17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето и тоя, и той - майсторче, и той напиня за въвеждането на еврото. Защо ли ? Ами защото му е добре платено. А еврото не ни трябва ! Защо ли ? Питайте италианците, гърците, чехите и въобще хора от европейските страни които въведоха еврото, и ще разберете защо. То е добре дошло само за чорбаджиите. Затова те добре плащат на такива като героя от този материал, които срещу това заплащане да правят съответната пропаганда и да подработват хората.

Какво евро бе пич?! Тя България е африканска държава в икономическо отношение.

Чакай да видим кво ще стане с двата трилиона евро дето имат да ги връщат италианците, па тогава. Нещо не ми се изплащат чужди дългове.

За България приемането на еврото е задължение съгласно Договора за присъединяване към Европейския съюз (ЕС) и дългосрочна цел.Е как няма да е дългосрочна цел,вече 20 години не можете да подадете молба за членство.С такава скорост има няма 150 години и сме влезли в банковият съюз,а ERM || и еврозоната докато влезем те може вече да не съществуват!

Не разбрахте ли, че нито еврото ще се приеме в България, нито пък в Шенген ще влезете!

Пич трай си и не се навирай на коня в краката. Искаш още доене на раята ли ?

Към днешна дата инфлацията е такава, че ние не отговаряма на изискването да влезем в ERM II. Но е странно, че един шеф на централна банка се натиска ЕЦБ да поеме контрол над банковата система на собствената му държава.

хич не е странно. Тръгнаха кат аслани към еврозоната и шенгеня. обаче ги навреха в кучи гъз и сега им викат: или пълрен контрол, или вашта молба за еврото изибщо нема да бъде разглеждана. та, мож да се прават на шефчета, ма са си най обикновени пионки.

Само еврото липсва на най бедната и мизерна държава. Средната заплата ще е 300 евро, а пенсиите на 2.5 милиона българи ще бъдат по 100 евро, точно 20 пъти по малки от тези на гърците и 30 пъти по малки от тези на западняците при по високи цени на живота у нас.

Хехех... колко от гръцките пенсионери получава 2000Е пенсия, знаеш ли? Масово са под 900...

Ясно е защо баровците се натискат да въведат еврото, ще дерат повече, не е ясно обаче защо нашия народ мълчи

Та кое точно ще "дерат" ? Звучиш ми по-скоро като крокодила Гена !!!

Този по ми прилича на смешник, нали ГРОБАРИТЕ го назначиха, това е достатъчна атестация за умствените му възможности и моралните му ценности.

Защо България не трябва приема еврото!

За чий кур не е еврото??? Преди 30 човека обвързани с КТБ, не влязат по 20 г. В затвора, нема евро!!! Малоумен ром/коняк или вермут/, ДНК за един ден, екстрадиция за една седмица... Къде го собственика на КТБ???

В Кипър казаха "приемаме еврото" и след два месеца по магазините се пазаруваше в евро.

...и се изпонафлюпаха Кремлинците, та на Кипърците им уйдеха Дори опинцитеее... ----- Там е МногоДебело. ...дори Повече от у Нас в Тази насока.

Изпонафлюкан дървосекач .....

Значи не е прието и не е добре да праскаш 2 поса един след друг. Едно време това се считаше за липса на възпитание най-малкото, но не можах да се сдържа! Значи по-долу един аркадаш на име "чича ви" пише. Зачитам: "Това, което требе, е рестарт на с/мата в глобален мащаб, и да се започне на чисто." Какъв рестарт бе? Как си я представяш тази работа? Да се отпишат тотално всички задължения и вземания в световен мащаб? Кой е.ал е.ал до днес, от утре кака се ожени! Ама даже не може правилно да мечтатате бе аркардаш! Утре изтриваме дълга на фащ, който вече и хипотетично не може да бъде платен и започваме на ново. Доларите от зелени ше станат розови и на тях ще има само лика на тръмпи...

Плъзгате "финно" ... - ама ей го в на че Погнаха май Кремъл и ВТБ/ВКБ ! ---- Болтън положи цветя на Моста за Немцив.

