До 20% поскъпва туристическият пакет за Великден

Хотелите в които не са настанени украински бежанци вече се подготвят да посрещнат и първите туристи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще дам на милата ми и очарователно красива съпруга да ползва пакета ми колкото си иска в прекрасната ни къща извън грозна София. Очертава се слънчев празник с контролирани разходи и неконтролируеми емоции - кеф и за възрастни и за деца.

Понеже съм беден, ниско-образован и лишен от желание да си синхронизирам живота с каквито и да било "празници" и колективни модели на поведение, ще си седя на село. Тук ми е много добре. Имам си нет, изкарвам някой лев с нещо като "професионален" труд, викат му програмиране масово. Дишам чист въздух и ям качествена храна на достъпни цени. Най-изненадващото от тази промяна за мен беше да установя колко много пари съм харчил за простотии и съм пълнил джобовете на "предприемачи" крадци по кръчми и "туристически" дестинации. А най-тъжното беше да установя, колко малко съм получил в замяна на парите си през всичките години, в които имах глупостта да угаждам на нуждите на кокошките с които си губех времето. За щастие ми дойде акъла овреме. И за голям кеф все още се намират нормални жени, които нямат нужда от шопинг терапия и селфита по разни дестинации. А забравих да споделя. Нямам никакви кредити от години.

Да си го ползват със здраве, пакета!

Великден не е ли семеен празник? Не е ли идеята да се събереш с най-близките си хора, особено ако са в други граове или по чужбина, както са много българи в момента? Какви морета и планини? Комерсиализация и загуба на семейни ценности! После защо децата били такива и от младите нищо не ставало.

Заминавам за Исландия, колкото и да скъпо там, е мнооого по-красиво и всяка похарчена кронона си струва.

Отдавна съм забравил България като дестинация за каквато и да било почивка. Ще си пътувам пак до Гърция за Великден. Успех на всички, които ще ,,прекарат'' Великден у нас.

Явно има много баламурници,които да почиват на българското черноморие. Там ,за да почиваш, трябва да имаш много пари , много здрав стомах и много здраво сърце ,за да издържиш на менте храните и алкохола. За обслужването - да не коментирам !!!

Понеже не ми стигат парите за Велинград, ще го изкарам в Барселона.

Кой ще ходи за Великден точно до Варна?

Как кой ще ходи до Варна.....разбира се братята румънци,на които им е близо и взимат два пъти по големи заплати от нас :)

Заемат два пъти по големи заплати ама в Румъния няма руски кавали

Може да ме хванат за пакета. Ще бъда на вилата си със семейството и приятна компания.

Какъв туристически пакет нали са заети хотелите?