Екоактивисти окупираха две германски топлоцентрали

Протестиращите срещу въглищата са част от групировката "Пряко действие Берлин"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

долу енергетиката - на зад към каменната ера!

Н а тия лайнари веднага да им спрът тока !

Комуняги, като този дето бие баби и терориста от метрото. Вместо да са в затвора се разхождат свободно.

Браво на пичовете - така се прави за фодилните горива!!! За атомните не съм много ЗА заради намаления въглероден отпечатък, но най-добре е перки и слънце и за баланс ПАВЕЦ. Разбира се за да се случи е добре да има и друг начин на акумулиране на енергия. Нещо повече добре е да се отопляваме ефективно, да се санираме , да ползваме слънчеви колектори за вода за да можем да имаме по-малко генериращи и балансиращи мощности.

Kef0

така.. простия БГ народ, който си избра тиквата, дава компетентни мнения, нека да си диша мрсния въздух в Сф.. прост народ..намери кусур на немците..хаха..кажи ми ..всичко си заслужава, жалко за тези 5% дето живеят в БГ и са умни

тая клоака немска ще е най изпадналата държава в света.

а еко активистите с какво се отопляват зимата?

Със собствения си метан.

с пасивни добре изолирани къщи, геотермална енергия, електричество от слънцето, вятъра или други. Още преди 10ина години ходих във Финландия над полярният кръг, живяхме няколко седмици в една дървена къща която беше толкова добре изолирана, че се отопляваше цялата от 2-3 слаби електрически радиатора. Вътре ставаше жега, а навън беше минус 25. така че да не му берем гайлето, предпочитам чист въздух.

Трбват спешни мерки срещу зеления комунизъм

протестиращите да слязат от комина на ТЕЦ-а,както Фъндъкова протестиращите в София?

Едни соросчета "насърчиха" за спиране на атомните централи в Германия, сега тези "насърчили" да се затворят и въглищните. САМО перки и соларки! И яко внос от атомните централи на Франция (и в момента внасят много). Ако въпросните зелени талибани бъдат оставени да върлуват немската индустрия яко ще го закъса.

а може би тези хора не искат поредната фукушима или чернобил в тяхната държава...както и искат и чист въздух за всички. Те и хората в Гълъбово го искат, но още не им е прикипяло. Да вземат малко пример, че иначе ще ги изморят всичките накрая...

ДА ПРОЧЕТЕМ ВНИМАТЕЛНО: "Екоактивисти окупираха днес две германски топлоелектрически централи в рамките на кампанията си да насърчат правителството да се откаже от въглищата като енергиен източник по-рано от предвиденото" ОТКОГА ПРИНУДАТА СТАНА НАСЪРЧАВАНЕ МИЛИ МИ ЖУРНАЛИСТИ? ИСКАТЕ ЛИ И ВАС ДА "НАСЪРЧАВАТ" ПО СЪЩИЯ НАЧИН?

От както ТЕРОРИЗМЪТ стана ГРАЖДАНСКИ ДЕЙСТВИЯ.

Комунизъм, сър.