След ктб този "служител" на БНБ стана... управител на БНБ, а старият управител престижно се оттегли... какви статии, какви списания?!

Грешите. ... НЕ е бил, и НямаКак Да е бил в КТБ, Колега. - дойде Отвън и то След КТБ"фалита"

мухльо, човека е написал "служител" на БНБ! чети бе келеш!

За Протокола : Да - Реалното влизане в Тази Зона&Валута Е СвръхМечтата на Вси"наште" задунайци ! Не - Преди ОкончателноСмряскване на КремълХибридите&ТроянскоКонието у Нас - това Няма да стане .

Как ще понесем загубите , и ще обеднеем , ''САМО'' 12 /дванадесет / пъти ??? Едно евро = 12 лева , след един месец ще бъде 1 евро = 18 лева ...КАК Я МИСЛИТЕ ?

Много ангро, Колега....защото Ако Се Смряскат КремълХибридите&ТроянскоКонието - тоо...

Това, което требе, е рестарт на с/мата в глобален мащаб, и да се започне на чисто.България не може да бъде добро изключение глобалния свят, макар че временно, ако се намерят честни и смели личности (при това знаещи) в държавата, или дойдат отвън с опита си и желанието да помогнат на родината си, нещата могат да влезнат в някакви нормални "коловози" и да се подготвим по-добре за бъдещето, така че да минимизираме загубите...

...ама така и НЕ се разбра - ВиеЛично що считате че Следва да направим със "системата" на Вси"наште" ?...както И със самите Вси"наште" ! ...щото АнкорЕщьоАнкор АрбайтМахтФрай - нанай !

Не всекиму е дадено да разбира! Но поне да не пречи...

Да речем, Е . ...ама защоПродължавате да се Опитвате да оиндулгенчите Вси"наште" ?! - Зависимости ли Имате ?

e , поне не е дърдорил че имаме ;пазарна икономика; , за да му се подиграват четящите списанието , а иначе обикновена боза за ;специалисти;, без лъч просветление

Това да не е реферат на някой студент? Толкова е постен и банален.

КАЗАХА ВИ ХОРАТА ОПРАВЕТЕ СИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И КОРУПЦИЯТА, ВИЕ СИ ПОВТАРЯТА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО!!!

Да не спекулират с отношението дълг/БВП, че би по-добро преди. И за какво ни е еврото? Има някакво удобство. Но: 1. Ще ни обвърже още повече с ЕС и още повече загуба на суверенитет; 2. Ще има 100% инфлация. Лева бе вързан към марката и сега биха били 1:1 курс. В Германия имаше инфлация! Неща за 1 марка (1 лев) станали 1 евро или почти 2 пъти по-скъпо. Няма точен курс лев-евро и от там няма на цените да слезне надолу. Немците даже имаха калкулатори за пресмятане на марка-евро и обратно, за да се ориентират в магазините. Напълно валидни за нас; 3. Повече евро се взима само на заем. Но кой дава заема? Теоритично дори ние, като част от ЕС. Дори би трябвало да взимаме част от лихвите. Само че ме съмнява печалбата да отива в държавите, а да не се държи от ЕС. Имат порочната практика, заемите от ЕС да се дават през междинни банки. Така например дават заем на Гърция за 1% лихва, но реално го дават на банка, а не на Гърция. После тази банка го дава на Гърция за 12% лихва. Това е част от причината за срива в Гърция, освен другите, покупка на оръжие и вдигане изкуствено на стандарт, за да не емигрират.

Непродаваемо. ...и чукнете Яко-наДърво Гърците да НЕ вземат Се усетят че Срива-им дойде Заради тарикатлъците на Вси"наште" Там !

няма нужда от никаква валута има нужда от качествено управление, а не от идиоти без дипломи по институциите! На тиквун няма кой да му слуша глупостите.

С такива "български" специалисти врагове не ни трябват!

Няма нужда от пари, печатани от колониални държави, които в цялата си история са били против България.

Грешен термин Отново, Колега ! - Е ВсеСъщата задунайска незнамквоси.