Държавата ще поеме половината от разходите за разкриване на малки мандри и кланици

Трябва да са наистина мини и да излизат на пазара като фермерски продукт; ще има и таван на инвестицията изтъкна земеделският министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Държаватаа а ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ще ПЛАЩАТ. ИСКАМЕ: 1. ИЗМЕРИМ индикатор за ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА!! 2. Лична отговорност от САМО ЕДНО ЛИЦЕ / а не от няколко /!

След преврата през 1989 г. обещаха пазарна икономика.

ТЕЦ - ове , мандри , кланици ....

пари за обръчите от фирми

Не държавата а данъкоплатците.

Да има какво да взривяват Нинова и партизаните й..

Поредна схема за крадене на пори

щото сега ще излязат партизаните от БСП-то.Откога чакат да дойде и товарищ Путин със ,този път зелените човечета.

Поредната порция пари които ГРОБАРИТЕ се стягат да откраднат. Вече никой не вярва на провалената и корумпирана ПП ГЕПИ и дано да се задавите от толкова откраднати пари от държавата и от нас.

Ахааа, за това ли унищожихте дребния добитък в Странджа?

В Странжа трябваше мутрите да купят добитъка и държавата да им го плати Ама никой не продаваше и се объркаха нещата Схемата на Бойко вие гледайте овце аз ще ги продавам в Кувейт също не работи Затова вероятно мандрите ще съществуват само на хартия но мутрите ще вземат парите за тях

Първо избихте животните на хората с измислени чуми и зарази. Сега ще субсидирате за тотално ликвидиране. Животни почти няма. Баба си ли ще доите за мандрите си и кучета, и котки за кланици ви дори няма да има. Целта ви е ясна, тотално унищожение на нацията.

ами останаха си по своите за финансирането

Кого ще колим и доим бе..то останаха само цигани...

комунизмът се завръща, спете спокойно деца! всичко държавно, авторитарен несменяем лидер!!

Глупости Ако сега застрелят някой журналист на Бойко няма да му се размине Вероятно ще го свалят собствените му хора за да спасят откраднатото Имат време до изборите

Вместо да облекчат текущите изисквания, те щели да раздават, едва ли не, бонуси!!! И защо ли пак някак намирисва, че подобни "мандри и кланици" ПАК ще са за НЯКОЙ ХОРА? А тези на "заварено положение"? А другите, на които им отровиха живота и ги фалираха? Да го ду*ат, а? И - 50% безвъзмездна помощ - хубаво някак, а? Елементарна схема, както беше със селския туризъм преди няколко години: Вземаш едни безвъзмездни пари (раздадени на НАШИ хора) от държавата, правиш в някакъв парцел дупка за хотел и благополучно обявяваш фалит и си напред с 200,000 евро. И сега какво? Юруш на мандрите и кланиците! Елементарно - обявяваш, че ще правиш мандра, обявяваш, че ще струва 1,000,000 лева и получаваш 500,000. РАЗБИРА СЕ - ПОЛУЧАВАШ ГИ, АКО СИ НАШ ЧОВЕК! И? После - какво? Ми няма мандра, защото тебе не те интересува дали кравата или бика се доят...

Преди време обираха и убиваха собствениците на мандрите. Пак им се иска същото, но не и да създадат нещо от себе си, паразитите..

Ми то хубуй,ама от къде ще взимат мляко и животни,след като вече няма крави,овце и прасета !

За какво ми е тази мандра като ми избихте животните с измислената чума.

Тоя мазник Порожанов не го е*е за средния малкия бизнес жена му има фирма за износ на ОРЬЖИЕ за Близкия Изток правят МИЛИОНИ и отчитат на Бьлгароубиеца от Банкя които иска да закрие Бьлгария и да умори лошия матриал с глад и геноцидни даньци Над 300 милиона лева мрьсни кьрвави пари от смьрт на сириици кьта в КТБ

Дрън дрън... Кога, всъщност, ще дооправите и някой стари недомислици като например: Ако отглеждаш зайци, трябва да имаш достъпност с АСФАЛТИРАН път до зайчарниците и лицензирана кланица (защото на тебе, развъждайки зайци, може да не ти одобрят такава)? Ооо, ами то това да е само? Ще отвориш мандра или кланица??? БЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ИЗИСКВАНИЯТА КАКВИ СА В МОМЕНТА? Такива, че гледат да те затрият и уморят с глоби!

