"Дойче банк": Има 33% вероятност от мащабно бедствие, по-лошо от Covid-19

Възникването на дадено бедствие обаче не е непременно пагубно за финансовите пазари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То има вероятност 57 процента като пръдна и да се усера

...мирише в цяла София, така че вече си го направил, нали...

А какво да правим с глобалния убиец, тютюнопушене? Убива повече от 6 000 000 души всяка година, но не ни е толкова важно. Днес 50 човека в България, ще умрат, десетки деца, ще запалят първата си цигара, хиляди, ще дадат последните си пари за цигари, но какво от това....

Как какво, да седнем и да изпушим лулата на мира.

Живота е един миг. Радвайте се на всеки ден, правете добро и не позволявай те на алчността да ви обсеби.

На тия работата не им ли е да крадат пари? Няма нужда да се правят на врачки.

Всички ще умрем. Следващите 10 години на индивидуална база 33% вероятност, а в следващите 20 години 56%........ Вероятно са прави. А на мен ми е любопитно колко е вероятността алчността на банкерите да ни вкара в криза подобна на тази от 2008-а в следващите 10 години? Моята прогноза е 100% е вероятно банкерите пак да ни онодят.

като се замислим вируса дойде след влошаване на отношенията китай-сащ, та е по вероятно да е плод на това, а не отношенията на него

Иска им се много и те с парите си които не струват нищо да изкупят всичко на безценица .

Все същите са ве, немскжговорящите сарафи с фитили около слепоочията....които Хитлер яко изработи с талонната система на разплащане с германските работници. Хитлер прескочи евреите с парите, лихвите, договорите за десетилетия и с талони единственно покриващи се с положеният труд на немските работници създаде за 6 години СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА. Без парите. Това е най-страшният сън на управляващите днес и в Германия. Затова пускат такива опашати лъжи.

Сетиха се най-накрая. Една слънчева буря би унищожила цялата електроника в света. Иначе тъпотията прелива за пореден път от руската тролоферма. От БСП май си наемат троловете с тест по простотия.

май и на теб са платили

Ти верно си болен мозък

За следващото десетилетие не съм правил изчисляване но за следващото столетие вероятността всички пишещи тук да са изтеглили късата клечка е почти сто процента. За останалите е сигурно че ще бъде"ла шанс дьо хуй"

Забравили са да предвидят нашествие от марсианци или големи Герберски мравки.....

Не мравки а калинки

калинки,а мутирали калинки с устни на жаба ,три цици и пипала на октопод.

Айдее, и банките вече станаха врачки.

Рядко има толкова глупости на едно място! Дано хората се събудят по бързо!

Нещо не им се получи филма с коронавирус и сега ни гласят за истински екшън! Само че има 67% шанс да не се случи, но това сериозно да засегне не само банките, но и банкерите!

Дойче Банк е "фалшива кооперация" не случайно е единствената банка която финансира "милиардера" Тръмп . Но прогнозите колкото и да са флуидни са важни. Изглежда все повече набира инерция теорията на Насим Талеб за "черния лебед" . Според него цялата игра на стоковия пазар в добри времена е като събиране на стотинки пред валяк и като дойде Черния лебед забърсва и заравнява терена и се почва наново. Но в тая игра песимистите фалират първи дори не стигат до кризата , оптимистите фалират когато дойде черния лебед и оцеляват само тия който имат хедж срещу катастрофа . Не че можеш да предвидиш катастрофата но но тов ане е опвадание д анямаш застраховка. Тия последните обаче печелят по малко в нормално време и често са низвергнати от Уолстрийт. Фонда на тоя агент спечели 14 000 % за тая година , ако не се лъжа за точната цифра заради падането през март .

Всеки месец умират по 7.5 милиона човека, хей така както си стоят, защото им изтекъл купонът, без никакви пандемии.

