Движение по ръба: възможен ли е балансът между здравето и икономиката

Европейските страни въвеждат по-строги ограничения в опит да предотвратят тотална карантина. Време е за отговори: кои сектори си струва да се поддържат живи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ко стана бабо Пено. Изтуриха стотици и хиляди милиарди еврота, напълниха сметките на корпорациите и с половин уста признаха, че има грешка и отрицателен ефект. Грешните финансирания се плащат от хората много години. Някой направил ли е проучване на ефекта от 12-14 часово носене на маски? Или догодина пак ще има "Извинявайте, сгрешихме!".

ПРЕСТЪПНИЦИ!!!! ЖИВИ ЩЕ ВИ ДЕРЕМЕ!!! МАЛКО ВИ ОСТАВА!!!

Я, се успокой. Ритни кучето и си лягай.

Купуваш си китайска маска, бъркаш в носа и мериш с китайски тест. Какво може да измериш, освен това, което искат китайците? И разбира се мерещия печели трохички от положителния тест: по 1800 лв за елиминиран българин. Спазваш китайските предписания за "лечение" на грип със свръхдоза хинин и умират на поразия. Спазваш указанията на СЗО и въвеждаш репресивни мерки. И от локалния еврогейски бизнес си мисли че като е натрупал нещо ще може да го запази като има население с маска и слаби дробове, дето не се доближава един до друг и се страхува и от сянката си и с наемници срещу редовна китайска войска, където въвеждат даже в средното училище военно обучение. Наивници. Не се противопоставят навреме и не контролитчрат тестовете и лекарите и си мислят че няма да свършат като опитните зайчета поданици на червените кхмери. Мислят си че някой ще ги пази след като са го мачкали, поробвали и са му отнели даже чистия въздух!

видно е, че страните от ЕС направиха грешка като раздуха сектор "туризъм" за сметка на производството. Време е да коригират това. Възраждането на местното производство е ключ към независимостта и благосъстоянието на всяка една държава.

Грешката беше че изнесоха всичко, дори направата на маски и тестове в Китай. Не туризма. Не туристите докараха заразата а точно бизнесмените от Юхан. И като изнесоха всичко в Китай си помислиха че могат да живеят от късане на билетчета на входа, а китайците ще им служат като роби за хартиени левчета. Без да могат да свирят на пианото, нито да си направят пиано. Абе тъпаци, китайците са тези, които са измислили хартиените ви левчета. Е сега виждаме. С китайски тест и маска и с китайски методи за справяне с инфекция, като затваряне на парка и забрана на чист въздух, ще ни направят роби. А бизнеса ще ръкопляска. Докато не го изкарат през кумина на някоя болница като черен дим. Е тогава сигурно ще има кой да ръкопляска, но няма да бъде бизнеса. Може и да не е европеец.

Идиотщина света не е виждал от 1938, когато CBS излъчват радиопиесата "Война на световете" по Хърбърт Уелс.....тотално ментално затъмнение....

Ша има преразпределение на финансови ресурси. Дааа ... И помежду другото може да умрат 1-2 млрд от материала. Но той и без това много се размножи този материал.

Аз мисля че ще измрем доста повече матрял. Белия матрял не е нужен. Изобщо само народа хан с кръвна група В е достоен да ръководи, както на времето забеляза другарят Мао. Разбира се, като слуги белият матрял в ограничено количество и с фередже може да служи, докато не го заменят с нещо по-икономично и което не консумира въздух дишайки.

Години наред се прогнозираше голяма икономическа криза и хоп - Ковид !!!