До 2027 г. не се очаква дефицит на тока в България

Според десетгодишния план на ЕСО за електропреносната мрежа в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВИЛНО.До 2027 няма да има дефицит, а след това НЯМА ДА ИМА кой да го ползва.....

Лесно е за решение! Както прогониха над три милиона, да прогонят още три милиона българи и съвсем няма да има дефицит от електроенергия до 2027 г. А ако изгонят всички българи изобщо няма да има дефицит на електроенергия!.

До 2027 няма да има дефицит! А след това? А кога затваряме АЕЦ "Козлодуй"? И как ще го компенсираме, като не броя вноса от съседите, защото там цената няма да има как да се компенсира, освен от джоба на българина!!! И защо на закрито заседание се решават тези неща? Май има много нелицеприятни неща да се говорят там на сегашните толупи, които превърнаха България в бананова република?! Ей, много национални предатели в тая нашата политическа класа, бе!!! Ще продадат и майка си и око не им мигва!

Че кой е казал, че ще затварят Козлодуй? Пети и шести блок работят и имат дълъг експлоатационен живот пред себе си. Има и нов седми блок, който още не е инсталиран.

По манипулативна и лъжлива в най-долния смисъл на думата статия не бях чел скоро. ВЕИ тата не са допълнителна мощност те са паразитна мощност която плащаме по 5 и само натоварва основната ел мрежа.

Аха. Затова в Германия има моменти в които карата само на ВЕИ, щото са паразитни. Абе вие тъпаците не е ли по-добре да си траете, че да не се излагате.

Иди си при останалите 90 % от матряла И си врякай на воля

Ще внасяме от Турция през фирмата преносител на БорисоФ и кака Гинка Така че проблеми няма с малко допълнени на двойна цена заради закрития гьол от БорисоФ

Тя щото цената на тока от гьола щеше да е по-ниска. Как не ви писна да пишете глупости, бе! 7-милионна България с 2.5 милиона пенсионери и 1 милион цигани няма пари да плаща скъпо и прескъпо руски АЕЦ-ове.