Добивите на петрол в Сибир намаляват

Ако не се осигурят сериозни инвестиции и западни технологии, този процес ще се задълбочава, смятат анализатори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

"... Според данните, ако не се предприеме нещо спешно, ежегодно намаляването на добивите на петрол ще е в границите на 2-3%, а до 2014 година общият спад ще достигне 17%...." Дир, коя година сме?

Руснаците са пословични с алкохолизма, некадърността си и войнстващия милитаризъм - за друго не ги търсете! Тези нещастници, ако нямаха природни суровини под задниците си, от мързел и некадърност щяха да умрат от глад!

Статията е супер непрофесионална, за лаици и за такива дето лапат мухите от журналистическите фейк-новини. Затова ли тия дни, американския министър на енергетиката отива на посещение в Москва?

Даа бе лаик,и не само министъра на енергетиката ами и самият доналд тръмп ще ходи там по-късно за да вадят водата от кладенците на смени.много си смешен

Нали западните санкции бяха много полезни за руската икономика? Нали те развиваха възможностите на руския предприемач? П.П. Какво стана с обещанието на Путин, че ще купува сирене от Нова Зеландия и месо от Бразилия? Пристигат ли корабите? :) За технологиите за добив на нефт в северни земи не питам. Там стана ясно от статията.

Докато има шишарки и брезови кори - няма какво да ме уплаши !

симпатичен от "Горд Европеец"