17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Институт „Фрейзър“: България остава 46-а по икономическа свобода Ботсвана и Перу са непосредствено преди нас с по-висок резултат, изпреварваме с малко Уганда и Монголия

Налице е разко увеличение на износа на употребявани клечки за зъби.Страшното когато идиоти ни управляват.При гадния социализъм поне изнасяхме нещо сега внасяме всичко .Лошото е че няма откъде да си внесем умни и отговорни политици а не крадци и мошеници-мутри.

Какъв пулс ще мери, тя е на командно дишане.

обаче ето това искам да разбера от какво точно се е развълнувал

"Дончев е член на екипа „Експертни анализи“ към Института „Отворено общество“, разработил Регионалния план за развитие на Северозападен район за планиране..." Това май обяснява всичко.

Само допреди няколко години участниците бяха над 2500. Сигурно ще се намери обяснение и за този факт.

България няма икономика. Дончев е евтин популист. Не останаха вече балъци да лъжат. Малцинствата които са мнозинство освен да са почнали да произвеждат....

Тия двама голотиквеника за какво се дуят и размахват разни социалистически менчета? Единият комунистически свинар, другият герпберски бляботник, които крадат, та се късат за сметка на герб и вожда им. Тоя от панаира беше тръгнал да прави достлук с герберите в името на парата и богатствата. Срам и позор, че търпим подобни личности да говорят от "името на народа", но явно си ги заслужаваме.

"Машиностероене"...Всичко ГРОБ-аво е на стероиди! А пулс, виж, няма-а-а-! Само разпродажба на органи!

Като гледам снимките - само охранени комунисти ! БРАВО КОМУНИСТИ , ПРЕВЪРНАХТЕ НИ В ОТЛИЧНА ИНДУСТРИЯ . ИЗМЕРВАЙТЕ ПУЛСА НА МЪРТВЕЦ !

Глупчо! ИНДУСТРИЯ у нас има САМО между сакралните дати 9.IX.-10.XI... Така че, СОЦИАЛИСТИТЕ и ЦЕЛИЯТ ни народ превърнаха една изостанала страна в индустриална, а я разграбват външновъзпитани "демокраДи" под углушителната глупост на подобни коментатори!

Този панаир, за хора които нямат интернет ли се провежда???

За 28 години западна окупация България и българите са ликвидирани. Турците не можаха да го направят за 500 години

Ма тя икономиката, още ли има пулс? Аз си мислех, че е на командно дишане.

Коня падна у ряката отдавна

И панаира ми откраднахе, гиди мискини!

goose

Не бях ходил 20+ години на есенния технически, днес се излъгах да го направя - пълно разочарование.

Дончев ли е фамилията чеп за зеле не става.

Какъв пулс на каква икономика бе дебил?!? Икономиката ви е в клинична смърт, и все още крета на апаратно дишане от вноските на избягалите в чужбина благодарение на ВАС гробари!!!

Панаира беше пълна трагедия . 2 палати. Всяка година е по малък. Догодина явно ще е една и половина.

Дончев!!! ти надмина и Ескулап бе!Как се мери пулс на умрял бе???????????????????

я някоя майничка да провери има ли на панаира NN3014K/SP, за кви пари и на кой щанд

Този щял да мери........,цар е на приказките само.

Пулса на икономиката ...? - Ми той умрял ма .

Тоя с подпухналия нос до Дончев, не беше ли ония дърт комуняга, дето налапа целия панаир от държавата и в чийто офис беше организирал среща на която Цацаров да заплашва шефа на Булгаргаз?

Ох, да са живи и здрави чуждестранните изложители, че ние няма какво да покажем !

Тойа с подпухнали

Общи приказки! Дончев да каже какво точно произвеждаме. Често пътувам навън и нищо наше не съм виждал, в същото време тук всичко е вносно. Да не споменавам храните, че ме хваща срам от богатата ни земя.

И тоз откривател стана.

сигурно от скромност не спомена ;линията за производство на кратуни от пластмаса ; , гордост на политическата класа

"ще измери пулса на българската икономика" Ми тя умряла бе!

Този ТомиСлавчо, голяма работа е! Каква изразителна решимост за велики и човеколюбиви дела излъчва неговото благородно лице! Достоен заместник на ББ!...

Ама иначе колко хубаво и напоително говори, без да казва нищо!

Какво очакваш от човек, завършил философия? Те общо взето са по приказките и дотам.

Какво очакваш от човек, завършил философия? Те общо взето са по приказките и дотам.

Какво очакваш от човек, завършил философия? Те общо взето са по приказките и дотам.

Усещането е еднакво - и когато бях на 15.Не се съмнявам,то си е както е било,нищо и си е пак нищо. Пулс на мъртвец.

Единия реже лентички но порчди неговата липса сега другото говедо с вода полива

На Пловдивския Битак / панаира изгоря при вас ГЕРБ / продават всичко втора Употреба ! Никакъв Бизнес и товар ! Видяхме около Дончев червени ,сини и зелени Мутри ! Фактически откри нищо ! Дончев ще чакам да каже по въпроса жена ти , тя по умее да систематизира положението в България и да го описва !

Имате ли на представа какво положение докарахте дребния и среден бизнес, колко семейни фирми затрихте и натирихте хората по света, в кочината ако си самостоятелен си боклук, никой, редовно трябва някой да ви целува гъ.ъ и това обикновено го правят крадци и мушенници, ей това ви е икономиката.

Нямат ли тоалетни на ПАНАИРА, че Дончев пикае зад вратата? Може и на колене да е!!!

... Ми той умрял ма!

ами тя българия че 30години е бит пазар, на който западняците купуват за стотинки неща, които струваха хиляди! а сега на тоз битак, панаир ли му викат!?

Ама много комунист на снимките.

пулса е равен. нула на нула.

Какъв пулс и каква икономика бе? Тия от ГЕРБ всекидневно затриват дребни и средни фирми, мачкат и крадат като за световно..... чуждите фирми масово бягат от България заради корупцията..... Няма какъв пулс да се мери на умрял човек, т.е. икономика- пълна разруха, засега цялата провинция е помляна, но скоро ще започне да се усеща и в София какви са "плодовете" от герберасткото управление. Жална ни майка, такова национално предателство е било извършвано преди да паднем под някое робство- византийско, турско, като вземат властта некадърници.

с индийското сари? Да ней на Свинаря изгора? :О