17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Асоциацията на българските... производители... на горива" Дребни производители на гориво? И къде точно дребните търговци го произвеждат горивото?

Тези дребни търговци на гориво са дребни ПРЕКУПВАЧИ на гориво, които печелят от надценки, т.е. като оскъпяват горивото! Колкото и да се мятат като риба на сухо, тези дребни търговци нямат абсолютно никакъв шанс да бъдат някаква конкуренция на големите концерни, които ДОБИВАТ сами петрола си и си го ПРОДАВАТ, като Лукоил, OMV, Royal Dutch Shell, British Petroleum. Дори и розови жилетки да си облечете...

Някой обърнал ли е внимание ,че в съседна Гърция на магистралите изобщо не се виждат бензиностанции от рода на известните големи вериги,като имаш нужда ,отклоняваш се и зареждаш от многобройните малки бензиностанции,това е пазарна икономика

Някой обърнал ли е внимание ,че съседна Гърция фалира, понеже там никой не плаща данъци, осигуровки, такси... особено многобройните малки бензиностанции

Е тоя ли е говорител,бре.най големия измамник в района който от кражби запали резервоарите на резерва.ного кражба на акциз и ддс,

Тия макарончо ги лекува

никоя нормална европейска държава: Не съм виждал толкова много различни фирми с бензиностанции; Бензиностанции- под път и над път; Такива, без паркинг, тоалетна, кафене, кошове за РСО; Две, на път, от една верига, една срещу друга и т.н. А тук можеш и в гаража си да продаваш горива.

Гърция не е ли нормална държава? Там се зачита дребния семеен бизнес, а не като тук да се унищожава и мониполизира всичко!

Карам нови коли и не зареждам по малките бензоностанции. Използвам 2-3 от големите вериги. Не ми се рискува за няколко стотинки на литър. Избягвам дори и франчайзинговите дребосъци на вригите.

ЗЦелта на закона е да обслужва монополното положение на ЛУКОЙЛ и да няма той конкуренция в лицето на дребни търговци на горива. Всичко е поръчково и в услуга на росняка, поредното категорично доказателство, че сме тотална руска губерня с 240 руски простотутки в парламента и всичко се прави, за да се защити руския, а не българския интерес.

След изборите, които се готви да фалшифицира за пореден път, Боце и компания се гласят да оставят "въздух" само за най-едрите - т.е. за тях самите ! То не бяха касови апарати, то не беше СУПТО, то не беше грабеж на бизнес чрез данъчните... От държава на мутрите се превърнахме в държава на МУТРАТА ! Ще дойде някой като Фолцваген, ама някой друг път ... Какъв звучен, предизборен шамар за герп.

си по-дребен, толкова си по-нахален и безочлив!

дербните са против властта,а едрите със властта,така беше и преди герб,и преди ндсв,и кой остана преди тях-дпс и бсп

свише...

са шантажьори,така че всички продавачи на скапани горива са боклуци прикриващи се зад подкупи