Черен петък – харчим по 410 лева средно за намалени стоки

11% повече българи ще се включат в лудницата по магазини и онлайн търговци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки ден може да е черен петък това по принцип са реалните цени на стоките всичко отгоре е за малоумните покупватели :-)

Да ви питам аз, като бае ви Ганя, къде е келепирът? Значи търговците ще продадат една пета от годишния си оборот на загуба, така ли? Или целогодишно ни товарят с бели останали дни, като ни начисляват излишно 60-80 %? И на туй му викате традиция, е.рейска шашарма

Бах този беден народ. Днес откриват стотни МОЛ в Пловдив. Пълно с хора, пълно с коли, купуват и купуват. Нали бяхте бедни и протестирахте, че сте бедни. А кога работите??

Ами, пазарувай само тоя ден. :)))

Черен Петък, не случайно Германице ще похарчат по малко. Имаше дори предаване че всъщност намаление почти няма

Даааа...бедни ми българино. Все се хленчиш, че си беден, а накрая излиза, че купуваш повече от германци, италианци и т.н.

За мен черен петък беше преди 20 години, щото тогава се запознах с жена си. Какво да ви кажа, ако я бях убил още тогава, досега да съм я излежал

Тия проценти откъде ги извадихте? От целокупното население,от държавната администрация или от 240 бр депутати? Половината и повече от населението тъне в мизирия....те черен петък!!!!! Цялата седмица им е черна на хората,не само петък!

Някой харчи 800 лв., аз 0 лв., средно двамата харчим по 400 лв., готино!

Работещите изкарват и пазаруват , не работещите протестират и чакат някой да им даде . Всеки със съдбата си .

Като се има предвид, че много повече от половината от населението са мързеливи и некадърни, но с големи претенции, ако само половината тънат в мизерия пак е успех .

Заблуда е за тези които вярват на предавания . Който си пазарува редовно обикновено знае какви са цените и дали реално има намаление .

Купува евтино, шедьовре на мисълта! Това е темата на статията!

Не пазарувай он Фешън дейс и Вивре,пълна измама!

Вече сме бяла събота и току-що спестих 400 лв., защото вчера не купих нищо.