Средно по 4 милиона и 500 хиляди ако трябва да бъдем по точни

Тези с минусите, вие акъл имате ли! Това е проста аритметика, но не и за простаци. По данни от интернет, днес на Земята живеят 7 милиарда и 594 милиона човека. Като ги разделим на 82 години (усреднен живот) се получава 93.609 милиона човека умират всяка година. Като ги разделим на 12 месеца, се получава 7.717 милиона човека умират всеки месец. Като го разделим на 30 дни, получава се 257 хиляди човека умират всеки ден, със или без корони. В същото време толкова се раждат, защото има почти равновесие в населението. Очевидно е, че се раждат малко повече, тъй като населението на Земята се увеличава. Пак ли не сте съгласни?

Иван Петров

не само...увеличенито на средната продължителност на живота, пак може да доведе до ръст на населението, дори и да не се увеличава раждаемостта

най-лошото ще е да закрият дойче веле

1. - нова голяма грипна пандемия, която да убие повече от два милиона души; 2. - глобално катастрофално вулканично изригване; 3. - мащабно слънчево изригване или глобална война. --------- НА №1 ....

МОЖЕ ДА БЪДЕ ГАРАНТИРАНО И УПРАВЛЯВАНО ПОЯВЯВАНЕТО ... 2 - СЛУЧАНА РАБОТА ... 3- ИЗРИГВАНЕТО - СЛУЧАЙНА РАБОТА, ВОЙНА - НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ БИЕ ЗА НИКОЙ ... ТАКА, ЧЕ №1 - Е НАЙ-УДОБНО ЗА БРАТ-ЧЕДИТЕ ...

Странно е Дойче Банк да дава такива прогнози! В Св. Писание е казано, че следващият "потоп" ще бъде не от вода, а от огън, т.е. някакво глобално космическо явление. Възможно е също така да бъде и изригване на Йелоу Стоун в Щатите, но по-вероятно е да бъде война в Близкия изток, която да прерастне в световна. Вж. предсказанията на Слава Севрюкова! Нищо не трябва да ни учудва и изненадва (сценарият е написан много отдавна и е предсказан в Св. писание), а трябва да сме готови да го посрещнем.

А най-добре ще е вас да ви няма.

ЛИ ГОВОРИТЕ ?!

А дано затрие кочината,че се имъчихме вече тука.ха.ха.ха

Това са 100% глупости. Неграмотно писано, неграмотно превеждано, неясно защо пляснато като новина. Лилия Чалева, не ви ли е неудобно да си изкарвате хляба с помии. Как изчислихте % вероятност за ужасии и трагедии? Как можете да вярвате че наистина има грип ковид, или че бройките му са точно тези, като се плаща за фалшиви диагнози? Това е престъпление всеки ден да плашите и зомбирате хората с "чистата" си "журналистика".

Със сигурност са замислили някаква промяна. То тероризъм ли не беше, ковид, мовид.

уродливото соросоидно котило още не е решило кое точно ще използва! засега иска да премахне Тръмп, защото им преи на плановете и са активизирали ковида и чернилките!

къде наляха толкова много пари , че аз нещо не ги усещам ?

Пишат всеки 2-ри умрял човек по естествен път за умрял от Ковид 19, а после много били починалите по света. Тва е няква световна договореност между всички лидери на държави. Някой най отгоре на пирамидата им налага, заповяда, заплашва да водят тая черна фалшива статистика за Ковид 19.

В Англия за 3 месеца имат 60 000 повече починали от статистически очакваното. Не знам, може и от неизрязани нокти на краката да са починали или щото планетите са се подредили в права линия, но пък може и да е от ковид. Ако имаш лисица в курника, може и да се окаже, че пор ти мори кокошиките, ама е малко вероятно.

"Трябва да се има предвид, че досега настоящата пандемия Covid-19 вече уби над 440 хиляди души в световен мащаб." Трябва да се има предвид, че през това време от друго умря само St. Флойд.

Банката е изпърдела и сега се чудят с какво да обяснят новите хартийки, които безконтролно печатат. Само за луфтханза им трябват 22 млрд евро!

И то след като зорлем я фалираха...

А бе тия финансови врачки са си направо за у лудницата

Тези аналитици са забравили да споменат, че вероятността да Дойче Банк да фалира е 100%.

То война не е никога имало! Не е възможно! Няма как пак да ни излъжат както стана през 20 век! :)

И 77% Дойче банк да фалира ...