ЕК с ново предложение за борба с парниковите газове. Грета: Никой не е длъжен да го спазва

Комисията поставя началото на обществено допитване, озаглавено "Европейски климатичен пакт"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това болно дете да спре да се занимава с държаните от ЕС, които произвеждат само 5 % от вредните емисии в света, а да отиде в Китай и Русия, които общо имат 50% дял в парниковите емисии. Там ще я посрещнат подобаващо. Явно, някой подготвя почвата за нова, суперлява идейна платформа, което прозира от анализа на досегашните й действия.

Да, ЕК са като СССР преди разпада. Само дето при СССР имаше петилетки, а ЕК са направо на 30-то летки. След 1 година не е ясно какво ще стане, тея боклуци планират за след 30.

правилно мойто момиче, НЕМА ДА ГО СПАЗВАМЕ.

Това злобно и болни дете защо не се лекува и не ходи на училище????

Това ли листчето, кой и го е написал? Само това има значение!

Това моме няма ли... кой??? Да спре да чете текстове които и дават и да помисли за любовта! Май и е време вече? :)

имам усещането че това дете Грета Тунберг е само лицето а мозакът на всичко което и излиза от устата все още не е ясно кой е и за какво се бори. Цялата тая гимнастика е толкова смешна че даже тия от Брюксел не го осъзнават. Боце казва че континента Европа произвежда само 8% от въглеродните емисии в световен мащаб. айде някой климатолог , еколог или партизанин по екология да обясни ако Европа стане въглеродно неутрална то в 2051-ва година ще се стопират ли климатичните промени ? Пример: България въглеродно неутрална (това е фантастика) ама да го предположим ква файда ако оттатък границата в Турция дими и пуши ? Правят Зелен Пакт и целият свят се включва за да има полза всичко останало няма смисъл за обикновенните цели да сме ЕКО или ще има смисъл за някой който ще пълни джобовете от зелената енергия. Така са нещата , що не си го кажат лице в лице ми се правят на разсеяни сякаш като станем в Европа 0% въгледно емисионни ще спасим планетата Земя.

Ще плащат овцете европейски щото са богати и имат много вълна и мляко, а са добри и толерантни овчици. Като го стрижат и скат до голо да е./тук изключвам французите и гърците които не са овце,колежая се за испанците и италианците, но съм по десет за тлтстите немско блеещи добичета. Но нищо от тях ще смъкнат най много мас. И без това немецът е най бедния западноевропеецИ американските овце са богати но тях си ги стрижат и колят само местните.

Защо ли внуците ми требе да ходят на училище, музика, спорт, езици ..... ??? Ми те си имат пример как с неколко заучени фрази, моеш да си уредиш добре платена служба въ ООН например, щот натам върви работата. Иии, не беше ли средното образование задължително въ цивилизованият свят ....???? Наште калинки по евро и световните върхове, вЪсе пак … от кумова срама , имат по някоя диплома.

Абе малко ми е спорно това увеличение на европеиската икономика с 61 % почти цяла източна европа затвори производства много западни фирми се изнесоха в Китай

Тунберг произнесе предварително подготвено слово