Джеф Безос ще плати 35 млрд. долара на съпругата си след развода

Това е най-голямата сума, договаряна някога за разтрогване на брак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е или голям пич или пълен глупак. За 35 хиляди щяха да я елиминрат прецизно, без да може някой да го пипне.

май си е пич - 35 милиона гущера си брои като поп и "продължава напред" иначе тея твойте прецизни елиминации някак не вървят в светъ на умните богати ше го разследват от глава до пети все за нещо ше се хванат детективи бол или наемният убиец ше издъни положението за това плати си като пич и продължавай за 2години вместо да е уличен заподозрян в "елиминиране" по-добре да си работи да си прави бизнес и хоп изкарал си е нови 50-60мильона - па той няма дае да ги пръсне бе ейй глупенчооо па мож да му е мила жината все още закво да я тепа

Малко са, как ще го кара горката женица ! - Да кажем, тя ще доживее почтената възраст от 100 г. (Господ здраве да й дава). Макензи е на 49, остават около 50. 35 милиарда на 50 - падат се по около 2 милиона на ден. Как ще оцелява с такива мизерни суми !

Ами той само за 1/10 от тия пари може да плати за падане на метеорит върху когото трябва ...

Джеф, прозд си! Жена ти е еееебааааааааасииии мадамата!

Джендър може, но мадама в никакъв случай.

байно той си има нова бе ! па ся кат' си наплати кат пич ше се връща при старата либоф ко новата му дотегне - въоПще бизнесмен отвсекъде нема караници нема простотии той си е намислил вече кое му е по-ефтино : развод по човешки или да ходи по курветини скришом избрал си е умно човека

Senator1

Фовмално погледнато, това е мадама с най-позлатената минджа.

Златна , а не позлатена !

Кашоги ше му излезе бая скъпо.

Дава се лош пример. Жените ще кажат - да бях взела богатият, после милиони сред развод, а взех този по любов - сега вече я няма и няма да получа милиони след развода с него.

откакто свят светува. Първо ми откровенничат: Ти си единственият, носил ме на ръце. После: Къде се ти парите, бе...

Ако си мислите ,че Макензи е алчна почакайте да видите новата му жена - латиноската...

Тъпо е да се разведеш, за да се ожениш за друга жена, ама много тъпо. Няма да се ожени за латиноската, а на бас!

Да се ожениш за поредната е просто като да не си вадиш поуки и да повтаряш ядна и съща грешка многократно докато ти се извие свят. Миглена Ангелова поне спортува сватби и разводи до скъсване - това и е занаята на жената , а тези с милиардите защо го правят , не е ясно . Може би просто не могат да ги изхарчат сами толкова пари и решават ги споделят с поредната шантонерка.

Стари еврейски номера за скриване на доходи,неплащане на данъци и крокодилски сълзи((

вие разказахте третия роман на богата парясница само с 2 думи.

Пулев ей тая трябваше да награби...Белкем се вземат

Само да попитам мъжете които сключват граждански брак за втори път - какво точно не разбрахте от първия?... :)

След уреждане на развода Жената е с широка усмивка, а мъжът се чуди защо се жених въобще.

Както се казва умните се омъжват , а глупавите се женят !

Защо трябва да и се дават толкова пари на тая жена?!? Най-справедливо ще е едно прилично обезщетение изчислено по моята формула: 25 години брак са 300 месеца Х 2000 долара заплата като секретарка = 600 000 долара + 25 години Х 365 дни в годината = 9125 дни Х 50 долара за сексуслуги = 456 250 долара, или общо сумарно 600 000 за заплати + 456 250 за сексуслуги = 1 056 250 долара общо... Тоя един милион и кусур е напълно достатъчно и реалистично обезщетение според мен. Всичко друго над тая сума си е чиста проба лакомия! :)

Заедно са я правили и работили тази фирма. Той е точно толкова "секретарка", колкото и тя. Значи викаш за него са 1 млрд и за нея 1 млрд. А другите 129 млрд къде? Доста си зле със сметките. Сигурен ли си, че си завършил начално образование, счетоводителю?

Да "кухи", сигурен съм. Безос е този, който развива бизнеса, не тя. И това, което съм сметнал е много!

за теб може би, ама тя съвсем не е била проста секретарка. Амазон по-скоро семейният бизнес на Безос. 35 милиарда са може би малко по-малко от колкото трябваше, ама и това си е цифра пара.

представям си какъв рояк от адвокати се навърта около тях

Това е рекорд на Гинес за най -голяма сума платена за се*с :)

Готено е да си Безос у тоя живот

Амазон стартира като семейна компания и Макензи, жената на Безос, работи заедно с него за развитието на бизнеса. Макензи няма да получи дялове или печалби от другите компании на Безос. Всички трябва да са доволни: семейните ценности са разделени, всеки си отива при новите любови. Ако се роят други деца, един ден ще се съдят с вече съществуващите от Съпрузи номер 1: това е гадната истина за света на богатите, обикновено потомците го отнасят.

Войната срещу белия мъж продължава. В джендърска Америка (някога носителя на световния напредък) всяка една пача може да ошушка всеки един бял хетеросексуален мъж, защото гейските закони стоят зад нея. Вчера Пулев, днес Безос. Няма никаква причина да се създава семейство там - после ти излиза през носа при първия каприз на мърлата. Пази Боже!

