новия,от тях 2.1 милиарда са кредит от руски банки при 4.1% лихва,ще плащаме до 2035 година.Щетите са огромни и българите ще си останем най бедни с вечния данък русия

Какви готови пари, бе, бастун? Парите са платени авансово на ония фирми

А Патриарха на БПЦ кога ще смените? Макрон, Меркел кога? Ми те все приятели на Баце. Айде ОСН. И да не забравите англ.кралица! Путин не пипайте! Он мой любимчик!!! Лукашенко тоже. И Кимчо и Кимчо не закачайте.

Май първо ще бастисат болниците и резерва.

Определено новите работят за някой и този някой не са Българите.... даже и американците и руснаците не са:)) долни масони

масоните, превзеха държавата.........

тези три милиарда, които харизахме безплатно на москва бяха парите за пенсии на парцаливите ви майки, бедни несретници пфу, че гнусни руски шпиони искат да загролят и децата си да плащат на руската мафия

Кой , КОЙ завлече готовите пари за строежа на магистрала хемус другари крадливи протестъри ?

Педерастичен и беден боклук

чудно ми е тези новите на кой са продали държавата заедно с народа и ?