До 2070 година ще извлечем цялото злато на планетата

Цените са стабилни от няколко години, но прогнозите са търсенето да се увеличава и жълтия метал да поскъпва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златото се счита за добър актив . Скоро ще свършва , а човеците си го носят за украшение при недостиг на самочувствие. Е ми ще спрат да си го носят може би.

НАТРУПАНО ЗЛАТО В НАСЕЛЕНИЕТО?! ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЗЕТО ОТ НЕГО! КАКТО ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПО ВРЕМЕТО НА У.УИЛСЪН!!! СЪС ЗАКОН СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ВСИЧКИ В СРОК ОТ НЯКОЛКО ДНИ ДА ПРЕДАДАТ ВСИЧКИТЕ СИ ЗЛАТНИ ЗАПАСИ!!! ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ Е "ОБЕЗЗЛАТЕНО",А ПОЗНАЙТЕ ДАЛИ СЛУЧАЙНО!!! НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПОВТОРЯТ,ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е!

Според ворлдометерс точка инфо петролът ще свърши след 45 години, тоест седем години преди златото. Тгава и ще прекратим добива на злато.

Значи онези от ,,Дънди", които извличат златото на България още 50 години ще се бъркат в икономиката на България...

онези от "Дъдни" освен че си плащат смешната концесионна такса за добив на злато - изпращат добития концентрат във фабриката си в Намибия за рафиниране и таааам!!! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ДОБИВАТ ЗЛАТО, ПЛАТИНА, ПАЛАДИЙ и ....още редки метали, но разбира се нищо не плащат на България за този "бонус"добив! И всичко това с любезното съдействие на българските политици от изпълнителната власт! А сега кажете не мирише ли на корупционна схемаааа

"Единствените истински пари, които познавам са златото" Ротшилд старши /цитат/ Върху всяка тройунция реалнизлато в трезор се търгуват до 10 пъти повече опции във виртуално злато!!! В момента, в който държателите на опции в злато поискат от емитентите на дериватите в злато - реално предаване на събствеността върху кюлчетата злато ще настъпи ........ ГОООЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ на целия свят и всички валути - без изключение! Затва централните банки на Китай, Русия и редица държави от ЕС "тихо" без да "разлайват кучетата" на пазара купуват злато и увеличават запасите си. Забележете от 2010г.насам китайската централна банка не обявява актуалното състояние на златните си резерви.

От 50 години се говори, че до 25 години петролът ще свърши. Още не е и продължават да вадят. И със златото е така.

тъй-тъй, мечтайте си после за златен стандарт...

ХАХАХА

И ЗЛАТОТО В ОКЕАНСКАТА ВОДА!?

Следва преминаване към дигитално злато.

То май повечето злато, дето го продават банките е такова.