Чешките туристи ще пътуват до България без тест и карантина от 1 септември

Решението е взето след разговор на вицепремиера Марияна Николова с чешкия министър на здравеопазването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще се случи и за българите, пътуващи за Австрия?!

Schilo

Че за кога? Суезонът на отпуските приключи, учениците тръгват на училище.

Абе,още малко по сериозно с безопастността на туристите няма да е зле!И за нас и за тях и за българските туристи.Може по Черноморието да са по ангажирани и спазват за чужди туристи,,,но вътре в страната ,не е съвсем така.Я да направи някой тигел из Банско да провери как се спазва дистанция,блок маси и др. за български групи.В повечето кафенета пичри навсякъде позабравиха за мерките,маските на сервитьорите висят на брадата ,а за дезинфекция на масите и столовете след клиенти както в началото изобщо не става дума.Е за масите мръсния парцал няма грешка,както си беше,но това е работа на РЗИ.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Много искам, трябва да я сърби здравата. Падам си по девочки с названия Альона. Ко може тъй, отдолу по средата да има малко мъх. Може ли. За една вечер питам само?

На какъв език е говорила тази некадърница от свитата на Валерка Далаверка?!

Точно това и аз се запитах... Едва ли ще е на английски, с който тя, меко казано е скарана. А, сетих се, направо на чешки е подкарала, какво пък, сигурно има скрити заложби, тази мила и много симпатична госпожа..)))

ех какви хубави спомени имам от една чехкиня

"Хубави" спомени казваш... Няколко месеца ходене по лекари и яко блъскане на антибиотици! Пак леко си се разминал....

говоря за мойте не за твойите

Махайте ги тези туристи,заради тях ще ни спукат от жега както всеки септември поне до 20-ти,и после октомври 30 градуса мор по обяд...Алчни съсипвачи н бг природа,ще докарате режим на водата на половин БГ.

Пане, пийте си редовно хапчетата!

Ти твойте явно си ги пил,умнико.

То вече няма слънце и почват студовете, те се сетиха. Трябваше всички ограничения да паднат май месец. Сега подгответе 3 милиарда за туристическия бранш.

Гледайте го този цървул - задава въпрос кой ходел на море през септември? Десетки хиляди ходят и са доволни защото хотелите не са препълнени и плажовете не са претъпкани. Морето е спокойно и слънцето не жули като през август.

Дядо, я си сипи едно, че скоро ще умреш. Подготви ли си гроба? Септември ще бъде май. Кажи как са зеленчуците и онази мърша проскубана- жена ти. Ебат ли я циганите. Те сега ходят септември месец. Жули ли те слънцето? А да ти изжуля един през грозната мутра искаш ли?

Цървул не е, ами говедо, без подобно... :)) Септември е най готино то време за плаж и отмора....

И си ходи ако искаш октомври на майка си.

Ама те чехите изобщо искат ли да идват в кочината ни?ха.ха.ха

Щом чехите идват значи България не е кочина. И даже ти е весело - ха-ха-ха - нещастник от панелните квартали.

Това е добре, чехкините винаги са били добре дошли на родното Черноморие. Този народ обича бирата и секса. Симпатяги са.

Редакторчета, за PCR тестове пишете от Март месец насам, научете поне, че не са PSR.

ужас , колко си тъп не е истина , поне да си беше направил труда да провериш , че и някой бавноразвиващ се + ти е сложил.

Проблема е на влизане в Чехия! Там искат отрицателен тест. А за България и досега влизаха без него, каква новина е това?

Те и досега чешките туристи влизаха в България цяло лято без PCR тест и карантина. Къде е новината и разликата? Към Чехия единствено имаше ограничения за нашите сезонни работници. Към България е нямало никакви ограничения за чехите.

Така и трябва! Да им полажем, че сме стабилна дестинация.