Ха-ха, смешковци. До вчера убиват малкия бизнес, днес ще го подпомагат. Явно изборите наближават.

Кузьмин Валентин Юрьевич родился в 1959 году в г.Звенигороде . В 1976 году он начал работать к качестве ученика механика. С 1977 года он работал регулировщиком в объединении 'Машиностроитель' Министерства радиопромышленности СССР. В 1983 году он окончил Политехнический институт по специальности конструирование и производство радиоэлектронной аппаратуры. В 1985 году он назначен начальником конструкторского бюро. В 1988 году он назначен начальником Гибких автоматизированных производств и АСУТП. В 1990 году организовал фирму 'СКВТ', которая специализируется в автоматизированных противопожарных системах. Признан 'Инженером года'. В 2009 году он награжден Дипломом 'Инженер года' Форума промышленников и предпринимателей «Сделано в России». Кузьмин Валентин Юрьевич полностью посвятил себя организации работы в области обеспечения безопасности объектов, производственной и коммерческой деятельности в России и за ее пределами.

Държавата издържа 430 хиляди паразита и некадърника като тоА, плаща за унищожаване на кози, овце и свине, сега ще финансира създаване на ферми. И след това ще ми разправят, че държавата била бедна и нямало кинти! Ами, няма заради такива като тоА и неговия гуру- оня от Банкя! Пълна лудница!

По -глупава идея от страна на Територията България скоро не бях чувал . Нека щом толкова са се загрижили да попитат самия ( среден и дребен) частен бизнес у нас колко аджеба време , нерви и пари е коствало ма всеко да вземе : РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ , ТОК И ВОДА за стартирането на бизнеса му ? Да се поинтересуват как я карат тези които не са Джи-Пи -Груп и сие!!! Тези на коити се крепи 70% от икономиката и за разлика от например НАЙ-ДЕБЕЛАТА ФИРМА -ЛУК ОЙЛ плащат ( редовно) данъци на държавата ! Ама ББ няма уши за дребен и среден бизнес -само му се пречкат с разни (дребни) искания , митинги и събирания -виж големите отчитат на едро и за тях се организират и търгове ( Трейс , ГЕ-БЕ -СЕ, ПСТ , Джи-Пи-Груп, Геострой) Абе изобщо нямаш ли РАФИНЕРИЯ , МЕДИИНА ИМПЕРИЯ ИЛИ МЕДНА МИНА -не ставаш за строител ( например) .

Отсега си представям бюрократичните изисквания, които ще съпътстват това 'благородно' решение. Нямам представа ка в Една Гърция, в най-залупеното село местните дребни производители продават продуктите си. А тук не става. И като открият мандри, нали утре лично министъра заедно с оня дебил от БАБХ ще им избият животните. По подозрение. Човек може да си помисли, че благодарение на тези ни безхаберни чиновници и безумните им рестриктивни режими, тук в България ядем най-качествените животински и растителни продукти. А те убиха цял един традиционен отрасъл за България. Който ни е спасявал от глад в тежки времена. Сега ще го реанимират. И как? Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направи;. Нито искате, нито можете. Унищожете всичко и всички, нали знаете, че скоро след това идва и вашият ред...

Ти ся кво искаш Вальо ЗЛАТЕВ и азерския крадец Алекшперов да не могат да си избият парите , ти зняаеш ли че тия дни 2та са си КУПИЛИ хотел Ориент Мандарин вьв БАРСЕЛОНА знеш ли цели 100 МИЛИОНА ЕВРА СА ПЛАТИЛИ за него а тоие мальк нема и 120 стаи по 12 м2ГЛАДНИ ЛИ стоят завалиите

Тоя изтрепа овцете и козите сега мандри ще прави! Във фейсбука ли ще ги доят ... Малоумници

Ще "помогне" държавата, а като се "появи" болест пак ще им избият животните, на малките имам предвид, големите никой не ги закача там проверки не се правят.

Утопия "Основната причина за всички пороци и бедствия— това е частната собственност и обусловените от нея противоречия между интересите на личността и обществото, между богатите и бедните, между разкоша и нищетата. Частната собственност и парите пораждат престъпления, които е невъзможно да се спрат от никакви закони и санкции"

Основен проблем всъщност е що е то обществен интерес.

Основният проблем, според мен е, че по времето на Томас Мор не е имало фактор уродлив чиновник. У нас проблемът не е дребната частна собственост, а едрата корумпираща такава + Негово Величество Чиновникът - неможещ, незнаещ, вредящ.