Войната срещу тъпия бял мъж продължава, а семита-милиардер Безос доволно протрива ръце. Сигурно има някаква връзка между това да си евреин, хитър и богат. Всъщност войната ба Безос е с далечните му братовчеди от Саудитска Арабия: той раздуха слуая Кашоги, а братовчедчетата-семити сега му го връщат тъпкано с разкритията за любовницата му.

Безос не е еврейн

Безос носи името на вторият си баща-кубинец.

Сам си противоречиш. Ако системата им не беше толкова изкривена, тая нямаше да го оскубе по толкова лесен начин с 30 млрд. Безос падна колатерална жертва

тия урунгели не ги заслужават тези пари ве...

а зер Р.Овч. , Милиончева, Курнелия, Очите, Маргините, Маджо, Гоцев, Гергов, Гущеров, Доган и т.н. ги заслужават ? Поне не пиши глупости. Човека сам си е създал империята Амазон. Прочети, има интернет, слава Богу. Self-made милиардер е. Никой нищо не му е раздавал за разлика от нашите мутро-капиталисти.

Ко ли си викат жените у форому- ех що не мога и аз да си намеря богаташ ами лапам на моя потните мъдя

златна мамина ….. :)))))

Сключването на граждански брак си е по дефиниция едно ритуално публично харакири!

Не по скоро е като събирателно дружество ( от юридическа гледна точка ) ... един харчи друг му плаща мурафетите....

Някои лапат за 5 лв. Други за 35 милиарда.

Малко му е, с какъв дзвер я е заменил ...

Не ми се вярва да страда по плешивата му глава. Пък и с толкова пари - нека да и зле! А новата му дали обича него или паритe му едва ли и самият той е наясно.

Още на 10-та година /а при някой и по-рано/ бракът вече е изчерпан. Но продължаваме да се преструваме заради децата ...... Но идва момент, в който децата излизат от дома и тогава започваш да мечтаеш за свобода. Не е случайно, че браковете се разтрогват след 20 години. За съжаление при нас, при развод няма какво да вземем или да делим, защото сме бедни. В някои страни/цивилизовани/ съпругата получава пожизнена издръжка .... докато се омъжи отново.

Глупости! Има и бракове при които връзката не се изчерпва и след 50 години брак.

Ама ти каквп очакваш? Да се разведеш с мъжа си, а той да е длъжен да те издържа доживот ли? С какво си по-различна тогава от някоя плеймейтка златотърсачка?

Някои бракове се изчерпват още на първата година. Други и след 25-30 години не са изчерпани. Няма универсално правило, факторите са много. Но тук безспорно важи правилото: първата жена е причина за богатството на мъжа, а парите му са причина за втората му жена.

Винаги съм казвал, че бракът е една голяма каца с л@йна, покрита с два пръста мед отгоре... - Ближеш меда първите 2-3 години, а после л@йната цял живот!...

Струва ми се, че малко му е взела.

Да му имам на тоя проблемите

те тва е идиотизъм - неква тъпа клявка, която няма никакво отношение към спечеленото от него, ще му вземе парите!

Има и още как! Тя му е дала идеята за онлайн магазин. И тя е била първият и единственият му сътрудник в началото, когато е бил обикновен никому неизвестен човечец и е прохождал в онлайн бизнеса. Освен това изневярата е била негова. Мисля, че се е съгласила на много малко - би трябвало да получи половината от спечеленото в брака им!

Тя си има дял във фирмата - според заслугите и.

Хахахаха

Разводът е източник на богатство - вижте най-богатата жена на света.

След сватбата, жената ти взима името. И това е само началото !!

Тоя дали ши оди евтини апартаменти да си купува...не собствен асансьор - направо купува София

ква София, тоя може да си купи БГ + останалите държави на "втора скорост" в ЕС без дори да усети

цъкат минусите на поразия :)))

Без жена- лошо, с жена- още по- лошо....Това, което една жена може да ти причини, никой друг не би могъл

Искам на този да съм му съпругааааа! След развода, де.

Най-високо платената работа!!! Искам и аз.

Снайперистите у Америка свършиха ли се бре, да му се не види...

честно или безчестно, и някаква шмтка, дето е живяла с тебе и няма пръст в тяхното печелене да ти ги вземе. Егати законите.

Напротив- тази има пръст в печеленето на парите, прочери малко историята им. Даже се учудвам, че взима толкова малко жената

Има ли килър да откаже 1 милиард за отстраняване на госпожа Безос.

нормално , всеки мъж дава винаги част от имуществото (пари,имоти,в случая и част от бизнеса) на жената при развод . родила му е деца . няма драма да се тръшка и да изтерясва . но това за мачото бай ганя не е много арно и не го разбира . мизерия в живота , мизерна и душичката му .

Бягай в арабския свят тогава да видиш там какво е.

Сега е ясно защо бившата му съпруга се е ухилила толкова широко на снимката-защото й се дължат 35 млрд долара.А я вижте Джеф-годините на домашно насилие как зле са му се отразили.Тази жена направо го е направила разноглед в буквалния смисъл на думата,дясното му око е почти затворено от тормоза.

Той не е човек а е от роботите, какво дясно око, сензора за осветеност му се е развалил и е за смяна....

Като й гледам тежката американска челюст, пак добре, че се е отървал с толкова.

И няма да плати нито цент данъци за 2018 година.

Чакаме и размера на адвокатския хонорар на адвоката му, за да го запишем в нашата книга.

Може ли само$ 5 млр. да отдели за мен и това е !

Може ако не искаш да подписвам с теб след това