E-U GTF: ЕИБ смята да събере $100 млрд. за рестарт на Украйна

Киев ще представи приоритетите за следвоенното възстановяване на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SRAM

Познайте от три пъти кои строитеелни компании ще спечелят от това

за кого да се събират пари,или няма значение-има или няма окраина,парите ще се усвоят.А дали всички членове на ЕС ще са съгласни или ще е доброзорно?

шибани укри, тук ги храним, сега и безвъзмездни пари ще им даваме. лайнари!

Това е един подготвян гигантски обир. То е ясно, че ако не до края на годината, то следващата Украйна ще приключи съществуването си като държава. Съмнения в това няма . И за какво е този фонд тогава? Много просто, вече никой не иска да дава пари за въоръжение и за войната в Украйна. Отделно, крадат по шампионски. А за възстановяване на Украйна, това вече звучи съвсем в добрия дух на стандартната просия. Ще съберат от милостивите едни пари. После Зеленски ще пусне, как Русия напредва и пари им трябват точно сега. И поради липса на средства, ще дадат парите от този фонд. Поне половината ще изчезнат веднага по тайнствен начин. Както е било до сега. Глупаци има ли?

То ще има ли осрайна, пардон украйна след известно време ?

Значи, цяла Европа ще страда и ще търпи лишения, за да се спонсорира мафията в една от най-корумпираните държави, която нито е в ЕС, нито в НАТО, нито където и да е.... Цяла Европа ще отделя от средствата си, за да се отслабва Русия, може би след това Китай и т.н.... защо, защо ЕС ще се дупи, а САЩ ще богатеят?