Експерт: Държавата да мисли за увеличаване на доходите, а не да натиска цената на хляба

Има обективни фактори за поскъпването на насъщния, смята икономистът Калоян Стайков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специалиста ,пък и подръжници намерил в дира. Не е никакъв капацитет, щом препоръчва държавата да увеличава дохода на хората. Когато разходите ти по една или друга причина се увеличават , търсиш повече работа работиш повече за да компесираш. Комунистическото управление на държавата повече от 50 години направи от работливите българи мързеливи търтеи, вечно мърморещи и чакащи управляващите да решават вместо тях. Социализмът се оказа един порочен строй щетите от който дълги години още няма да бъдат заличени.

Точно така, съгласен съм!

Абсолютно е прав. Проблемът не е че цената на хляба се повишава, а това че сме бедни. Ако печелим достатъчно няма да се вълнуваме чак толкова, че цената на хляба или на бензина се е вдигнала с някоя друга стотинка.

Експерт бил. Такива очевидни и аз децата неща дърдорят вече, че хората дори не четат, 300 човека са се поинтересували от мнението на този юнак. А виж кобилкина (която си е сладурана) има 13000 преглеждания на новината, че е бременна.

Тез институти много я разбират работата. Не че не е прав в случая, ама тези си пазят келипиреца. Идва зима, ако хляба поскъпне, парното и тока, покрай газта и те поскъпнат, пак ще има протести и оставки на правителството, та за това е разбираемо герберите да се грижат хляба да е евтин, иначе голям страх ще берат посред зима. :-)

Прав е човека. Но това е неосъществимо. Властниците от нас крадат и затова сме бедни. Те сами няма да оставят кокала, за да се увеличат доходите.

ТОВА ЩЕ ДА Е СПЕЦИАЛИСТ ОТ ВРЕМЕТО НА ЗРЕЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ!БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ ЩЕ ТЪНЕМ В БЛАТОТО!