Доналд Тръмп: Днес е голям ден за търговията

САЩ и Мексико подписаха ново търговско споразумение, отменящо НАФТА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след като ФАЩ въведоха множество санкции срещу всеки, който не им се поклони до земя и не приеме безусловно заповяданите му самоубийствените условия, дойде ред и на дядо коледа. Оказа се че краварите имат силно изразен отрицателен търговски баланс с белобрадия старец. В продължение на много години той само е пласирал стоки на територията страната, без ФАЩ да са успели да му пробутат нещо. При това Санта не е плащал никакви митнически сборове и свързани с това такси. От тази коледа краварите въвеждат следните санкции: 1.Конфискуване на всички товари на белобрадия заловени на територията на щатите; 2.Запориране на авоарите му, както и свързаните с него джуджета; 3.Обявена е награда за отстрелване на Рудолф и брат му Блитцен. Забрана за влизане в страната на другите елени с изключение на Комет и Донер (имената им звучели близко до продукти употребяваните в страната продукти и това можело да доведе до объркване на потребителите); 4.Нанасяне на масирани ядрени удари върху фабриката на дядото за произвдоство на играчки; 5.При изрисуване на комикси от тук нататък мантията му да се изрисува в син, а не в червен цвят, за да не се правят аналогии с държавния флаг на мразени държави; 6.Изгаряне на получените от всички деца подаръци за миналата година на специално подготвена клада

давай Тръмпи давай бай Дончо мачкай в полза на работниците ти си пич.....свачкай целия сват и ги наври в миша дупка да си знаят мястото...защитаваш работниците а това е най доброто

Подписан договор с колониална държава. Следва договор с другата колониална държава, за чийто премиер основна грижа са гейовете и жените.

Щом така се кефи Тръмп, значи е прецакал мексиканците. Сега иска и канадците да прецака по същата схема, но те май няма да клекнат така бързи като мексиканците.

Видяхте ли как се прави, мита и санкции до дупка! Ще си счупят краката да подписват с Тръмпи катила!

Тръмп се бори за нови и дългосрочни работни места, а у нас.... "След 5 години в България ще има недостиг от 500 000 работници" Накъде вървиме господа управници?