"Дойче бан" инвестира в жп завода в Карлово

Фирмата-купувач е част от "Ди Би Карго", която е дъщерна на държавния немски железопътен превозвач

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Много се радвам за карловци и дано инвестицията да се разшири още повече и да се отворят още много работни места.

Браво !!!!!!. ДЪРЖАВНАТА ГЕРМАНСКА КОМПАНИЯ КУПИЛА НА БЕЗЦЕНИЦА НАШИЯ ДЪРЖАВЕН ЗАВОД. ЩО ЗА ДЪРЖАВА СИ ИМАМЕ? Държавите се създават за стотици години, реформират се и оцеляват дори и след войни, но ние за 30 години и без война успяхме да я унищожим, продадем, приватизираме , изгоним, и всичко друго каквото се сетите все в името на развитието и просперитета. Те и комунистите на времето не бяха чак такива идеалисти с промити мозъци. Явно наистина не разбирате КОЙ ви краде и как ви краде, как ви ограничава , как ви убива сигурността в бъдещето, как ви зомбира с всевъзможни апокалиптични истории само и само да не го издухате от държавната хрланилка. ПРОСТ НАРОД!

Заводът в Карлово, ако няма работа, защо не вземе да пребоядиса десетките вагони и композиции, нашарени с графити? Дори локомотивите на БДЖ не са пребоядисвани откакто са купени преди няколко десетилетия.

Да се обясни на "Дойче бан" че у нас има един етнос който постоянно замеря с камъни преминаващите влакове причинявайки годишно щети за милиони , стъклата да се правят блиндирани а на мотрисите да има вишка за картечар.

birdi@

За тях това е много евтино. В Германия един обикновен кондуктор/ка взима 2К ЕУР.

На български 2К ЕУР не означава нищо - пише се 2 хиляди, или 2хил., или 2 х. евро.

Май Дойче веле инвестира в тази новина...

най много ги изтърбушат мангалите и да си тръгнат по живо по здраво немците

защо не инвестира някоя руска компания в Б Г? защото Путин раздаде Русия на престъпниците и те бягат на запад.

Не ни трябватоще руски "инвестиции".

много пара, много нещо ще се излее в Карлово.... и бат' Бойко ще е щастлифт; но не се знай защо още не го е обявил като лично постижение в прикоткване на щедри немски инвеститори?

"Източниците на финансиране са собствени - 953 000 лв." Дойче бан с почти половин милион евро ... купили са Карлово

Това ми изглежда от фалшиво по-фалшиво. Писали са алабализми, за да получат статут на стратегически инвеститор със съответните облекчения, пък после явно ще излезе едно нищо или както обикновено далавера.

Каква е разликата между социализма и капитализма? Отговор: при капитализма има експлоатация на човека от човека, а при социялизма е обратното.

Каква е тая държавна фирма "Дойче бан"? Дойчовците защо не са я приватизирали или дали на концесия, та да може някой да сгъне едни комисионни?

Ама ти нали знаеш какво значи "бан". Та можеш да очакваш каква ще бъде.

А бе брато, мерси че ме светна! Че във вагоноремонтните заводи трябва да се трудиш. Много си умен, с теб може да се мери само айнщаин. Все пак позволи ми да ти обърна внимание, че винаги се иска труд, труд и само труд, дори когато свириш на пиано дори, защото ти докато си тичал след топката, въпросният пианист е свирил като дете по четири часа на ден, а като поотрасне...повече. Просто трудът ни е превърнал от маймуни в хора. Като ти прочетох поста, оставам с впечатление че някои маймуни не са се трудили достатъчно и са стигнали фаза на развитие...”шебеци”.

дори да ти сменят елементарна част на автомобила искат майка си и бащи си. Да си поправяш електроуреди е смехотворно...защото цената на труда е толкова висока...че хората си купуват нови. Естествено че вагоните ще се ремонтират,няма да ги изхвърлят но труда е нас е толкова евтино заплатен че си е направо супер печелившо за собственика. Ако в този град да толкова закъсали за работни места ....не знам, но това са никакви пари за много човешки труд.

На вас двамата известно ли ви е какво представлява ремонтната дейност? Да не ви мъча...ТРУД, труд и много човешки труд. Това е основното в ремонтната дейност. Знаете ли кое е най-скъпото нещо на запад????? Ремонтите. Айде размърдайте си малко мозъчетата след овчия възторг.

Добре бе, стой си в апартамента на мама, яж чипс, люпи семки и се къпи веднъж на месеца. Останалите ще работим вместо теб.

При обявената брутна средна заплата, значи, че поне половината ще получават чисто под 1000 лв.

за собственика ,ниска принадена стойност за държавата.

Не бе от тия 33 - няколко дойчовци ще получават по 15-20 бона, а българчетата ще са на малко над минималката.

По добре отколкото никой да не получава никаква заплата, каквото се случва в много български градове с фалирали фабрики или фабрики пред фалит

Супер, трябва по-вече такива инвестиции. Дано и с Фолксваген се получат работите.

Ще дойдем, само че когато разкарате от властта крадливата шайка на Буда Бухлков Амфетов

Това е резултат от пленума на БСП.

Хахах, да, добре че са БСП да се осират на изборите че да можем да привлечем малко чужди инвеститори...

Ти да не би да си мислиш, че идват заради Герб?