Джеф Безос остава най-богатият човек в САЩ

Състоянието на бизнесмена се оценява на 114 млрд. долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"класацията "Форбс" отчита не само състоянието на предприемачите, но и това доколко те сами са го спечелили.". само многоръкият шива, който никога не спи би могъл да си спечели всичко сам, но пак не съм съвсем сигурен... "От 2018 г. "Форбс" започна и да измерва "нивото на филантропия". това ще да е нещо като предаването по радиото за нивото на река дунав в сантиметри, но по-добро. щото ако ще се давим, то ще е в чиста филантропия... :-)))

Убавец

Борбата с глобалното затопляне трябва да започне с този.

Не е важно колко пари има, а какво е направил за човечеството! С последното ще бъде запомнен от историята.

И още е плешив. Очевидно не се лекува, няма нужда да се мъчим ;-)

какво направи за човечеството бе убавец? Безос направи Амазон и за човеците Амазон е хубаво нещо.

А, Ротшилд, другите от ФЕД. Рокфелер... те в класацията за трилионери ли са, че ги няма в тази.

Безос инвестира към 6 милярда в компания за електрически тракове. Вече поръча 100 000 и планира до 2020 доставките на Амазон да са 100% с елекрически Това малко ли е, питам многознайковците отдолу? Та той е на път да направи повече от зукерчето/полицайчето от фейса, бил гейтс и апъл взети заедно накуп. Освен това инвестира здраво в космически кораби, но не се хвалипръцка като ментето Мъск който дефакто харчи не негови ами пари на Наса/американския данъкоплатец

Основателят на компанията Амазон (Amazon) Джеф Безос за втора поредна година оглавява класацията на 400-те най-богати хора в САЩ, съобщи днес американското списание "ФорбсКато хлопне дървеният капак над главата му, да видим колко от тия кинти ще вземе оттатък !!! Бачкай чичо Джеф, че други да ти харчат паричките....

Той няма пари в брой. Има акции, които имат цена. Колкто до харченето, то определено си харчи колкото му трябва, а за да развива Блу Ориджин, отвреме на време продава по някоя акция.

За Безос си прав, но за Мъск си много далече от реалността. Мъск също инвестира в космически кораби и не само инвестира, ами от 6 години тези кораби и ракети летят и извеждат сателити и товари за МКС. НАСА "осигурява" около 20% от парите за Спейс Х и то срещу услуги, като качване и връщане на товари до МКС. Безос също е получил финансиране от НАСА за негови проекти: НАСА обяви 27 септември 2019 г. възлагането на договори на 14 компании за над 40 милиона долара, включително Blue Origin и SpaceX, за разработване на технологии, които могат да подкрепят дългосрочните планове за проучвания на НАСА. Най-голямата награда беше присъдена на Blue Origin, който получи 10 милиона долара за провеждането на наземна демонстрация на технологии за втечняване и съхраняване на водород и кислород.